Alpenheat

Alpenheat

 

Alpenheat  е австрийска компания, която произвежда едни от най-добрите в света продукти за спорт и различни активности с вградено отопление и подгряване. 

 

 

Нагряващите продукти на Alpenheat са съсредоточени в най-често измръзващите зони на тялото. Компанията предлага различни продукти с подгряване, като сред най-търсените са:

  • Стелки с подгряване
  • Чорапи с нагреватели
  • Ръкавици с погряване
  • Елеци и клинове с нагреватели

  

 Продуктите с вградено отопление, предпазват най-чувствителните зони на тялото като крайниците, пръстите, най-важните органи и слабините. Така с подходящ комплект от подгряващи продукти можете да запазите и поддържате желана температура на комфорт при всякакви условия. 

  

Всички продукти на компанията са безопасни за употреба и са снабдени с всички необходими документи и сертификати. Уредите за изсушаване и нагряване на обувки са снабдени и с UV  излъчвател, който убива вредните бактерии, поддържа хигиената на обувките и предпазва от неприятни миризми. 

 

Част от продуктите могат да се управляват и чрез дистанционно управление, с което употребата им става още по-лесна. 

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

 

  0700 20 114           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

Доверете се на Varrio Sport:

 

 2 г. гаранция на всички продукти

 Безплатна доставка над 99 лева

 Безплатна замяна

 Доставка 1-2 дни

 Винаги с тест и преглед

 30 дни право на връщане

✓ Доживотна консултация

 Купи на изплащане с TBI

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по