Garmin dēzl™ 570LMT EU - навигация за камиони

789,00 лв.
  • Марка: Garmin
  • Кат. номер: 010-01342-11
 
Новото поколение навигатори за камиони
  1. 5.0-инчов стъклен дисплей
  2. Безплатна доживотна актуализация на картата¹ и трафик информацията²
  3. Потребителска транспортна маршрутизация³ в зависомост от размера, теглото и натоварването
  4. Truck & Trailer Services Directory, плюс точки на интерес (POIs) високо оценени от други шофьори на камиони
  5. Пътни предупреждения включващи остри завои, високи мостове, ограничения за теглото и още

 

За да видите интерактивно демо меню на dēzl™ 770LMT EU натиснете тук.

 

Вижте повече и чуйте по-добре

dēzl 570LMT EU ви направлява с 5.0-инчов стъклен дисплей, който лесно се вижда във вашата кабина. Допълнителните подобрени високоговорители излъчват ясно изреченията, завой-по-завой, като е лесно да ги чуете дори при шума от пътя.

Garmin Real Directions™ ви ръководи, като приятел използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари, вместо трудно видимите или несъществуващи улични знаци.

 

 

Потребителска транспортна маршрутизация

dēzl 570LMT EU има подробна карта за Европа, която включва и ограничения, свързани с камиони - като високи мостове, остри завои, ограниченията за теглото и още - и свързаната с тях информация за основните пътища и магистрали. Просто въведете информацията за вашия профил на превозното средство (персонализация от височина, тегло, дължина, ширина и опасни материали) и намерете предпочитаните маршрути, подходящи за размера, теглото и натоварването.

Simple Truck профил ви позволява лесно да сменяте размера на ремаркетата с натискането на един бутон. Trip Planner ви позволява да създавате маршрути, да планирате нови и  запазвате бъдещи пътувания.

Easy Route Shaping ви позволява лесно да промените маршрута си, за да включите предпочитани пътища или места само чрез едно докосване на екрана.

 

 

Garmin трафик

dēzl 570LMT EU разполага с Garmin Traffic, който ви помога да спестите време. С Garmin Traffic, картата за шофиране остава на екрана през цялото време. Предупрежденията за трафика излизат отстрани на картата и и получавате гласово известие . Garmin Traffic може да ви даде подробности за ситуацията, като например колко минути забавяне да очаквате и ако има някакви възможни отклонения. Той дори може да потвърди дали се движите по най-бързият маршрут. Lifetime traffic информацията² дава право на вашият dēzl 570LMT EU да получава безплатна трафик информация за полезния живот на устройството, без абонаментни такси. Garmin Traffic се доставя директно в dēzl - без необходимост от смартфон.

 

 

Bluetooth® съвместимост

Синхронизирайте със съвместимо Bluetooth® устройство4, като например вашия смартфон, за да може да използвате dēzl 570LMT EU за разговори със свободни ръце чрез вграден микрофон и високоговорител. Приберете телефона си в джоба или в конзолата и продължавайте да приемате повиквания.

 

 

 

 

Камионджийски интересни точки (POIs)

Нуждаете се от помощ за откриването на място където да отидете? Намерете точки на интерес, който професионалните шофьори предпочитат - и са получили висока оценка - включително спирки за камиони, паркинги, настаняване, Wi-Fi® и повече.

 

 

 

 

 

 
Силата на вашият глас

dēzl 570LMT EU е оборудван с гласово активиране на навигацията. Просто говорете с dēzl и той ще ви отговаря.

 

 

 

  

 

Стигнете до даден адрес с лекота

dēzl 570LMT EU има Active Lane ориентиране (ALG). ALG използва гласови указания и ярко оцветени стрелките за да покаже, препоръчителната лента необходимо за вашия маршрут. Фотореалистична визуализация на кръстовища ви показва изходи, така както те се появяват в реалния живот: в пълен цвят и най-малки подробности. Bird’s Eye визуализация на кръстовищата предлага подробен изглед, гледайки от птичи поглед.

 

 

 

Съвместимост с безжична камера за задно виждане

Вижте какво има зад вас, докато се движите назад чрез добавяне на BC ™ 30 безжична камера(продава се отделно). При свързване, dēzl 570LMT EU показва кадри директно на дисплея. Постоянна мощност и лесно превключване между камерата и навигационният режими. Препоръчва се професионален монтаж.

