Garminfēnix® 3 Sapphire

 • Марка: Garmin
 • Кат. номер: 010-01338-21

Разновидности на fēnix® 3 Sapphire:

010-01338-62 fēnix 3 Sapphire Сребрист с кожена каишка - цена 1175 лв.

010-01338-61 fēnix 3 Sapphire Bundle Сребрист с кожена каишка и пулсомер - цена 1275 лв

010-01338-41 fēnix 3 Sapphire Titanium с титаниева каишка - цена 1565 лв

010-01338-81 fēnix 3 Sapphire Сив с кожена каишка - цена 1175 лв

010-01338-51 fēnix 3 Sapphire Rose Gold - цена 1175 лв.

010-01338-21 fēnix 3 Sapphire Сив с метална каишка - цена 1175,00 лв.

010-01338-26 fēnix 3 Sapphire Bundle Сив с метална каишка и пулсомер - цена 1275,00лв.

 

Безкомпромисен GPS спортен часовник

 1. Стоманена EXO ™ антена с GPS + GLONASS поддръжка за точност и бърза корекция
 2. 3,1 cm (1,2-инчов) Chroma ™ дисплей видим на слънчева светлина
 3. Алтиметър, барометър и 3-осен компас с автоматично калибриране
 4. Широк избор от спортове и занимания със специални профили на потребителя, като проследяване на бягане, плуване, туризъм, ски и още
 5. Разширени функции за фитнес тренировки включително VO2 Max и Recovery Advisor и класически Garmin навигационни функции, катоTrackBack
 6. Смарт известия и поддръжка на Connect IQ ™ приложения за допълнителна персонализация2

 

 

Многофункционален

fēnix 3 е предназначен да помага на хората по време на спортните им дейности и живот на открито. Той поддържа спортове като бягане, колоездене, плуване, тренировки на закрито, ски-бягане, както и триатлон и развлекателни дейности, като туризъм, катерене и ски спускане. Той измерва производителността в движение, следи дейността и навигира потребителя до дома в края на всяко едно приключение. И с това той не спира до тук. Новата поддръжка на ConnectIQ приложения за fēnix 3 отваря потенциал да се развият много повече функции за всички видове дейности в близко бъдеще.

 

Изискан стил, издържащ и в най-трудните условия

Fenix 3 Sapphire часовниците са на разположение в 5 различни стила: Rose Gold с бяла каишка, сребрист с кожена каишка, сив с класическа кожена каишка, titanium и класическият сив с метална неръждаема каишка. Всеки часовник се отличава с EXO-Antenna напълно интегрирана в защитен метален панела. Видимият на слънчева светлина с висока резолюция цветен дисплей с светодиодна подсветка показва Вашите данни във всякакви условия на осветеност. fēnix 3 е водоустойчив до 100 метра и е с живот на батерията до 50 часа в UltraTrac ™ режим на батерия, до 20 часа в режим на  GPS и до 3 седмици в режим SmartWatch (всичко в зависимост от настройките).

 

 

Доказателството за Вашият потенциал

fēnix 3 Sapphire е пълен с функции за обучение, за да Ви покаже вашата форма. Първата е VO2 max оценителя. Когато се използва с пулсомер¹ Fenix 3 Ви дава данни, включително вашата скорост на движение, удари в минута и вариабилност на сърдечната честота за оценка на максималния обем на кислород, който можете да се консумира в минута. Други фитнес показатели включват съветник за възстановяване с таймер за възстановяване и проверка на възстановяването, плюс race predictor, който изчислява Вашият идеален краен час на базата на текущoтo Ви VO2 max число.

 


Всички цифри необходими на един бегач

След като веднъж бягате с fēnix 3 Sapphire с HRM-Run пулсомер (продава се отделно), той проследява всички показатели, които са необходими, за по-лесно разбиране и подобряване на Вашето ниво:

Разширени Running Dynamics анализират Вашето бягане:

 1. Вертикална вибрация и съотношение - степента на "подскачане" по време на бягане и съотношението за дължината на крачката
 2. Време за контакт със земята и баланс - показва колко време, по време на бягане, кракът Ви е на земята, а не във въздуха и Ви позволява да проверите Вашата симетрия на бягане
 3. Каданс- брой стъпки в минута
 4. Ниво на стреса - fēnix 3 Sapphire HR измерва сърдечната честота и вариабилност, докато стоите на едно място в продължение на 3 минути, за да Ви осигури ниво на стреса. Скалата е от 1 до 100, ниски резултати показват по-ниски нива на стрес
 5. Състояние на ефективността - След бягане за 6-20 минути, fēnix 3 Sapphire HR сравнява текущото Ви състояние с Вашето средно фитнес ниво
 6. Праг на лактата - Чрез анализ на темпото и сърдечната честота, tactix Bravo изчислява точката, в която вашите мускули започват бързо да се уморяват
   

 


Следи Вашата ефективност в много спортове и по много начини

fēnix 3 Sapphire е за спортисти, който искат да се следят ефективността си в различни видове спорт. Той също има специални функции, които поддържат плуване, ски, гребане, включително и голф. По време на плувни тренировки fēnix 3 следи разстояние, скорост, брой загребвания и други. Режим на ски/борд следи целият Ви ден със скорост, разстояние, денивелация и автоматичен брояч на спусканията(с Auto Pause за времето на лифта) и повече. За гребане fēnix 3 предвижда всеобхватни гребни показатели, включващи вашия брой загребвания, на честотата на ходовете, като дори може да се възползвате от виртуалния партньор по време на обучението си. Golf режима Ви дава разстояние до предната и задната част на грийна за всеки един курс, който сте изтеглили от Garmin Connect ™. Можете дори да използвате Вашия fēnix 3 като дистанционно за VIRB® камера, чрез ANT + ® безжична свързаност.

