CamelBak

CamelBak е водещ производител на бутилки и системи за хидратация за спорт, байк, туризъм и къмпинг. Всички спортни и детски бутилки за от безвредна BPA, BPS & BPF-Free TruTaste™ пластмаса,  която не отделя вредни емисии, и не задържа неприятни миризми. 

 

 

Бутилките и хидратиращите резервоари на CamelBak са с патентовани клапани, който не изискват никакво усилие за отпиване и не позволяват разливане на течността. 

 

 

Бутилките от серии Insulated са със специална термо изолация, която задържа течностите студени много по-дълго от обикновените бутилки.  Почистването и обслужването на бутилките и резервоарите за раници е изключително лесно и удобно през широките гърла, който се отварят лесно. 

 

 

Марката CamelBak е позната и като един от най-качествените производители на специализирани раници за планински байк, велосипедни спортове и планинско или парково бягане. 

 

 

CamelBak е гаранция за качество от най-високо ниво. 

 

 

 

 Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

Филтри
Марки
Цена