Дезинфектанти

За добра хигиена и  здраве - ефективни, удобни и сигурни дезинфектанти за ръце, които убиват вируси и бактерии.

 

Добрата хигиена винаги е била част от културата на безопасно и сигурно пътуване, къмпинг, туризъм и активен живот. Далеч преди пандемията да ни го напомни, наличието на малък и ефективен дезинфектант в джоба, раницата и колата винаги е било предпоставка за превенция от зарази, замърсяване, вируси и бактерии.

 

Това важи особено силно за туризъм и пътешествия в страни от Африка и Азия, за които нашата имунна система не винаги е добре подготвена.

 

Дезинфектанти

Със 70% алкохол, глицерин и антибактериално масло от чаено дърво дезинфекцията на ръцете и предметите с нашите подбрани дезинфектанти Bille SP на компанията Body Beauty е сигурна, ефективна, и щадяща.

Различните разфасовки на дезинфектиращият гел и начини на полагане, чрез стискане или помпа, ви дават избор да имате подходящите продукти за всяко място и всеки случай.

 

 

Хигиена и ползи

С подходящ дезинфектант за кожата  можете  спокойно и безопасно да почистите повърхностни и леки наранявания по кожата, да запалите лесно огън с 2-3 капки или да почистите телефона и очилата си, като най-често докосваните предмети.

Можете лесно да размразите замръзнала ключалка, стъкло или малък предмет, използвайки силен дезинфектант.  

 

 

Дезинфекция на ръцете

В нашето битие ние живеем в нестерилна обстановка, където наличието на невидими за нас врагове, като вируси и бактерии крие опасност от зараза, замърсяване и инфекции. За превенция и хигиена дезинфекция на ръцете се използват продукти с алкохол, без вода, които сигурно и мигновено унищожават потенциалните причинители на болести.

 

Най-добре е процедурата да се извършва върху чисти, вече измити с вода ръце, но ако ситуацията не позволява може и директно с нанасяне на дезинфекционен гел или течност върху ръцете.

 

 
 
Varrio Sport - връзка с нас

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

  0700 20 114           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

Доверете се на Varrio Sport:

 

 Гаранция на всички продукти

 Безплатна доставка над 99 лева

 Безплатна замяна

 Бърза доставка

 Винаги с тест и преглед

 30 дни право на връщане

 Абсолютна сигурност

✓ Доживотна консултация

 Купи на изплащане с TBI

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по