А1 Club и Varrio Sport | Къмпинг, Пътуване, Оцеляване

А1 Club и Varrio Sport | Къмпинг, Пътуване, Оцеляване

А1 Club и Varrio Sport | Къмпинг, Пътуване, Оцеляване

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1 в  програма  А1 Club, в която ще те усмихнем с куп продукти за къмпинг забавления и бивакуване, оцеляване или просто улесняване на живота, както и аксесоари за път.  

 

 

Имаш празник и искаш да заведеш семейството и приятелите си на незабравимо пътуване сред природата и звездите? Искаш да си супергерой в очите на децата си или да покажеш завидна сръчност в приготвянето на вкусна храна във външна среда? Какъвто и да е въпросът отговорът е един – възползвай се от предложението на А1 Club и Varrio Sport и подбери задължителните за всеки мечтаещ откривател – палатка, спален чувал, удобно шалте, хамак, противокомарни палатки и хитри къмпинг джаджи, които ще улеснят живота ти и ще направят преживяването истински 5 звездно.

 

 

 

Твоят дом е там където си ти, където ти решиш и когато го решиш. Направи го комфортно, сигурно и забавно с www.varriosport.bg.

 

 

И да знаеш – няма нищо сложно в избора им, не е нужно да познаваш сложни термини като двупластова едностранно пропусклива мембрана… Да за това сме ние не се колебай, звънни ни и нашите консултанти ще  ти помогнат с избора на най-добрите за теб продукти за излет, къмпинг и комфорт сред природата.

Приготвили сме ти решения свързани с едни от най-леките материи, лесно и бързо разгъване, широки пространства и максимален комфорт, с които да  се забавляваш при всякакви условия, а Husky, Osprey, CamelBak, UST Bradns, Goggle, Smart Shake са само част от марките, чиито бестселъри ще Ви предложим. Изпитани и любими марки   в Европа и САЩ.

 

Възползвай се от нашето предложение в клуб -  А1 Club . Имаш пълната възможност да тестваш, смениш, подмениш или върнеш продукта/съгласно условията за връщане на Varrio Sport/  при това само с няколко клика, по телефон, мейл или през Facebоok messenger.

 

 

 

 

 

Комфорт и обслужване:

 

Осигури си всичко необходимо за твоята спокойна почивка, тренировка или лайфстайл при максимална сигурност за личните ти данни, плащане и качество на продуктите.

 • Работим 24 часа – ама наистина работим!
 • Специална селекция на продукти – всичко за твоя активен начин на живот
 • Сигурност на плащанията – сертификат за сигурност и 100% криптирани процеси
 • Методи за разплащане - можеш да платиш чрез всички удобни за теб платежни системи, на изплащане или дори с карта на място при доставка
 • Доверие и гаранция – Varrio Sport е пълноправен член на Българска Е-комерс Асоциация, част от Ecommerce Europe
 • Доставяме в България – Купи Днес Вземи Утре! Доставки за 1 ден до цялата страна и или в рамките на същия ден за гр. София /ако поръчката е направена преди 14 часа/. За по-малки населени места без офис на куриер са възможни и 2 дни срок за доставка
 • Доставяме до целия свят с експресна услуга за 1 до 3 дни. Купи Днес Вземи Утре дори и в Ню Йорк! Европа, Англия, скандинавските и балканските държави – срок 1 ден. За САЩ, Канада, Австралия, Азия и Африка – 1 до 3 дни в зависимост от района. Единна цена за доставка до целия свят
 • Смяна или подмяна на размер – без никакви затруднения и увъртания
 • Връщане – в срок от 30 дни, при описаните условия
 • Консултация - напълно безплатна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако вече си избрал, възползвай се сега от нашите услуги и специални условия в програма А1  Club.

 

* Информираме те, че използването на посочената отстъпка е валидно без лимит на количество или сума на поръчката и може да се приложи само като единствена отстъпка без съчетание с други. 

 

Достатъчно е в полето за допълнителна информация „Бележка“ да ни напишеш твоя уникален A1 Код, останалото ще свършим ние - ще персонализираме поръчката и ще се свържем с теб за да я организираме по най-удобния начин.

 

 

Научи повече за нас и във Facebook - Varrio Sport

 

 

 

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1