Flora Is healt & beauty

 
 

Flora Is  е българска компания, която предлага висококачествени натурални масла за козметични и здравословни цели, извлечени от някои от най-полезните природни продукти. 

 

Натуралните масла и натуралните еликсири Flora Is са чисти студенопресовани масла от авокадо, нар, моринга, невен и жожоба. Подпомагат хидратацията на кожата, подобряват нейната регенерация и стимулират естествените процеси в организма за постигне максимален ефект, без намесата на вредни химични съставки.

 

Маслата са за външна употреба, за тяло, коса и лице, и могат да се комбинират помежду си или като добавка към любимите козметични продукти.

 

Натуралните масла на Flora is, предлагани от Varrio Sport са източник на важни мастни киселини (Омега 3, Омега 6), които не се синтезират в организма и от които зависи хидратацията на кожата и производството на колаген.

 

Богати на витамин Е, антиоксиданти, фитостероли, фосфолипиди, макро-и микроелементи и други биологично активни вещества.

Чисти екстракти, извлечени чрез студено пресоване - технология, която запазва максимално свойствата на съставките.

Не причиняват алергии.

 

Всички масла Flora Is се предлагат в удобни за употреба шишенца с капкомер.

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

 

0882 000 112        Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена