За коли и кемпери

Висококачествена електроника за автомобили, мотоциклети и кемпери, която помага на шофьорите за доброто им и безопасно пътуване и ги прави подготвени за всяка ситуация. 

 

Компресори за надуване на гуми с различна сила и характеристики, които дават сигурност на пътя при инцидент със спаднала или спукана гума. Лесни за употреба с компактен дизайн и дигитални манометри. Мултифункционалните компресори на Osram са пригодени и с включени адаптери за надуване на дюшеци, топки, кресла и всякакви надуваеми аксесоари. Разбира се с тях може да надуете и гумите на своя велосипед, като повечето модели имат и функция за нагласяне на желано налягане и спиране при достигането му. 

 

Видеорегистратори за запис на всички събития по време на движение или докато автомобила е паркиран. С предна и задна камера за автомобил ще може да запишете всеки инцидент или всичко интересно, което се случва по време на път пред и зад автомобила. 

 

През зимния сезон кабелите за подаване на ток и запалване са задължителен аксесоар за всеки кемпер или автомобил. С тях бързо ще запалите, ако акумулаторът ви е паднал. Качествени кабели от най-висок клас с дебело сечение и подходяща дължина така, че лесно да излезете от всяка трудна ситуация. 

 

Зарядни за акумулатори и автоматизирани jump стартери за запалване, ще ви дадат допълнителна сигурност, при проблеми с акумулатора. Обезопасени с удобни, широки и изцяло изолирани клеми и интелигентна система за предотвратяване на  инциденти при късо съединение, объркване на поляритета или прескачане на искри по време на подаване на ток или зареждане на акумулатор. Системите на Osram имат и зимен режим, при който поддържат акумулатора в добро състояние при много ниски температури

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по