Garminvívoactive® HR

 • Марка: Garmin
 • Кат. номер: 010-01605-06
Данни за Вашият пулс, през цялото време

С вграденият пулсомер с Elevate ™ технологията, можете да се отървете от допълнителната каишка за гърдите и да измервате сърдечната си честота директно от китката. Използвайки данните за пулса, vívoactive HR предоставя информация за  изгорените калории и интензивността на Вашите фитнес активности, осигурявайки по-добро признание на Вашите усилия.³

 

 

Продължавайте с всички Ваши активни моменти

Тичайте, карайте колело, плувайте, играйте голф, карайте ски и още с vívoactive HR. Неговата GPS-поддръжка и вградени спортни приложения следят статистиката, докато смарт известията² Ви позволи да останете във връзка - всичко това за да можете да запазите живота си в баланс. vívoactive HR продължава да следи активността Ви³ през целия ден, като брои стъпки и изкачени стълби, както и качеството на сън Ви. С автоматично откриване на активностите, vivoactive HR дори записва дейностите Ви, когато сте пропуснали да натиснете бутона за старт. Батерията издържа до 8 дни² в режим на активити тракер/часовник или до 13 часа с включен GPS.

 

 

Пълен преглед на статиститката на Garmin Connect

През деня, vívoactive HR автоматично се синхронизира¹ с Garmin Connect. Garmin Connect е единственото безплатно приложение, което Ви дава полезна информация, която Ви помага да подобрите представянето си. Това включва сигнали за движение, когато сте седли в продължение на дълго време за достигане на дневната ви цел от крачки. Плюс това ще получавате здравни съвети от експерти, които се показват, като виртуални треньори.

 

 

 

Бягайте на отрито и закрито

Използвайки вграденият акселерометър и GPS, vívoactive HR Ви позволява да бягате, както на открито така и на закрито. Можете да настроите сигнали с вибрация за сърдечен ритъм, темпо, run/walk интервали и още. Други функции за обучение включват Auto Lap® и Auto Pause®. Осигурява обобщение на статистиката, като общ пробег, калории, средна скорост и общото време.

 

 

 

 
На велосипеда

GPS-поддръжка за колоездене измерва време, разстояние, скорост и калории. vívoactive® HR е съвместим със сензори, като например за скорост и каданс, за да можете да измервате на напредъка си по време на тренировки, както и дневните Ви пътувания до работното място. Също така е съвместим с Varia® Lights и Radar за по-безопасно каране.

 

 

 

Гмурнете се

Плувайте в басейн и вижте подробни статистически данни, като общо и интервал разстояние, скорост, брой загребвания, тип на загребването и още. Нека плувното приложение изчисли ефективността Ви с SWOLF. Interval Count Ви позволява  безпроблемно да паузирате и след това възобновите  тренировка си. В края на тренировката вижте обобщени данни, който включват интервали, общо време и лични рекорди.

 

 

 

Играйте голф

Играйте голф на ново игрище всеки ден, с безплатно изтегляне от нашата база данни от над 40,000 голф игрища по целия свят . Приложението за голф може да покаже опростен изглед на грийна и да ви помогне да следите резултата си, показвайки Ви дали сте под или над пара. Функцията PinPointer ви насочва в правилната посока, когато не сте в състояние да видите грийна. Той също измерва разстоянието на изтрела с едно натискане на бутона.

 

 

По склоновете

Когато карате ски или сноуборд, vívoactive HR измерва Вашата 3-D скорост  чрез изчисляване на скоростта и разстоянието на наклона спрямо географската ширина и дължина. Можете да включите функцията Auto Pause, която спира таймера автоматично, когато спрете или се качите на лифта.

 

 

 

Останете свързани

vívoactive HR леко вибрира, за да ви предупреди за всички известия получени на Вашето съвместимо устройство¹ - от телефонни обаждания и социални медийни сигнали до други сигнали от мобилни приложения. vívoactive HR също показва информация за времето, температурата и др. Освен това Ви позволява да контролирате музиката в телефона си, локализирате телефон си, дистанционно управлявате Вашата VIRB® камера и нека Вашите приятели и семейство да проследяват дейността Ви в реално време с LiveTrack. Персонализирайте vívoactive HR с персонализирани изгледи на часа, полета за данни, приложения и уиджети от нашия Connect IQ ™ магазин.

 

 

 

 

 

 

¹ При свързване със съвместим смартфон
² Живота на батерията варира в зависимост от употребата и модела смартфон
³ Точност на активити тракерите
4 Продава се отделно.
Bluetooth® думата и логото са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc.

Доставка, Връщане, Гаранция
Отзиви за нас
Довери се на Varrio Sport
Доставка, Връщане, Гаранция

 1. ПОРЪЧКА
  • Поръчваш каквото и когато си поискаш – работим 24/7
  • Получаваш потвърждение за поръчката по e-mail

 

 1. ПЛАЩАНЕ
  • С наложен платеж при получаване
  • С банкови карти /дебитни и кредитни/ Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro - 100% Сигурно плащане
  • Чрез Paypal или EPay
  • С Банков превод
  • На изплащане чрез TBI Bank - избери желания лизинг план или 30 дни отложено плащане
 1. ДОСТАВКА
  • Безплатна доставка за поръчки над 100лв
  • 5.50лв. фиксирана стойност за цялата страна за поръчки под 100лв
  • Експресна доставка 
  • Доставяме до Посочен адрес или до офис на SPEEDY
  • Опция за преглед и тест
  • Безплатно връщане и замяна

 

 1. ВРЪЩАНЕ И ГАРАНЦИЯ
  • 30 дни право на Замяна и Връщане
  • Гаранция от Varrio Sport за всеки продукт
  • 100% оригинални продукти с доказан произход

 

 

 Сигурни плащания с Жvisa

 

Плащанията с банкова карта се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, които осигуряват максимална сигурност и коректност.

 

 

При допълнителни въпроси - свържете се с нас още сега:

 

   0882 000 112        

  Email

Отзиви за нас

Довери се на Varrio Sport

 Varrio Sport - All Seasons Outdoor