Дефибрилатори

Автоматични мобилни дефибрилатори, които помагат да се осигури бърза, ефективна и животоспасяваща терапия на пострадали от внезапно спиране на сърцето, използвайки силна електрическа стимулация. 

 

Всеки офис, институция, клуб или публично място трябва да имат подобни устройства, които са лесни и интуитивни за употреба и спасяват животи. В развитите държави това отдавна се е превърнало в държавна политика и навсякъде има подобни апарати и обучени хора, как да работят с тях. 

 

Дефибрилаторите на Zoll са мобилни, мощни и ефективни, но напрени така, че лесно и автоматизирано всеки да може да работи с апарата безопасно и сигурно. Те имат гласова индикация за процесите и напътствия как да се борави с тях. 

 

Zoll се фокусират върху подобряване на резултатите чрез иновативна ресусцитация и технологии за интензивна грижа. Компанията проектира, произвежда и продава автоматични външни дефибрилатори и свързаните с тях продукти и услуги и предлага решения, специфични за всяка среда.

 

 

В България от неочаквана сърдечна смърт годишно умират повече от 10 000 души!

  • над 10 пъти повече, отколкото в автомобилни катастрофи!
  • над 100 пъти повече, отколкото в пожари!
  • над 1000 пъти повече, отколкото в следствие на природни бедствия!

 

Единственият известен начин за терапия на фибрилациите и безпулсовата тахикардия е дефибрилацията.

 

Модерно решение, плод на високи технологии, чрез което може да спасим животи. Дефибрилаторите Zoll  са изключително лесни за употреба и доказано ефективни за опазване на живота на пострадал човек до идването на лекарска помощ. 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 0882 000 112        Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена