А1 Club и Varrio Sport | Спортни Храни, Добавки, Витамини и Напитки, Енергийни Гелове от Varrio Sport

А1 Club и Varrio Sport | Спортни Храни, Добавки, Витамини и Напитки, Енергийни Гелове от Varrio Sport

А1 Club и Varrio Sport | Спортни Храни, Добавки и Гелове от Varrio Sport

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1 в популярната програма  А1 Club, в която можеш да намериш протеини, витамини или добавки спомагащи добрата форма, визия и разумно отслабване и да добавиш допълнителни възможности за твоята добра форма и перфектна визия.

 

В днешно време градския живот не може да предложи достатъчно ценни вещества, които спомагат нашето здраве и подобряват спортните ни резултати. Независимо дали тренираш професионално или просто поддържаш форма, харесваш планините, колелото или спортната и активна култура, тези продукти ще ти помогнат да изглеждаш още по-добре и доставяш на организма си всичко необходимо за пълноценно и здравословно съществуване. Бъди активен, спортувай и се погрижи за здравето си. 

 

 

В морето от предлагане на толкова необходимите добавки и храни ние сме се спрели на няколко марки, които са доказани лидери в Европа и САЩ и предлагат продукти с истинско, неподправено качество - 4+ Nutrition, High5, Oshee, B12, Collagen и още много предложения. 

 

 

4+ Nutrition  е италианска марка, специализирана в производството на висококачествени спортни, храни, добавки и протеини за хоби и професионални спортисти или хора грижещи се за здравето и формата си. Марката предлага специални разработки за веган храни и протеини, дамска и мъжка серия съобразени със спецификата на организма.

Обръщаме специално внимание на енергийните барове и гелове на High5 Англия, които са необходима добавка към всяко спортно преживяване свързано с продължително или ударно изразходване на енергия. В планината, залата, на маратон или дълъг вело преход, продуктите на High5  ще осигурят нужната доза здравословни въглехидрати без вредни захари и съставки.

 

 

До преди няколко години използването на подобни продукти беше привилегия само на най-елитните атлети, но сега вече всеки може да се възползва и да добави няколко гела в раницата си за спорт или планина. Те са леки, здравословни и дават бърза енергия на организма така, че да се справи с предизвикателствата без да топи от мускулната маса или да те натоварва с бавно разградили сложни въглехидрати.

 

Възползвай се от нашето предложение в клуб -  А1 Club . Имаш пълната възможност да тестваш, смениш, подмениш или върнеш продукта/съгласно условията за връщане на Varrio Sport/  при това само с няколко клика, по телефон, мейл или през Facebоok messenger.

 

 

 

Комфорт и обслужване:

 

 Осигури си всичко необходимо за твоята спокойна почивка, тренировка или лайфстайл при максимална сигурност за личните ти данни, плащане и качество на продуктите.

 • Работим 24 часа – ама наистина работим!
 • Специална селекция на продукти – всичко за твоя активен начин на живот
 • Сигурност на плащанията – сертификат за сигурност и 100% криптирани процеси
 • Методи за разплащане - можеш да платиш чрез всички удобни за теб платежни системи, на изплащане или дори с карта на място при доставка
 • Доверие и гаранция – Varrio Sport е пълноправен член на Българска Е-комерс Асоциация, част от Ecommerce Europe
 • Доставяме в България – Купи Днес Вземи Утре! Доставки за 1 ден до цялата страна и или в рамките на същия ден за гр. София /ако поръчката е направена преди 14 часа/. За по-малки населени места без офис на куриер са възможни и 2 дни срок за доставка
 • Доставяме до целия свят с експресна услуга за 1 до 3 дни. Купи Днес Вземи Утре дори и в Ню Йорк! Европа, Англия, скандинавските и балканските държави – срок 1 ден. За САЩ, Канада, Австралия, Азия и Африка – 1 до 3 дни в зависимост от района. Единна цена за доставка до целия свят
 • Смяна или подмяна на размер – без никакви затруднения и увъртания
 • Връщане – в срок от 30 дни, при описаните условия
 • Консултация - напълно безплатна

 

 

 

Varrio Sport в клуб A1

 

 

 

 

 

 

Ако вече си избрал, възползвай се сега от нашите услуги и специални условия в програма А1  Club.

 

* Информираме те, че използването на посочената отстъпка е валидно без лимит на количество или сума на поръчката и може да се приложи само като единствена отстъпка без съчетание с други. 

 

Достатъчно е в полето за допълнителна информация „Бележка“ да ни напишеш твоя уникален A1 Код, останалото ще свършим ние - ще персонализираме поръчката и ще се свържем с теб за да я организираме по най-удобния начин.

 

 

Научи повече за нас и във Facebook - Varrio Sport

 

 

 

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1