А1 Club и Varrio Sport | Живот на Колела

А1 Club и Varrio Sport | Живот на Колела

А1 Club и Varrio Sport | Живот на Колела

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1  в популярната програма  А1 Club, в която ще търкулнем предложения за велосипеди, ролери, скейт и лонгборд и всичко, което може да се търкаля и носи радост. 

 

 

Живей динамично, стилно и модерно. Придвижването в градска среда вече предлага множество възможности под формата на скейт или лонгборд, лесно преносима тротинетка или удобно колело. Независимо кое предпочиташ за теб и цялото семейство - можеш да разгледаш, да попиташ и да се консултираш с нашите експерти  за правилния избор. Модели и марки най-достъпни цени от производители като Micro, Globber, Tempish, Rio Roller, SFR и други.

 

 

Идеалната форма в пространството винаги е кръгла, а когато може и да се търкаля това вече прави играта интересна.  Врътни едно кръгче из прекрасните байк зони в нашите планини, стигни до приятел или офиса или покарай с децата в парка.

 

 

И да знаеш – няма нищо сложно в избора им, не е нужно да имаш познания по механика и геометрия… Да, за това сме ние не се колебай, звънни и нашите консултанти ще  ти помогнат с избора на най-доброто за теб.

 

 

Възползвай се от нашето предложение в клуб -  А1 Club . Имаш пълната възможност да тестваш, смениш, подмениш или върнеш продукта/съгласно условията за връщане на Varrio Sport/  при това само с няколко клика, по телефон, мейл или през Facebоok messenger.

 

 

 

 

 

Комфорт и обслужване:

 

Осигури си всичко необходимо за твоята спокойна почивка, тренировка или лайфстайл при максимална сигурност за личните ти данни, плащане и качество на продуктите.

 • Работим 24 часа – ама наистина работим!
 • Специална селекция на продукти – всичко за твоя активен начин на живот
 • Сигурност на плащанията – сертификат за сигурност и 100% криптирани процеси
 • Методи за разплащане - можеш да платиш чрез всички удобни за теб платежни системи, на изплащане или дори с карта на място при доставка
 • Доверие и гаранция – Varrio Sport е пълноправен член на Българска Е-комерс Асоциация, част от Ecommerce Europe
 • Доставяме в България – Купи Днес Вземи Утре! Доставки за 1 ден до цялата страна и или в рамките на същия ден за гр. София /ако поръчката е направена преди 14 часа/. За по-малки населени места без офис на куриер са възможни и 2 дни срок за доставка
 • Доставяме до целия свят с експресна услуга за 1 до 3 дни. Купи Днес Вземи Утре дори и в Ню Йорк! Европа, Англия, скандинавските и балканските държави – срок 1 ден. За САЩ, Канада, Австралия, Азия и Африка – 1 до 3 дни в зависимост от района. Единна цена за доставка до целия свят
 • Смяна или подмяна на размер – без никакви затруднения и увъртания
 • Връщане – в срок от 30 дни, при описаните условия
 • Консултация - напълно безплатна

 

 

 

Varrio Sport в клуб A1

 

 

 

 

 

 

Ако вече си избрал, възползвай се сега от нашите услуги и специални условия в програма А1  Club.

 

* Информираме те, че използването на посочената отстъпка е валидно без лимит на количество или сума на поръчката и може да се приложи само като единствена отстъпка без съчетание с други. 

 

Достатъчно е в полето за допълнителна информация „Бележка“ да ни напишеш твоя уникален A1 Код, останалото ще свършим ние - ще персонализираме поръчката и ще се свържем с теб за да я организираме по най-удобния начин.

 

 

Научи повече за нас и във Facebook - Varrio Sport

 

 

 

 

Varrio Sport е партньор на мобилния оператор А1