А1 Club и Varrio Sport | Спортни Туристически Обувки и Екипировка

А1 Club и Varrio Sport | Спортни Туристически Обувки и Екипировка

А1 Club и Varrio Sport | Спортни Туристически Обувки и Екипировка

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1 в  програма  А1 Club, в която ще откриеш спортни, туристически, ловни и ежедневни обувки, съчетани с най-добрата и функционална за теб екипировка при условия само за клуба!

 

Комфорта при всяко приключенско забавление, фитнес, разходка или сутрешното бягане в парка са силно зависими от избора на правилните  за теб спортни и лайфстайл облекла и обувки.

 

 

Откровени сме и ти споделяме, че няма „най-добра“ екипировка или обувка – има подходяща и удобна именно за теб, съобразена с твоя стил и изисквания. Разгледай нашите предложения от световни марки, доказали своята ефективност сред атлети, планинари и активни хора. Избери модел, цвят и размер заедно с нашите експерти и заложи на твоята спортна мода и атлетична визия.

 

Попитай, консултирай се с нас и избери екипировката и обувките, които най-добре подхождат на твоя ритъм, специфични изисквания, цели и възможности.

 

 

 

 

Във Varrio Sport ще ти предложим силни и практични продукти на европейски марки като Alpina Shoes, Kilpi, La Sportiva, Mac in a Sac, Nordhord, Sholl, Alpine Pro и много други.

Възползвай се от нашето предложение в клуб -  А1 Club . Имаш пълната възможност да тестваш, смениш, подмениш или върнеш продукта/съгласно условията за връщане на Varrio Sport/  при това само с няколко клика, по телефон, мейл или през Facebоok messenger.

 

 

 

 

 

 

Комфорт и обслужване:

 

Осигури си всичко необходимо за твоята спокойна почивка, тренировка или лайфстайл при максимална сигурност за личните ти данни, плащане и качество на продуктите.

 • Работим 24 часа – ама наистина работим!
 • Специална селекция на продукти – всичко за твоя активен начин на живот
 • Сигурност на плащанията – сертификат за сигурност и 100% криптирани процеси
 • Методи за разплащане - можеш да платиш чрез всички удобни за теб платежни системи, на изплащане или дори с карта на място при доставка
 • Доверие и гаранция – Varrio Sport е пълноправен член на Българска Е-комерс Асоциация, част от Ecommerce Europe
 • Доставяме в България – Купи Днес Вземи Утре! Доставки за 1 ден до цялата страна и или в рамките на същия ден за гр. София /ако поръчката е направена преди 14 часа/. За по-малки населени места без офис на куриер са възможни и 2 дни срок за доставка
 • Доставяме до целия свят с експресна услуга за 1 до 3 дни. Купи Днес Вземи Утре дори и в Ню Йорк! Европа, Англия, скандинавските и балканските държави – срок 1 ден. За САЩ, Канада, Австралия, Азия и Африка – 1 до 3 дни в зависимост от района. Единна цена за доставка до целия свят
 • Смяна или подмяна на размер – без никакви затруднения и увъртания
 • Връщане – в срок от 30 дни, при описаните условия
 • Консултация - напълно безплатна

 

 

 

Varrio Sport в клуб A1

 

 

 

 

 

Ако вече си избрал, възползвай се сега от нашите услуги и специални условия в програма А1  Club.

 

* Информираме те, че използването на посочената отстъпка е валидно без лимит на количество или сума на поръчката и може да се приложи само като единствена отстъпка без съчетание с други. 

 

Достатъчно е в полето за допълнителна информация „Бележка“ да ни напишеш твоя уникален A1  Код, останалото ще свършим ние - ще персонализираме поръчката и ще се свържем с теб за да я организираме по най-удобния начин.

 

 

Научи повече за нас и във Facebook - Varrio Sport

 

 

 

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1