Доживотна гаранция на продукти Stanley

 Доживотна гаранция на продукти Stanley

 

 

 

 

Качеството на производството на Stanley е това, което прави компанията устойчива и развиваща се във времето и предпочитанията на все повече клиенти от целия свят. Поради високото си гарантирано качество Stanley предлага своите продукти, в описаните по-долу категории с доживотна гаранция. 

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат висококачествени продукти за храни и напитки, които издържат цял живот, че и повече – гаранция, която компанията спазва стриктно.

 

 

Условия на гаранцията

 

Всички продукти на Stanley се предлагат с доживотна гаранция за производствени дефекти на термоизолационните качества и конструкцията на продуктите. Ако продуктът ви от Stanley по някаква причина не отговаря на легендарната репутация на компанията, това ще бъде компенсирано чрез замяна на продукта или връщане. 

 

Гаранцията покрива производствени дефекти по термоизолационните качества и конструкцията на бутилките и съдовете на Stanley.

Гаранцията е валидна, когато щетите върху продуктите са резултат от скрит производствен дефект, който се е проявил по време на употреба или е констатиран в момента на покупката. 

 

 

Изключения от гаранцията

 

  • Повреди причинени от неволни действия - изпускане, натиск, удар и т.н.
  • Повреди причинени от неправилна поддръжка - излагане на огън, третиране със силни химични вещества и др.
  • Гаранцията не обхваща консумативи като капачки, уплътнения и компоненти, които са заменяем консуматив.

 

При съмнение за гаранционен дефект, спрете своевременно употребата на продукта Stanley и  потърсете консултант от Varrio Sport чрез обаждане на телефон 0700 20 114, имейл на:  info@varriosport.bg или чрез FB Messenger.

 

Като оторизиран дилър на Stanley, Varrio Sport ще разгледа и обслужи вашия гаранционен иск и ще го придвижи до компанията вносител и до производителя Stanley SInce 1913, PMI в най-кратки срокове. 

 

Желаем ви вълнуващи онлайн моменти на www.varriosport.bg и безаварийни емоции сред природата с вашите продукти Stanley.