А1 Club и Varrio Sport | Сърф, Кайтсърф, Уиндсърф, SUP

А1 Club и Varrio Sport | Сърф, Кайтсърф, Уиндсърф, SUP

А1 Club и Varrio Sport | Сърф, Кайтсърф, Уиндсърф, SUP

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1 в популярната програма  А1 Club, в която ще борим вълните и ветровете с предложения за Сърф, Кайтсърф, Уиндсърф, Уейкборд, SUP и… всичко за водните спортове.

 

Wowww, лелеее – са най-честите реплики когато гледаме  от плажа как някой сърф корифей владее водните и ветровити стихии, прави трикове с кайта, балансира на новия си SUP или просто глисира леко над водата.

 

Имаме новина – вече всеки може да опита с правилната и достъпна екипировка за уиндсърф, кайтсърф, уейк или все по-популярния SUP - продукти носени от вълните на www.varriosport.bg.

 

Красивият спорт сърф във всичките му разновидности Кайтсърф, Уиндсърф и Хавайка става любим на все повече хора и по нашите ширини. Не само това, но и в България вече има десетки сертифицирани инструктори на най-високо ниво, а сърф училищата вече са достъпни за всички.

 

Остана малко – с наша помощ и консултация /ако ти е необходима/ да  си осигуриш и необходимия хардуер под формата на сърф, крило за кайт или аксесоари. Събрали сме под един виртуален покрив доста от най-използваните световни марки като RRD, Cabrinha, Neil Pryde, BIC, ION и много други.

 

SUP – ако все още нямаш собствен, сега е момента. SUP е онзи мега  практичен, надуваем воден сърф, на които стоим изправени и гребем с гребло, използваме като каяк, за риба, за гмуркане, вместо динги на яхтата и понякога за идеална маса за обяд на плажаJ SUP можем да караме в реки, морета, язовири и океани.

 

 SUP дъските на култовата марка JOBE, създадени от сърфисти и по-бюджетните Aqua Marina  са налични и те очакват във Varrio Sport.  Надуваемите SUP дъски, които предлагаме се надуват лесно и бързо, тежат малко, носят много и са в комплект с раница, гребло и мощна ръчна помпа. Най хубавото, събират се навсякъде, във всяка кола и остава достатъчно място за колелата, децата, кучето, сърфа и т.н.

 

SUP  културата дава възможност за избор между модели за SUP Yoga&Pilates, Hawaian SUP, Extreme, Family, Relax и други.

 

Няма да разочароваме и феновете на уейкборд и скимборд – атрактивни и много предпочитани спортове

 

Възползвай се от нашето предложение в клуб -  А1 Club . Имаш пълната възможност да тестваш, смениш, подмениш или върнеш продукта/съгласно условията за връщане на Varrio Sport/  при това само с няколко клика, по телефон, мейл или през Facebоok messenger.

 

 

 

 

Комфорт и обслужване:

 

Осигури си всичко необходимо за твоята спокойна почивка, тренировка или лайфстайл при максимална сигурност за личните ти данни, плащане и качество на продуктите.

 • Работим 24 часа – ама наистина работим!
 • Специална селекция на продукти – всичко за твоя активен начин на живот
 • Сигурност на плащанията – сертификат за сигурност и 100% криптирани процеси
 • Методи за разплащане - можеш да платиш чрез всички удобни за теб платежни системи, на изплащане или дори с карта на място при доставка
 • Доверие и гаранция – Varrio Sport е пълноправен член на Българска Е-комерс Асоциация, част от Ecommerce Europe
 • Доставяме в България – Купи Днес Вземи Утре! Доставки за 1 ден до цялата страна и или в рамките на същия ден за гр. София /ако поръчката е направена преди 14 часа/. За по-малки населени места без офис на куриер са възможни и 2 дни срок за доставка
 • Доставяме до целия свят с експресна услуга за 1 до 3 дни. Купи Днес Вземи Утре дори и в Ню Йорк! Европа, Англия, скандинавските и балканските държави – срок 1 ден. За САЩ, Канада, Австралия, Азия и Африка – 1 до 3 дни в зависимост от района. Единна цена за доставка до целия свят
 • Смяна или подмяна на размер – без никакви затруднения и увъртания
 • Връщане – в срок от 30 дни, при описаните условия
 • Консултация - напълно безплатна

 

 

 

Varrio Sport в клуб A1

 

 

 

 

 

 

Ако вече си избрал, възползвай се сега от нашите услуги и специални условия в програма А1  Club.

 

* Информираме те, че използването на посочената отстъпка е валидно без лимит на количество или сума на поръчката и може да се приложи само като единствена отстъпка без съчетание с други. 

 

Достатъчно е в полето за допълнителна информация „Бележка“ да ни напишеш твоя уникален A1 Код, останалото ще свършим ние - ще персонализираме поръчката и ще се свържем с теб за да я организираме по най-удобния начин.

 

 

Научи повече за нас и във Facebook - Varrio Sport

 

 

 

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1