Често задавани въпроси (FAQ)

?
Как мога да платя поръчка си?

Varri Sport предлага голям избор от методи на плащане, за да бъде максимално удобно за теб. Можеш да заплащаш поръчките си по следните начини:  

 

1. Чрез кредитна/дебитна карта - това е удобният и бърз начин за заплащане на поръчка. Разплащанията с карта във Varrio Sport са защитени от най-модерните технологии и сертификати.

 • Можеш да платиш с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro -  сигурен, удобен и модерен начин да платите избраните стоки или услуги.
 • Плащанията са гарантирани на най-високо ниво на сигурност чрез системите “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, които осигуряват онлайн идентифицирането на картодържателя, извършващ плащането чрез секретна парола и по този начин дават изрично доказателство за покупката. Препоръчваме на всички картодържатели да се уверят, че имат своя 3D секретен код преди да пристъпят към плащане.
 • За да се избегнат всякакви рискове, са създадени различни криптиращи протоколи. Varrio Sport е сертифицирана интернет платформа с най-разпространеният от тях - SSL (Secure Sockets Layer). При наличието на SSL протокол, потребителят достъпва Интернет страница чрез HTTPS, като така се осигурява криптирана/кодирана/ връзка между уеб сървъра (т.е. Varrio Sport) и браузъра на потребителя /т.е. теб като клиент/.
 • Разплащанията посредством дебитна или кредитна карта се реализират чрез системата на Борика-БанкСервиз.
 • При извършване на плащане с карта ти попълваш информация за картата директно в системата на Борика-БанкСервиз. Varrio Sport не разполага с въведените данни за твоята карта. 

 

2. PayPal -  най-популярната в света система за разплащне в онлайн пространството. Мигновено потвърждение на превода. Плащане от сметка на твоя и-мейл адрес с верифицираната сметка или карта. 100% сигурен метод за разплащане. При него потвърждаваш поръчката директно в профила си в PayPal, като Varrio Sport не разполага с твоите данни. Възможно е обаче Pay Pal да Ви начисли допълнителни такси за плащането. Необходима е регистрация в PayPal.

 

 3. Чрез банков превод по сметката - сигурен и удобен метод за плащане, особено, ако разполагаш с онлайн банкиране. Възможно е банката да начисли допълнителни такси за превода, които не зависят от Varrio Sport. Междубанковите преводи се потвърждават в срок до 1 работен ден. Детайли за банковата сметка ще получиш след завършване на покупката. Получаваш продукта след потвърждение на превода.

 

 4. Чрез превод по сметката в Epay или Easypay - сигурен метод за плащане. Преводи се потвърждават в срок 1-3 дни. Получаваш продукта си след потвърждение на превода.

 

5. Наложен платеж -  заплащаш поръчката си в момента на получаване от куриер или в куриерски офис.  

 

Метод на плащане можеш да избереш в процеса на покупка.

 

 

Сигурно, лесно и бързо. Доверете ни се!

 

лого на Varrio Sport - All Seasons Outdoor

?
Ако имам колебание в размера, можете ли да ми изпратите два номера?

 Да. В случай, че имаш съмнение относно точния размер - не се колебай да се свържеш с нас. Ние можем да ти доставим два размера, а ти да вземеш този, който ти пасва по-добре.

Това е възможно:  

 

Когато става въпрос за покупка на облекла или обувки.

✓ Когато номерата са налични.

Изпробването става в офис на куриерска служба или на адрес, но пред куриера.

След избор на размер, можеш да получиш и заплатиш избрания продукт, а другия да оставиш на куриера.

 Не заплащаш допълнитени такси за услугата. Твоят комфорт е за сметка на Varrio Sport.

 

 

За нас няма невъзможни неща в обслужването! Довери ни се.

 

лого на Varrio Sport - All Seasons Outdoor

?
Мога ли да върна продукт закупен от Varrio Sport? Каква е процедурата?

Съобразно политиката ни за връщане и рекламация, както и предлагането на клиентско обслужване по най-ефективен и удобен начин:

 

 ✓  Можеш да върнеш продукта в срок 30 дни от покупката, без значение от причината за промяна на решението ти. Необходимо е продукта да бъде в оригиналната си опаковка, с оригиналните етикети, да бъде в ново състояние и да не е използван. Не изискваме от теб никакви документи - достатъчно е да си регистриран потребител. Не е нужно да се аргументираш - ще възстановим платената сума почти мигновенно - до часове.

 

 ✓  Може да заменим закупения от теб продукт за друг размер, друг цвят или друг модел в срок 30 дни от покупката, ако просто си променил решението си и продукта е в оригиналната си опаковка, етикети и ново състояние. 

 

 ✓ Ако има гаранционно събитие, ще поправим, заменим продукта или ще възстановим сумата за него, ако е в гаранционен срок. Не е нужно да пазиш куп документи и бележки, за да докажеш гаранция. Достатъчно е да си регистриран в платформата потребител. 

