AirLief

AIrLief лого

 

Защитни маски за лице AirLief - сигурна защита срещу вируси, бактерии, смог и полени.

 

Airllief  е иновативна българска компания, която разработва и произвежда предпазни маски за лице за възрастни и деца, с висока ефективност срещу вируси и бактерии в размер от 0.3 микрона, смог и фини прахови частици, както и срещу полени. 

Маските AirLief притежават сертификат FFP2 в европейска лаборатория - CIOP, 1403 и са с 5 слоен защитен филтър и специална външна, плетена текстилна 3D материя.

При тестове маските на компанията показват ефективност от 95.7% срещу вируси с диаметър от 0.3 микрона, полени и прахови частици, резултат от замърсяването на въздуха от производствена дейност, от автомобили и други индустриални и градски замърсители.

Маските за лице на българската компания AirLief са сред най-търсените и висококачествени на пазара в Европа и у нас и се използват от активни и спортуващи хора, като превенция за добро здраве и при хора с вече изявени респираторни заболявания.

 

 

Филтрация

Защитените маски на AirLief залагат на мощен 5-слоен филтър с активен въглен, който спира, като щит градския смог, фини частици, вируси, бактерии и полени.

Маската и филтъра са за многократна употреба, лесно се поддържат, а филтъра е консуматив, които трябва да се заменя периодично за да е гарантирана сигурна филтрация на въздуха.  

 

Маските са конструирани с 2 изпускателни клапи за лесно дишане, които  премахват влага и СО2 от издишане и предотвратяват задъхване при спорт и изпотяване ако използвате очила.

Клапата от която се издиша е насочена в различна посока от тази, през която се вдишва, като така издишаният въглероден двуокис се извежда надолу и далеч от дихателните органи.

По този начин се превентира потенциалното заразяване на околните, тъй като ако човекът зад маската е носител на вируси те ще бъдат отведени далеч от лицето и дихателните органи на околните хора.

 

 

Маските

Маските AirLief са с ергономична конструкция и уголемена площ на филтрация и създават комфорт за удобно дишане дори и при спорт, бягане и активна дейност.

Създадени са по най-високите стандарти за защита и отговарят на всички изисквания за безопасност при дишане и ефективност на филтрацията.

Хората, загрижени за своето здраве не трябва да правят компромиси, когато носят маска! AirLief съчетават наука, дизайн и модерни технологии и доказват, че маските могат да са ефективни, надеждни, удобни и естетични за носене.

 

Визия нa екипът на AirLief е да създаде интелигентно и ефективно решение за защита от вируси и мръсен въздух и така да работи в посока превенция на заболяванията, предизвикани от мръсен въздух и вирусни инфекции. Това ще подобри качеството на живот на хората, живеещи в среда с мръсен и нездравословен въздух.

 

 

Ленти за глава с филтър

Подобно на качествените защитни маски компанията е разработила и специална лента за глава тип бъф /бандана, която е с вградена пластина за оформяне около носа.

 

Разбира се във Varrio Sport предлагаме и всички необходими консумативи, аксесоари и резервни части, с които да поддържате висока безопасност чрез своята маска за лице AirLief.

 

 

Varrio Sport - връзка с нас

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

0882 000 112         Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена