Бутилки | Чаши

Бутилки за вода, детски бутилки и чаши за спорт, къмпинг, пътуване и ежедневие. Хидратацията е важна за нашето здраве, издръжливост и атлетични резултати. Изборът на правилна, безредна за нас и околната среда бутилка или чаша изисква внимание в детайлите и качествата. 

 

Като ценители на устойчивата среда и здравословния живот за нас и децата ни, във Varrio Sport сме направили селекция от най-качествените марки, произвеждащи бутилки за вода и напитки, чаши и шейкъри. Такива, които не съдържат и не отделят вредни съставки, трайни, здрави и издръжливи са и не замърсяват природата.

 

Можете да изберете цвят, дизайн, размер, материал и качества, които желаете сред продуктите на марки като CamelBak, Stanley, UST Gear, Primus, Huski и практичните продукти под нашата марка Varrio Sport. 

 

Специално за нашите деца и техните усмивки сме събрали цялата гама неповторими детски бутилки CamelBak Eddy kid с термо изолация и двойни стени или с обикновена лека конструкция. Всички те са с невероятно атрактивни и любими на децата дизайни с герой от филми и комикси. 

 

Всички детски бутилки са 100% безопасни за здравето и не съдържат вредните  BPA, BPS и BPF химикали, не се чупят, не течът - идеални са за училище, спорт и ежедневие. 

 

Супер практични са и сгъваемите чаши и бутилки на UST Gear, които са леки, здрави и се побират във всяка раница или джоб.

 

Спортните бутилки за колело или бягане са изключително удобни и с всички най-високи показатели - не се вмирисват, не отделят вредни съставки и запазват напитката студена за дълго.

 

Разгледайте и изберете своите бутилки за вода за цялото семейство, за всички поводи. Вижте кой вид и дизайн най-добре отговаря на вашите нужди и желания. 

 

Утолете жаждата си в удобна бутилка за вода или чаша избрана от супер предложенията на Varrio Sport. 

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

  0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

   

Филтри
Марки
Продукт
Вместимост
Цена
Подреди по
Подреди по