FirstAidbg

 

FirstAidbg е българска компания с дългогодишен опит, която произвежда аптечки за всеки спорт, пътуване, активност и предлага обучителни курсове с медицински характер за оказване на първа помощ, оцеляване в различни ситуации и умения за медицинска помощ.

 

FirstAidbg е една от първите компании в България, която се занимава професионално с оказване на първо помощ, прави специализирани обучения и тренинги за целта и предлага професионални продукти за медицинска помощ.

 

Компанията е представител на марката Zoll, която произвежда иновативните и спасяващи живот ръчни, мобилни дефибрилатори. Тези устройства в развитите държави са налични във всяка обществена сграда, в училищата, в институции, а персоналът на им е обучен как да борави с тях. Дефибрилаторът и навременната намеса спасяват животи!

 

FirstAidbg създават и първият интернет сайт, специализиран в предлагането на пълна гама услуги и продукти за първа помощ.

През 2016г. FirsAidbg създават Училище за първа помощ с разнообразни курсове за първа, долекарска помощ на индивидуални и групови начала. Обученията се провеждат по световна методика на международни организации от инструктори с висока квалификация, мотивация и опит по всички точки на света.

 

Във Varrio Sport не правим компромиси с партньорите си. Уверени във високия професионализъм на FirstAidebg и заедно гледащи в една посока, за повече здрави и умеещи да помагат хора, започваме съвместна работа за да ви предложим аптечки от най-висок клас, дефибрилатори и продукти за първа помощ и оцеляване, курсове и обучения.

 

Заедно с FirstAidbg можем да ви помогнем и да организираме 100% персонализиран курс или тренинг, съобразен с вашите потребности, хобита или работа, да обучим персонала ви или да подобрим уменията на вас, семейството или клуба ви.

 

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по