 

 

 

Какво следва

С информацията какво има пред вас лесно можете да намерите места, които искате, без да оставяте картата. Докато шофирате, Up Ahead непрекъснато ви информира за близките услуги, включително храна, гориво и банкомати. Най-хубавото, е че Up Ahead е по избор, така че винаги да знаете местоположението на любимите дестинации по протежение на пътя.

 

 

 

Повече информация за пътя

dēzl 570LMT EU ви държи информирани за предстоящи условия и ограничения в движението, включително остри завои, високи мостове, ограниченията за теглото, райони със силен вятър, забрани за ремаркета или опасни материали. Сигнали за наклони ви подготвят да преминете безпопастно. Ограничения за скоростта за камиони се появяват, ако те се различават от обявената за ограничение автомобилна скорост. Часа се променя във времевите зони автоматично и осигурява данни за изгрев / залез. Вашият dēzl 570LMT EU също така ще ви известява за държавни и национални граници и изчислява часа на пристигането ви.

 

 

 

Сервизна история

dēzl 570LMT EU има включена Service History Log, за да можете да записвате датите и вида на извършената услуга. Удобно следите пробег на гумите, налягането в гумите, смяна на масло, смяна на гумите и повече.

 

 

 

 

Включена доживотна безплатна актуализация на картата

dēzl 570LMT EU пристига зареден с подробна карта на Европа. С безплатната актуализация на картата¹, вашите маршрути със сигурност ще са отразени на най-актуалната карта, POIs и налична навигационна информация. Новите карти са на разположение за изтегляне по време на полезния живот на вашето GPS устройство, без никакви такси.

Нашата POI база данни вече включва допълнителна информация за търсене от Foursquare®. Foursquare добавя още милиони нови и популярни ресторанти, магазини, услуги и още във вашия район.

 

 

1 Доживотно обновяване на картите - правила и условия

2 Garmin Трафик - правила и условия

3 Не е налично във всички области. Въвеждането на характеристики в профила за камиона не гарантира, че характеристиките на камиона ще се отчитат във всички възможни маршрути. Винаги следете пътните знаци и пътните условия.

4 Изисква Bluetooth®-съвместим смартфон (продава се отделно). Марката и логото Bluetooth® са собственост на Bluetooth SIG, Inc.

5 Възможно е начисляване на такси. Обърнете се към вашия мобилен оператор за повече информация относно данните на вашия план и цени на роуминга.

6 Може да се изисква абонамент.

 

iPhone® е търговска марка на Apple, Inc. Android ™ е търговска марка на Google Inc. Foursquare® е регистрирана търговска марка на Foursquare Labs, Inc.

 

 

Избери Varrio Sport
Доставка / Връщане
Отзиви за нас
Избери Varrio Sport

Гарантирано качество

Винаги тест и преглед

Безплатна замяна / връщане до 30 дни

Мигновено връщане на парите

Бърза доставка, безплатна над 100лв.

Купи от експерти

Абсолютна сигурност

Доживотна консултация

На изплащане с TBI Bank

Отложено плащане с NewPay



  0882 000 112        

 Email

Доставка / Връщане

Поръчка:

    • По всяко време – работим 24/7 
    • Само продукти с гарантирано качество
    • Гаранция на всички продукти
    • Винаги с Тест и Преглед /според продукта/
    • Безплатна замяна/връщане - 30 дни
    • Доживотна консултация

 

Доставка:

    • Над 100лв. - Безплатна доставка със Спиди
    • Под 100лв.
      • 4 лв. до офис на Спиди
      • 5 лв. до офис на Еконт
      • 5 лв. до адрес със Спиди

 

    • Експресно - 1-2 дни според локацията и продукта
    • Доставяме до офис на Спиди или Еконт и до адрес
    • Винаги с Тест и Преглед /според продукта/
    • Безплатна замяна/връщане - 30 дни

 

Плащане:

    • Наложен платеж при получаване
    • Revolut
    • С карта /дебитна и кредитна/ Visa, Visa Electron, Revolut, MasterCard, Maestro
    • Paypal или EPay
    • С карта през Stripe
    • Банков превод
    • На изплащане чрез TBIPAY 
    • Отложено плащане чрез NewPay и TBIPAY
    • Чрез системата Settle  
    • 100% Сигурни плащания

      Visa Mastercard Secure Payments 

 

 

 

 

Плащанията с банкова карта се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, Revolut virtual, Stripe и Settle, които осигуряват максимална сигурност и коректност.

 

 

При допълнителни въпроси - свържете се с нас още сега:

 

   0882 000 112        

  Email

Отзиви за нас

 

Купи на изплащане