Bluetooth колонки JBL

Пъстра колекция преносими блутут колонки JBL / Harman с ненадминати качества за издръжливост, водоустойчивост и време за възпроизвеждане на музика. Облечени в различни cool цветове, и форма по желанието и целите на всеки, портативните тонколонки JBL са винаги до вас с несравнимо детайлен и плътен звук JBL Pro Sound.

 

С най-високия индекс на водо и прахоустойчивост IPX67 JBL Bluetooth колонките могат да оцеляват дълго независимо дали сте на плажа, в палатката, в калта или високо в планината на снежни условия, осигурявайки ви клубен звук, powerbank за зареждане на телефони и таблети, осветление и всичко необходимо за добро настроение.  

 

В зависимост от модела портативна JBL блутут колонка ще имате възпроизвеждане на музика с едно зареждане между 10 и 25 часа!

 

Управление през апликация за телефон и таблет, интелигентна система за разпределение на разхода на батерията и PartyBoost опции за връзване на няколко колонки JBL в един общ звуков микс осигуряват опции за озвучаване от най-високо ниво.

 

Всички тези възможности са събрани в компактни размери и изключително леко тегло, така че да не заемат голяма част от мястото в раницата и багажа ви и да не се усещат като голям товар при преходи и къмпинг. 

 

 

Надеждни, леки и сигурни с 2 години гаранция и осигурен сервиз - това са преносимите bluetooth колонки JBL / Harmon от Varrio Sport.

 
Филтри
Марки
Модел
Цена
Подреди по
Подреди по