А1 Club и Varrio Sport | Спортна Електроника, Камери, Фотоапарати

А1 Club и Varrio Sport | Спортна Електроника, Камери, Фотоапарати

А1 Club и Varrio Sport | Спортна Електроника, Камери, Фотоапарати

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1 в  програма  А1 Club, в която ще откриеш екшън камери, фотоапарати за най-тежките условия и цялостна гама спортна електроника – мултифункционални часовници, гривни, тракери, навигационни уреди и …. спираме до тук. Възползвай се и провери  във www.varriosport.bg.

 

 

Във Varrio Sport ще ти предложим високотехнологични решения, готови да издържат на всякакви условия. За целта сме се погрижили да подберем водещи производители като Garmin, Olypmus, Nikon, Konus и непрекъснато добавяме нови супер иновативни и полезни марки и устройства.

 

 

 

Да изкачиш връх, да стигнеш до далечното място, да пипнеш дъното, да намериш пътя обратно и разбира се да заснемеш и проследиш твоето приключение, да споделиш със семейството и приятелите си най-емоционалните моменти – това са само част от предимствата на нашата оферта за електроника и джаджи предназначени за активни, и грабещи красотите на живота, хора.

 

Знаеш, че без това не може, но ако срещаш затруднения в хилядите функции, в това да подбереш устройството, което ще е най-полезно за теб и семейството не се колебай, звънни ни и нашите консултанти ще  ти помогнат с избора.

 

 

Възползвай се от нашето предложение в клуб -  А1 Club . Имаш пълната възможност да тестваш, смениш, подмениш или върнеш продукта/съгласно условията за връщане на Varrio Sport/  при това само с няколко клика, по телефон, мейл или през Facebоok messenger.

 

 

 

 

 

Комфорт и обслужване:

 

Осигури си всичко необходимо за твоята спокойна почивка, тренировка или лайфстайл при максимална сигурност за личните ти данни, плащане и качество на продуктите.

 • Работим 24 часа – ама наистина работим!
 • Специална селекция на продукти – всичко за твоя активен начин на живот
 • Сигурност на плащанията – сертификат за сигурност и 100% криптирани процеси
 • Методи за разплащане - можеш да платиш чрез всички удобни за теб платежни системи, на изплащане или дори с карта на място при доставка
 • Доверие и гаранция – Varrio Sport е пълноправен член на Българска Е-комерс Асоциация, част от Ecommerce Europe
 • Доставяме в България – Купи Днес Вземи Утре! Доставки за 1 ден до цялата страна и или в рамките на същия ден за гр. София /ако поръчката е направена преди 14 часа/. За по-малки населени места без офис на куриер са възможни и 2 дни срок за доставка
 • Доставяме до целия свят с експресна услуга за 1 до 3 дни. Купи Днес Вземи Утре дори и в Ню Йорк! Европа, Англия, скандинавските и балканските държави – срок 1 ден. За САЩ, Канада, Австралия, Азия и Африка – 1 до 3 дни в зависимост от района. Единна цена за доставка до целия свят
 • Смяна или подмяна на размер – без никакви затруднения и увъртания
 • Връщане – в срок от 30 дни, при описаните условия
 • Консултация - напълно безплатна

 

 

 

Varrio Sport в клуб A1

 

 

 

 

 

 

Ако вече си избрал, възползвай се сега от нашите услуги и специални условия в програма А1  Club.

 

* Информираме те, че използването на посочената отстъпка е валидно без лимит на количество или сума на поръчката и може да се приложи само като единствена отстъпка без съчетание с други. 

 

Достатъчно е в полето за допълнителна информация „Бележка“ да ни напишеш твоя уникален A1 Код, останалото ще свършим ние - ще персонализираме поръчката и ще се свържем с теб за да я организираме по най-удобния начин.

 

 

Научи повече за нас и във Facebook - Varrio Sport

 

 

 

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1