Garmin Camper 660LMT-D навигация за кемпери

725,00 лв.
  • Марка: Garmin
  • Кат. номер: 010-01535-01
  1. Потребителска маршрутизация¹ за размера и теглото на вашия кемпер или каравана
  2. Пътни предупреждения за височини на мостове, ограничения за теглото, остри завои, стръмни наклони и още
  3. Специфични директории за кемпери и каравани; търсене на базата на предпочитаните от вас удобства
  4. Лесно пътно оформяне ви позволява лесно да промените маршрута си, да включвате предпочитани пътища или места само чрез докосване на екрана
  5. Карта с инструменти показва възможните стръмни наклони по вашия маршрут

 

Вградената карта Европа включва следните държави: Albania, Andorra, Austria, Azores Islands, Baleric Islands, Belarus, Belgium, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Canary Islands, Channel Islands, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, French Guiana, Guadeloupe, Germany, Gibraltar, Great Britain, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia (FYROM), Madeira, Malta, Martinique, Moldova, Montenegro, Netherlands, Northern Ireland, Norway, Poland, Portugal, Réunion, Romania, Saint Barthélemy, Scotland, Serbia & Kosovo, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, Wales.

В GPS навигаторa може да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade.
Можете да се запознаете със съдържанието на картата от раздел Карти.

Възможни са три разновидности:
OFRM Onetime - потребителят има право на едно безплатно обновяване на картата.
OFRM 2 години - потребителят има право на безплатно обновяване на картата за период от 2 години.
OFRM Lifetime - потребителят има право на доживотно безплатно обновяване на картата.

 

Camper 660LMT-D е най-новият ни навигатор за кемпери, който ви позволява да се наслаждавате на свободата на широкия път. Camper 660LMT-D ви навигира с лесен за четене 6,0-инчов мултитъч дисплей, който приляга удобно във вашата кола или кемпер, маршрути, базирани на размера на кемпера, пътни предупреждения и директория на къмпингите. Ново към продуктовата линия Camper, нашият 660LMT-D модел предлага лесно пътно оформяне , информация за надморската височина в профила, и още милиони нови и популярни места благодарение на Foursquare®.

 

Нов профил за каравани

Camper 660 LMT-D е предназначен да опрости навигирането с  каравани и кемпери. Той идва с предварително инсталирани подробни карти на Европа, включително и информация за пътни ограничения, като например високи мостове и свързаните с тях данни за повечето основни пътища и магистрали. Трябва само да въведете спецификациите на вашия кемпер или каравана, тогава Camper 660LMT-D ще използват вашия кемпер профил¹, за да може да намерите най-ефективния маршрут в цяла Европа. Вашият маршрут ще се определя въз основа на височината, теглото, дължината и ширината на вашето превозно средство.

 

Пътни Предупреждения & Elevation профил

Camper 660 LMT-D е с предварително инсталиранa картa на Европа, която включва ограничения, като например високи мостове, остри завои и свързаната с тях информация за повечето основни пътища и магистрали. Ще чуете и видите тези полезни предупреждения, които могат да ви помогнат да се подготвите за потенциално опасни ситуации.

Camper 660LMT-D разполага с удобни инструменти на картата, който ви позволява да видите информация за надморската височина, отнасяща се до Вашия маршрут - всичко това, докато гледате екрана с навигацията. Можете дори да включите в информацията за надморската височина да разширите изгледа на профила и да видите предстоящото повишение в по-големи подробности. Прегледа на тази информация ви помага да се подготвите за възможни големи наклони по вашия маршрут.

 

Регистър на повече от 9000 Къмпинги

Camper 660LMT-D разполага с ACSI’s Campsite Directory . Този изчерпателен списък на къмпинги съдържа повече от 9000 места в Европа, с информация за ценови диапазон, часа на обслужване, и повече. ACSI’s Campsite Directory ви позволява да търсите по предпочитани удобства - като домашни любимци, магазини, електричество - така лесно можете да намерите това, което искате, далеч от дома.