 

Винаги знаете на къде е пътя

fēnix 3 Sapphire предоставя цялостни навигационни и проследяващи функции да Ви води на и извън утъпканите пътища. fēnix 3 записва GPS следа създаване "троха по троха", докато се движите. Той също така Ви позволява да маркирате места, като например със старт/финалната линия, checkpoint, място на превозно средство или друга интересна точка. С fēnix 3, можете да създадете и следвайте курсове или да маркирате до 1000 места и да навигирате към тях. Планирайте пътувания и споделяйте приключения с приятели и семейство, използвайки BaseCamp ™ - Garmin безплатен инструмент за планиране на Вашия компютър.

 

 


Повече от обикновенни ABC сензори

fēnix 3 Sapphire е оборудван с барометричен алтиметър и електронен 3-осен компас. Устройството автоматично калибрира тези сензори, използвайки GPS приемник, за да осигурят възможно най-точна информация. Вграденият алтиметъра предоставя данни за надморската височина, наблюдавйки точно изкачване и слизане, докато барометърът може да се използва за предвиждане на промените във времето, като показва краткосрочни тенденции в налягането на въздуха. За точна температура може да сдвоите fēnix 3 с нашия tempe™ безжичен сензор за температура.

 

Connect IQ

fēnix 3 използва Connect IQ платформата за допълнителна персонализация, така че да можете да настроите часовника си с ConnectIQ приложения, полета за данни и уникални визуализации на часовника, които правят вашия Garmin SmartWatch уникален.

 

Изгледи на часа:

 

Приложения:

 

Полета с данни:

 

 

 

Останете на линия

Fenix 3 е наистина умен и поддържа връзка със света - било то чрез Вашия смартфон, за да получавате Смарт Известия директно на часовника², или чрез Вашия WiFi за безпроблемно автоматично качване на дейности на Garmin ConnectTM. Ако искате fēnix 3 да държи Вашето семейството и приятелите информирани за Вашите местонахождение може да използвате LiveTrack². Получете повече информация от fēnix 3 от комбинирането му с един от многото допълнителни Garmin ANT + сензори като Vector® за колоездене, tempeTM за температура, HRM-run за динамика на бягането и пулс и много други.

 

1С допълниетелен пулсомери и HRM-Run, продава се отделно.
²Телефон трябва да е Bluetooth® Smart. Вижте Garmin.com/BLE за съвместимост.
³Когато се свърже с HRM-Run пулсомер; продава отделно.

Думата Bluetooth е собственост на Bluetooth SIG, Inc.

 

Довери се на Varrio Sport
Доставка, Връщане, Гаранция
Отзиви за нас
Довери се на Varrio Sport

 Varrio Sport - All Seasons Outdoor

 

Доставка, Връщане, Гаранция

 1. ПОРЪЧКА
  • Поръчваш каквото и когато си поискаш – работим 24/7
  • Получаваш потвърждение за поръчката по e-mail

 

 1. ПЛАЩАНЕ
  • С наложен платеж при получаване
  • С банкови карти /дебитни и кредитни/ Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro - 100% Сигурно плащане през системата Борика. 
  • Чрез Paypal или EPay
  • С Банков превод
  • На изплащане чрез TBI Bank - свържи се с нас за повече детайли или кликни тук, за да кандидатстваш за лизинг при избран конкретен продукт

 

 1. ДОСТАВКА
  • Получаваш Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
  • 3лв. фиксирана стойност за цялата страна за поръчки под 100лв.
  • Срок на доставка – ЕКСПРЕСНА /обикновено в рамките на 1 работен ден/
  • Всяка доставка потвърждаваме по телефон
  • Доставяме до Посочен адрес или до офис на SPEEDY
  • Опция за преглед и тест на всички обувки и дрехи

 

 1. ВРЪЩАНЕ И ГАРАНЦИЯ
  • 30 дни право на Замяна и Връщане
  • Гаранция от Varrio Sport за всеки продукт
  • 100% оригинални продукти с доказан произход

 

 

 Сигурни плащания с Жvisa

 

Плащанията с банкова карта се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, които осигуряват онлайн идентифицирането на картодържателя, извършващ плащането чрез секретна парола и по този начин дават изрично доказателство за покупката.

 

 

Детайлно описание можете да намерите в Общи условия и тук.

При допълнителни въпроси можете да ни пишете в чата тук и чрез Facebook Messenger на страницата ни, на мейл info @varriosport.bg или да ни се обадите на тел. 0700 20 114.

Отзиви за нас