Coros

Coros е иновативна компания, специализирана в производството на спортни високотехнологични часовници и продукти, които помагат на атлетите да тренират и да бъдат най-добрите. Varrio Sport е оторизиран дилър на продуктите с марката Coros.Компанията комбинира иновативен хардуер и технологии, които създават надеждни и издръжливи часовници дори и в най-екстремните условия. Продукти създадени от спортисти за любители и професионални спортисти.


Часовниците Coros са лесни и интуитивни за работа, с енергоспестяващи технологии, които позволяват дълга работа с едно зареждане, както възможност за забавление при спорт.Избирайки часовник с марката Coros получавате инструмент, който е тестван и проектиран за спортисти и съдържа всички най-необходими функционалности за анализ на тренировки, изкачвания, навигиране и ежедневна употреба.

Смарт часовниците на Coros са любителите на активния и страстен начин на живот сред планини, писти, вълни и вятър. Снабдени с GSP и прецизни измервателни и аналитични функционалности те са верен приятел и помощник във всички приключения и постижения.Всички часовници и продукти на Coros, закупени от Varrio Spорт се предлагат с нужната официална документация, гаранционен период и осигурен сервиз, както и с нашата VIP услуга Доживотна консултация за продукта.

 

 

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по