 

 ✓ За да върнеш/замениш продукт, е достатъчно да ни се обадиш или пишеш на и-меил адрес, където да ни изпратите попълнен кратък формуляр за връщане. Него можете да изтеглите от тук: Формуляр за отказ 

  

 

 При нас всичко е лесно, удобно и бързо. Довери ни се! 

   

  

лого на Varrio Sport - All Seasons Outdoor

?
С какво работно време е Varrio Sport? Как и кога мога да Ви потърся?

Varrio Sport - All Seasons Outdoor работи без прекъсване - 24 часа, 7дни в седмицата, 365 (понякога и 366) дни в годината.

 

         Връзката с нас е изключително лесна:

 

  По телефона - 0700 20 114  Всеки ден от 08.00 - до 21.00 часа. На цената на градски разговор.

✓  На и-мейл info @varriosport.bg - по всяко време, когато ти е удобно. Отговор или обаждане ще получиш до минути. Единен и-мейл адрес за всякакви въпроси.

 ✓ На Facebook Messenger  -  за твое улеснение, можеш да ни пишеш директно през сайта ни - само с един клик /в долен десен ъгъл/ върху синята икона или през традиционните опции на Facebook страницата ни. За да ни пишеш тук, е необходимо само да си вписан във Facebook профила си. Отговор ще получиш до минути.

 

 

лого на Varrio Sport - All Seasons Outdoor

?
Продукти за кои спортове мога да открия във Varrio Sport?

С развитие във времето Varrio Sport ще ти предлага все повече продукти и специализирана информация за спортове в следните среди:

 

 ✓ Водни спортове - кайтсърф, уиндсърф, SUP, каяк, плуване, гмуркане, уийк борд, бодибординг, ветроходство

 Земни спортове - байк, бягане, трекинг, хайкинг, катерене, планинарство, ролери & кънки, скейт & лонгборд, йога, фитнес, тенис, езда и др.

 Зимни спортове -  фрирайд ски, сноуборд, сплитборд, сноукайт, алпинизъм, зимен трекинг и планинарство

 ✓ Въздушни спортове -  парапланеризъм, скайдайвинг

 

Ние държим да подберем за теб само качествени и безопасни продукти с доказан произход, сигурни доставки и достъпни цени. За да осигурим качествено изживяване и точния избор на продукти и услуги, с помощта на кфалифицирани атлети/консултанти разработваме всеки спорт с внимание към детайлите. Ето защо, постепенно ще запълваме предлагането на продукти и информация за нови аутдор спортове, иновативни спортни технологии и възможности за теб - нашия клиент. 

   

 

 

лого на Varrio Sport - All Seasons Outdoor

?
Varrio Sport има ли физически магазин?

Varrio Sport e само виртуален магазин и онлайн платформа, която предлага цялата необходима информация, мултимедия и характеристики за даден продукт, представени чрез авторски ревюта и в най-достъпен формат, така че нито един детайл от продукта да не остане скрит.

 

 

 Можеш по всяко време да разгледаш цялата информация за продукта, да видиш видеоматериали, демонстарации, описание и всички предимства и характеристики на продуктите. Можеш да се консултираш с нас и нашите консултанти за всички възникнали въпроси, термини или за допълнителна информация. 

 

Онлайн не се налага да търсиш паркинг, нито да се съобразяваш с работно време.

 

✓ Никога няма да ти се наложи да изчакаш продавача да привърши с предишния клиент - Ти винаги си номер 1 на опашката.

 

✓ Няма да се буташ в други хора, да чакаш за каса, нито да пазиш джобовете и чантите си непрекъснато. 

 

✓ Няма да носиш големите и неудобни торби след пазар - направо ще преминеш към забавната част, оставяйки на нас доставката до дома или офиса.

 

✓ Никога няма да чуеш "Рекламация само на касата" - можеш да смениш номер или поръчката си до 30 дни от покупката. 

 

Няма да видиш надпис "В Ревизия сме" или още по-сладкото "До тоалетна съм, ще се върна след 5 мин." 

 

Няма да завариш перонала с цигара в ръка пред витрините на магазина.

 

Можеш да платиш, както и е най-удобно за теб.

 

✓ Избираш от удобния диван, колата, офиса - от всякъде. Не е нуждо да обикаляш по магазините с часове.

 

Няма дрескод - за да разгледаждаш, четеш, питаш, избираш и пазаруваш във Varrio Sport  не трябва да гладиш новата риза или рокля. Просто се опъни на диваната и сърфирай по пижама!

 

 

✓ За нас най-важният си ТИ - нашият клиент. Ние ценим твоето време и сили, затова сме на един клик /call разстояние! 

  

 

 

лого на Varrio Sport - All Seasons Outdoor

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас