Aqua Marina SUP

Aqua Marina logo

 

Aqua Marina е световен лидер в производството на SUP бордове, гребла и продукти за водни забавления. Чудесата са навсякъде около нас, нека ги открием!

 

Надуваемите СЪП бордове на Aqua Marina, вече повече от 10 години, са едни от най-предпочитаните поради високото качество, вложените технологии и оптималния баланс между цена и качество. 

 

 Съповете на AM са създадени с много богат опит и традиция и са посветени на хората, харесващи активния и приключенски живот, изпълнен с вълнения и красиви мигове. Родени за да мотивират откривателите, да търсят, да намират, да плават и да се забавляват.

 

Всички СЪП бордове на компанията, и надуваемите и твърдите, са конструирани ергономично, така че да подкрепят автентичното гребане и правилното движение на тялото. В тях са вложени редица високотехнологични решения като Drop Stitch light конструкция, чрез които бордовете стават изключително здрави, сигурни, маневрени, бързи и най-вече безопасни. 

 

Революция в гребането и достъпността - това са надуваемите съпове на Аква Марина, които се сгъват и събират в удобна раница заедно с цялото оборудване. Лесни за транспорт във всяка кола, на колело, в самолет или на гръб - с тях можем да стигнем до всяко желано място сред водната шир. 

 

Мултифункционални, универсални, състезателни и тренировъчни - богатото разнообразие от модели дава точното решение за всеки, според степента му на умения, желанията и нуждите. СЪП бордовете на Aqua Marina са подходящи и за съвсем начинаещи хора без никаква физическа подготовка преди това и могат да се карат в море, язовир, океан, реки, канали водни басейни.

 

 

Най-популярните модели надуваеми SUP бордове са тези от колекция All-Round и All Round Advanced тук са включени универсални модели с различни размери и дизайн. Всички те са в пълен комплект с мощна двупосочна помпа, раница, лиш и гребло. Сред най-предпочитаните модели са Beast, Fusion, Magma, Vapor, Coral, Monster, Atlas, Triton. 

 

За любителите на йога и пилатес са специалните модели Dhyana и Peace, които успешно се съчетаваt хармонията на йога движенията с натуралната водна среда. 

 

Създадени за приключения с любими приятели и семейство са СЪП по-големите СЪП модели, като  Super Trip, Super Trip Tandem и Mega. 

 

В допълнение всеки може да се оборудва и с висок клас аксесоари като супер леките карбонови гребла Aqua Marina, каяк седалка за СЪП или специалните приспособления за задържане на въдици. 

 

Съповете на Аква Марина мога да се вземат навсякъде, те са леки и компактни. Дават свобода за пътуване до най-мечтаните места по света. От Лапландия до Австралия навсякъде с вас до всички чудеса на света!

 

 

Aqua Marina предлага и висококачествени надуваеми басейни и джакузита за дома и градината, които също може да откриете във Varrio Sport.

 

Във Varrio Sport - All Seasons Outdoor ще ви предложим всички продукти на компанията, както и аксесоари и резервни части, заедно със удължена гаранция и доживотна консултация. Използвайте качественото оборудване за водни, гребни спортове на Аква Марина, заедно с експертна консултация от нашите Varrio Sport атлети и обслужване, което дава персонални решения за всеки.  

 

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

0882 000 112           Email   

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по