Message Us

Екшън Апарат Olympus TG-Tracker Tough

  • Марка: Olympus
  • Кат. номер: Tg-0200

Безспорно най-добрият за всяко приключение!

 

Olympus TG-Tracker  е екшън камера и фотоапарат от най-ново поколение,  съчетаващ мултифункционалност с лек и практичен дизайн. Абсолютно защитен от  вода, прах и екстремни  условия . Твоят перфектен приятел за всяко предизвикателство, без значение колко голямо и смело е то.

Tough е достатъчно силен да се справи и отрази всяко твое приключение. Докосни планината, покажи  как се носиш по вълните, раздай се на пистата, разцепи пудрата. TG-Tracker е изключително здрав, лесен за ползване екшън апарат и камера, който ще те зарадва с брилянтни снимки и видео дори и в най-тежките условия.

 

 

 

Основни функционалности:

 4K видео, мощен процесор, 5-осева стабилизация и ултраширокоъгълен обектив са само част от характеристиките, които дават възможност да запечаташ екшъна по перфектен начин. TG-Tracker ти помага да правиш изумителни видеоклипове без никакви усилия, така че изцяло се потапяш в приключението.

 TG-Tracker проследява твоите приключения, осигурявайки ти истински материал, за да можеш да почувстваш постиженията в развитието си. Имаш достъп до ключова информация в детайли и дълбочина, които допълнително можеш да подобрите благодарение на OLYMPUS Field Sensor System.

 

 Водоустойчив до 30m, студоустойчив до –10°C, издържа на падане от 2.1m и на тежест от до 100kg, прахозащитен, новият
TG-Tracker е направен да посрещне с теб и най-голямото предизвикателство. Невероятното външно излъчване и реномираната Olympus система от уплътнения правят от този модел забележителен tough подводен апарат.

 4K & ултраширокоъгълен обектив. Възможност за 4K видеозапис и ултраширок обектив, готов да заснеме всяка сцена от екшъна в пълния й детайл и с изключителна рязкост. Ултраширокият ъгъл на запис (204°) ти позволява да усетиш действието като на живо

 

  Снимай, проследи, покажи - изключително лесно сваляне  на заснетите материали. Прехвърлете твоите кадри заедно със записаните данни към смартфона, ползвай и апликацията OI.Track. Проследи прогреса и развитието на уменията си в дадена дисциплина, като сглобиш различните данни от снимките и видеата. С безплатната апликация OI.Share App можеш да прехвърлиш лесно кадрите към мобилно устройство (смартфон или таблет) и така да ги качиш в социалните мрежи. Можеш също да ползваш тези мобилни устройства като дистанционно за контрол на настройките в TG-Tracker по време на снимки.

   Field Sensor System Специална система за проследяване на всичко, което виждаш и усещаш по време на снимки и видеозапис. GPS, компас, барометър, термометър - всичко се записва и остава. В този смисъл апаратът е идеален за проследяване на личните ти постижения по време на твоите приключения или спортни изяви.

 

Други функции:

 

           5-осева стабилизация

 

TG-Tracker е с впечатляваща 5-осева стабилизация на изображенията (IS) - система, която минимизира всяко размазване. Перфектен за супер гладки видеозаписи, дори и по време на езда или рафтинг.

 

          Подвижен 1.5" LCD

 

Цветният екран с размер 1.5" и 115,200 точки те държи в картината по време на снимки или при преглед. Можете да го обръщате, ако действието го налага, за да улесни максимално снимането.

 

     4K видео

Снимай 4K видео с TG-Tracker и ще усетиш силата на технологиите на OLYMPUS за запис на изображения с чисти и богати детайли и ниски нива на шум.

 

Мощен светлинен източник

 

Силната светлина на върха на апарата ще те спаси в тежки ситуации. До 60 лумена повече светлина в тъмнината на разстояние от 3.5m до 1 минута. Бързото й пускане ти дава шанс да правиш реалистични кадри на обекти, намиращи се в тъмнина.

 

   Таймлапс видео

 

В режим таймлапс можеш да запишеш изгрева или залеза на слънцето, смяната на времето или някое уникално действие. Идеални са за показване онлайн.

 

   Безкраен запис

Запис на видео докато свърши батерията или изпълниш капацитета на картата. Всеки файл е с дължина 29 min., което ги прави лесни за архивиране и търсене, както и за редакция. 

 

   Подводен детектор

 

TG-Tracker автоматично усеща дали си под или над вода. Спрямо дълбочината на водата апаратът превключва на специален режим за подводни смимки, така че да ти позволи да се концентрираш върху уроците по гмуркане.

 

 Издържаща дълго батерия

 

Литиево-йонна батерия с голям капацитет, издържаща впечатляващо дълго време дори и при видеозапис.

 

 Грип и адаптор

 

Удобният грип ти позволява за хванеш в кадър обекта си от всеки ъгъл, дори и при сложна ситуация. Имаш на разположение и Мount Coupling adapter, с който да ползваш аксесоари на други производители, за да разшириш възможностите си. 

 

 

 

Спесификации

 

Водоустойчив - 30m    

Студоустойчив -  -10°c

Удароустойчив - 2.1m

Издържа на натиск и тежест - 100kg

 

СЕНЗОР

1/2.3" CMOS със 7.2 ефективни МР

Primary color filter (RGB)

 

ОБЕКТИВ

13.9mm (eкв.35mm)

204° ъгъл на виждане

 

ДИСПЛЕЙ

3.8cm/1.5" със 115,200 точки LCD

Съотношение на кадъра 4:3

 

СИСТЕМА ЗА ВИДЕОЗАПИС

4K Ultra HD 30p видео

1080p Full HD 60p/30p видео

720 HD 240p/120p/60p/30p видео

 

МЕТОД ЗА ВИДЕОЗАПИС

MOV/H-264 Codec

 

FIELD SENSOR SYSTEM

GPS, Electronic Compass, Accelerometer, Thermometer, Manometer

 

 

+  Удължи гаранцията на продукта си

  • Влез в МyOLYMPUS и удължи гаранцията на определени регистрирани продукти.

     

tg_tracker_ENU_1.pdf
699,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 699,00 лв.
Моля, изберете: