А1 Club и Varrio Sport | Книги, Карти и Козметика

А1 Club и Varrio Sport | Книги, Карти и Козметика

А1 Club и Varrio Sport | Книги, Карти и Козметика

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1 в популярната програма  А1 Club, в която ще предложим вдъхновяващи приключенски, автобиографични, спортни, мотивационни и най-вече интересни книги на световни и български автори, като Боян Петров, Майк Хорн и редица уникални личности.

 

Доза хармония, вдъхновение и мъдрост от книжарницата на www.varriosport.bg.

 

С допълнение идват и  най-новите карти на българските планини, автомобилни и туристически карти – необходим и важен аксесоар за всеки трип. Те са верен и добър другар във всяка ситуация, няма риск да им падне батерията или обхвата...

 

 

 

И тук идва най-важното!

Натурална Козметика специализирана за слънце, студ, вятър или просто за ежедневието. Марки и качество, които трудно ще намерите другаде.  От години проучваме производителите и техните продукти за да подберем онези, които наистина работят и да кажем смело – Избери от нас, няма да съжаляваш. Ето някои от най-добрите ни предложения:

 

 • Polaar – скандинавска козметика, произвеждана с арктическа вода и съставки; Специализирани серии за дами и мъже, както за ежедневна така и за екстремна защита
 • Piz Buin – едни от лидерите в света на слънцезащитната козметика направени изцяло за активни и динамични хора – защитават ефективно от вредните на слънцето, като в същото време хидратират и не омазняват кожата – нещо толкова важно за всеки любител на водните спортове
 • Морава – българска изцяло натурална серия продукти и илачи за лице, тяло, травми и релакс

 

 

 

 

Какъвто и спорт да практикуваш или да си просто любител на слънчевите лъчи, вятъра, водата или градската среда погрижи се първо за себе си, за своята кожа и брилянтен външен вид.

 

 

А1 Club и Varrio Sport ти предлагаме  да избереш твоята козметика, книга и карта  с възможно най-добра цена и обслужване.

 

 

Ако имаш необходимост от консултация или повече информация ние във Varrio Sport с удоволствие ще говорим с теб и ще помогнем.

 

 

Възползвай се от нашето предложение в клуб -  А1 Club . Имаш пълната възможност да тестваш, смениш, подмениш или върнеш продукта/съгласно условията за връщане на Varrio Sport/  при това само с няколко клика, по телефон, мейл или през Facebоok messenger.

 

 

 

 

 

Комфорт и обслужване:

 

Осигури си всичко необходимо за твоята спокойна почивка, тренировка или лайфстайл при максимална сигурност за личните ти данни, плащане и качество на продуктите.

 • Работим 24 часа – ама наистина работим!
 • Специална селекция на продукти – всичко за твоя активен начин на живот
 • Сигурност на плащанията – сертификат за сигурност и 100% криптирани процеси
 • Методи за разплащане - можеш да платиш чрез всички удобни за теб платежни системи, на изплащане или дори с карта на място при доставка
 • Доверие и гаранция – Varrio Sport е пълноправен член на Българска Е-комерс Асоциация, част от Ecommerce Europe
 • Доставяме в България – Купи Днес Вземи Утре! Доставки за 1 ден до цялата страна и или в рамките на същия ден за гр. София /ако поръчката е направена преди 14 часа/. За по-малки населени места без офис на куриер са възможни и 2 дни срок за доставка
 • Доставяме до целия свят с експресна услуга за 1 до 3 дни. Купи Днес Вземи Утре дори и в Ню Йорк! Европа, Англия, скандинавските и балканските държави – срок 1 ден. За САЩ, Канада, Австралия, Азия и Африка – 1 до 3 дни в зависимост от района. Единна цена за доставка до целия свят
 • Смяна или подмяна на размер – без никакви затруднения и увъртания
 • Връщане – в срок от 30 дни, при описаните условия
 • Консултация - напълно безплатна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако вече си избрал, възползвай се сега от нашите услуги и специални условия в програма А1  Club.

 

* Информираме те, че използването на посочената отстъпка е валидно без лимит на количество или сума на поръчката и може да се приложи само като единствена отстъпка без съчетание с други. 

 

Достатъчно е в полето за допълнителна информация „Бележка“ да ни напишеш твоя уникален A1 Код, останалото ще свършим ние - ще персонализираме поръчката и ще се свържем с теб за да я организираме по най-удобния начин.

 

 

Научи повече за нас и във Facebook - Varrio Sport

 

 

 

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1