Енергийни гелове

Енергийни и електролитни гелове за спортни активности, като маратони, ултрамаратони, трибой, колоездене, преходи при туризъм, ветроходни регати. Енергийните гелчета са изключително леки и доставят на тялото силна и бърза енергия при физическа активност. 

 

Органичните енергийни гелове не дразнят стомаха, дават бърза и полезна въглехидратна енергия с постепенно освобождаване, като не товарят храносмилателната система и така запазват подадената енергия за мускулите и я фокусират в спортната дейност. 

 

Геловете са специално разработени за употреба преди, по време и след спортна дейност в зависимост от формулата и съставките на съответния енергиен гел. 

 

Енергийните гелове предназначени за употреба преди тренировка зареждат организма с нужните въглехидрати с бавно освобождаване и помагат да влезнем с спортното предизвикателство подготвени. Тези, които са за употреба по време на тренировка дават бърза, мигновена енергия и поддържат добрия тонус и концентрация. Геловете за използване след тренировка или състезание дават нужните електролити и въглехидрати, които помагат за бързото възстановяване на организма 

 

Някои енергийни гелове могат да са с добавени аминокиселини или електролити за спомагане на мускулната дейност и нормалните функции на организма.

Филтри
Марки
Цена