Econic One

 

Econic One – електрически колела от ново поколение. Умни, свързани, универсални с 12 месеца безплатна пълна застраховка за кражба, щети или пътна вело помощ.

 

Свобода в движението, свобода в мислите, без ограничения в емоциите. Това е Econic One – българска компания, която разработва и произвежда умни, достъпни и сигурни електрически велосипеди.

Те са с мощен подпомагащ мотор, система за свързаност и управление през мобилно приложение, която позволява заключване, отключване и точна локация на вашето колело и  една година безплатна застраховка за всички Smart Econic One велосипеди.

 

Вълнуващо, спортно, атлетично, лесно и удобно придвижване в градското ежедневие. Завладени от градски дух и приятелски емоции, а не ограничени! С Econic One може да стигнете навсякъде, да всеки ваш приятел, до всяка среща, до всяка силна емоция или важна задача с лекота и бързина, впрегнати в елегантен дизайн.

 

Да стигнеш бъдещето е начин на живот за хората, които винаги търсят и откриват, не чакат и се наслаждават на живота всеки миг.

Бъдещето е пътят - ние от Varrio Sport и Econic One го знаем и винаги сме стъпка напред в пътуването.

Каним и теб – присъедини се и полети с мечтите си върху Smart Econic One електрически велосипед.

 

Защо Econic One?

Ентусиасти до дъното на своето любопитство, градски, но активни души, иновативни инженери, които превърнаха своята страст и мечти във физическа реалност – електрически велосипед с ново мислене и концепция, които смаяха погледите на експерти от целия свят и промениха генерално играта в създаването на електрически колела.

 

След хиляди часове упорит труд, експерименти, тестове, изследвания инженерния екип на Econic One успя да постигнe целта си и създаде универсално колело за пътуване в природа и/или в градски условия, с което може да тренирате, да работите, да се придвижите бързо, лесно, екологично и ергономично.

 

Електрическите колела Econic One са умела комбинация от високотехнологични решения, качествени компоненти, първокласен ергономичен дизайн с опция за лична персонализация и собствен стил.

 

 

 

Сигурност и застраховка

Елате от умната страна, бъдете SMART и елате с нас в света на Econic One, където ще откриете комфорт и спокойствие с интелигентните електрически байкове на компанията. Без усилие ще получите:

  • GPS локация в реално време - можете да локализирате колелото си по всяко време и навсякъде.
  • Smart заключване – само вие можете да заключите и отключите електрическия си велосипед чрез приложението в телефона си.
  • Умна байк аларма – защитна аларма, чуваща се от стотици метри ще бди над вашето умно колело и ще ви уведоми ако някой го докосне, докато е заключено.

 

Купувайки електрическо колело Econic One от Varrio Sport вие получавате безплатна застраховка за 1 година с покритие за кражба, щети и пътна вело помощ. Виж всичко за застраховката тук:

 

Потегляме за бъдещето още сега!

Вземете своя смарт електрически велосипед Econic One от Varrio Sport още сега.  Бъдете винаги умни, силни, бързи и заредени с енергия. Вземете Econic One и на изгодна схема за изплащане.  

Varrio Sport е оторизиран дилър на компанията и предлага продуктите на Econic One, с всички допълнителни възможности - персонализация, смарт функции, сервиз и т.н.

Всички продукти Econic One  са с гаранция от 2 години.

 

 

Econic One е повече от електрическо колело или просто велосипед той е верен приятел, ваш партньор в работата и забавленията, ваш гарант за пълна сигурност и комфорт на пътя, в парка и по алеите.

 
 Varrio Sport - връзка с нас

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена