Excess

 

Спортни и yoga клинове, бюстиета и екипи за тренировка, спорт и ежедневие с уникален авторски дизайн, произведени от най-качествените италиански спортни материи и технологии от най-висок клас.

 

Всеки дизайн на марката е авторски и уникален, създаден специално за колекциите на Excess. Кройките и моделите са създадени така, че да дават максимално удобство при движение и допир и същевременно да подчертават красотата на фигурата. 

 

Excess Wear е българска компания, основана през 1997 г. в София като малък семеен бизнес, фокусиран в производството и дизайна на трикотажни облекла. 

 

Основатели на компанията за Юлиана Васова и Камелия Васова, а дизайна на облеклата е дело на Камелия, която има и активна спортна дейност като треньор по Тае-бо, Зумба и Канго Джъмп. 

 

Натрупания опит от спортната кариера Камелия влага като изключителен перфекционизъм дори и в най-малките детайли по кройките на моделите, като ги прави невероятно удобни и ергономични, практични и функционални, както за спорт, така и за ежедневна употреба.

 

Тъй като животът ѝ е подчинен на активна спортна дейност като треньор, за нея е от голямо значение да се чувства удобно в екипа, с който работи и тренира и да предава тези детайли в облеклата, които създава. 

 

В изминалите години Excess  се утвърди, като марка и производител на продукти от световно качество с ненадминати характеристики. Гордост е че всички продукти се създават и произвеждат изцяло в България. 

 

Excess произвеждат спортни облекла – клинове, панталони, бюстиета, потници и суитшърти за жени, мъже и деца/.

 

Varrio Sport е оторизиран дилър на компанията за продуктите ѝ в страната и на външните пазари. 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по