 

Лесно пътно оформяне

Когато предпочитате да карате по някои улици или през конкретни градове, Easy Route Shaping ви позволява лесно да променят маршрута си. Просто добавете точка в маршрута, която виждате на екрана и ще видите уведомление относно това колко време ще бъде добавено.

С Camper 660 LMT-D пътуването ви е наградата. Със своята допълнителна настройка за панорамен път можете да изберете да откриете повече от пътя. Лесно прегледайте панорамният път в менюто на маршрут и се насладите на свободата на широкия път.

 

Удобството на свободните ръце

Camper 660LMT-D предлага удобството на гласово активиране на навигация. Говорете с вашето устройство и то ще отговаря на вашите команди. Ръцете ви могат да останат на волана. Разбира се, можете да навигирате с използването на сензорният екран. Синхронизирайте със съвместимо Bluetooth®  устройство, като например вашия смартфон, за да можете да разговори със свободни ръце чрез вграденият микрофон и високоговорител. Приберете телефона си в жабката, джоба или чантата и продължавайте да приемате повиквания.

 

Ограничения за скоростта за Кемпери & Каравани

Camper 660 LMT-D ви осигурява яснота за ограничението на скоростта за вашия кемпер или каравана, които често се различава от стандартните автомобили. Специфични ограничения на скоростта и очакваното време на пристигане са ясно обозначени, така че да можете да се насладите на едно по-спокойно пътуване.

 

Повече информация с един поглед

Camper 660LMT-D пази екрана с картата за шофиране през цялото време, като допълнителната информация се показва заедно. С един бърз поглед, можете да видите името на текущата улица. Той също така показва предупреждения за училищни зони. Без значение къде се намирате, винаги ще знаете какво е на близо. Up Ahead показва постоянен поток от близките места - включително бензиностанции, места за почивка и къмпинги - които се появяват редом с картата на шофиране и актуализации, докато се движите по вашия маршрут.

 

Garmin навигацията става още по-лесна

База данни с предварително инсталирани интересни точки на Camper 660LMT-D сега включва милиони повече нови и популярни места благодарение на Foursquare. Лесно намерете ресторанти, магазини, забележителности и още по вашия маршрут.

Camper 660LMT-D предефинира функцията "завой-по-завой" с Garmin Real Directions™, лесни за разбиране указания за движение, които ви ръководят като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. Например, когато ви навигира ще чуете лесни насоки, като "Завийте надясно след аптеката." Без повече стрес от опити да прочетете имената на улиците. Garmin Real Voice ™ е технология, която звучи по-скоро като естествен, приятелски глас. Garmin Real Directions и Garmin Real Voice са функции, които са налични само в Garmin GPS навигатори.

 

Навигирайте до комплекси с лекота

Camper 660LMT-D има Active Lane Guidance (ALG). ALG използва гласови указания и ярко оцветени стрелките, за да се посочи препоръчителната лента необходимо за Вашия маршрут. Фотореалистичните визуализация на кръстовищата показват изходи, така както те се появяват в реалния живот: в пълен цвят и големи подробности.

 


BC ™ 30 безжична камера за задно виждане

Без стрес при движение на заден ход с BC 30 безжична резервна камера (включена само в пакетната версия). Тя ви позволява лесно да видите какво става зад вас по всяко време.

 

Съвместим с Smartphone Link App

Smartphone Link5 е безплатно мобилно приложение, което свързва вашия Camper 660LMT-D с вашия iPhone® или Android ™ смартфон. След свързване, Camper 660LMT-D може да използва съществуващия план за данни на телефона ви, за да споделяте информация. Smartphone Link също ви дава достъп до Garmin Live Services, полезна информация в реално време като време или трафик информация на живо достъпна безплатно и чрез абонамент. Можете да закупите популярно съдържание, като метеорологичен радар за данни и изображения от трафик камери - в рамките на приложението. Когато използвате Smartphone Link с Camper 660LMT-D, можете също да ползвате Foursquare и достъп до по-подробна информация за POI, включително рейтинги, ценови диапазон и часове на обслужване. Свалете Smartphone Link за Android ™ в Google Play store. Свалете Smartphone Link за iPhone® от iTunes.

