Fanatic

Fanataic лого

 

Fanatic е позната австрийска марка на всички пристрастени към водните спортове. Компанията прави едни от най-добрите продукти за сърф, кайтсърф, SUP, Wakeboard и други водни спортове, както и облекла и аксесоари за тях.

 

Създадена  през 1981г марката вече 3 десетилетия разработва и прави продукти за сърф и неслучайно има репутацията на водещ световен лидер, създаващ качество, иновации и безопасни продукти. 

 

Fanatic винаги се стараят да направят продукти с мечтаното от всеки качество, бордове и аксесоари, които точно пасват на нашите нужди и представи. Звучи лесно, но се постига трудно - с много опит, тестове, добър екип и години събирани знания и умения в сърф зоната.

 

С последните си разработки Fanatic предоставят сърф дъски и продукти на достъпни цени без никакъв компромис в качеството. Това се дължи на техни иновативни разработки влагани в създаването на дъски за сърф и SUP. 

 

 

Във Varrio Sport предлагаме широка гама от продуктите на Fanatic  за SUP бордове, фойл крила и бордове, гребла.  продукти за уиндсърф, както и облекла и екипировка. 

 

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

  0882 000 112         Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Няма намерени продукти.