 

Включена безплатна доживотна актуализация на картите и трафика

Camper 660LMT-D предлага безплатна актуализация на картата² за полезния живот на вашето устройство, така че маршрутите да са отразени с най-съвременните карти, POI и информация за къмпинг директории.

С включеният комбиниран захранващ кабел / трафик приемник, Camper 660LMT-D предлага безплатна цифрова трафик информация³ за полезния живот на вашето устройство. Camper 660LMT-D може да ви помогне да избегнете задръствания и да намерите всички възможни спестяващи време заобикаляния.

 

Едно спиране за управление на устройството

Използвайте Garmin Express, за да държите Camper 660LMT-D актуален. Garmin Express прави лесно актуализирането на карти и софтуер, трансфер на любими до и от устройства и инсталиране на безплатни персонализирани автомобили и гласове.

 

¹Не е достъпно във всички области. Въвеждането на профила на вашият кемпер не гарантира, че характеристиките на кемпера ще бъдат отчетени по всички възможни маршрута. Винаги следете пътните знаци и пътните условия.
²Garmin Трафик - правила и условия
³Доживотно обновяване на картите - правила и условия
4 Изисква Bluetooth-съвместим смартфон (продава се отделно)
5Ако има допълнителни такси ще се прилагат. Свържете се с вашия мобилен оператор за повече информация относно данните на вашия план и цени на роуминга. Може да се изисква абонамент.
Марката Bluetooth® и логото са собственост на Bluetooth SIG, Inc. Foursquare® и логата Foursquare® са регистрирани търговски марки на Foursquare Labs, Inc. iPhone е търговска марка на Apple Inc. Android е търговска марка на Google Inc.

 

Избери Varrio Sport
Доставка / Връщане
Отзиви за нас
Избери Varrio Sport

Гарантирано качество

Винаги тест и преглед

Безплатна замяна / връщане до 30 дни

Мигновено връщане на парите

Бърза доставка, безплатна над 100лв.

Купи от експерти

Абсолютна сигурност

Доживотна консултация

На изплащане с TBI Bank

Отложено плащане с NewPay



  0882 000 112        

 Email

Доставка / Връщане

Поръчка:

    • По всяко време – работим 24/7 
    • Само продукти с гарантирано качество
    • Гаранция на всички продукти
    • Винаги с Тест и Преглед /според продукта/
    • Безплатна замяна/връщане - 30 дни
    • Доживотна консултация

 

Доставка:

    • Над 100лв. - Безплатна доставка със Спиди
    • Под 100лв.
      • 4 лв. до офис на Спиди
      • 5 лв. до офис на Еконт
      • 5 лв. до адрес със Спиди

 

    • Експресно - 1-2 дни според локацията и продукта
    • Доставяме до офис на Спиди или Еконт и до адрес
    • Винаги с Тест и Преглед /според продукта/
    • Безплатна замяна/връщане - 30 дни

 

Плащане:

    • Наложен платеж при получаване
    • Revolut
    • С карта /дебитна и кредитна/ Visa, Visa Electron, Revolut, MasterCard, Maestro
    • Paypal или EPay
    • С карта през Stripe
    • Банков превод
    • На изплащане чрез TBIPAY 
    • Отложено плащане чрез NewPay и TBIPAY
    • Чрез системата Settle  
    • 100% Сигурни плащания

      Visa Mastercard Secure Payments 

 

 

 

 

Плащанията с банкова карта се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, Revolut virtual, Stripe и Settle, които осигуряват максимална сигурност и коректност.

 

 

При допълнителни въпроси - свържете се с нас още сега:

 

   0882 000 112        

  Email

Отзиви за нас

 

Купи на изплащане