Forerunner® 225

585,00 лв.
 • Марка: Garmin
 • Кат. номер: 010-01472-11
Тренировки с пулсомер

С Forerunner® 225 ние не просто ще ви отървем от допълнителната каишката за измерване на пулса - ние ще разшириме обобщената информация за вашите усилия. Цветна графика идентифицира вашата сърдечна зона и ударите в минута в реално време: когато е сиво, вие сте във вашата зона за загрявка, която започва от 50 процента от вашият максимален пулс; синьо е вашият лесна зона (започва от 60 процента от максималният пулс); зелено е аеробната зона (започва от 70 процента от максималният пулс); оранжево е зоната на прага (започва от 80 процента от максималният пулс); и червено е максималната ви зона, която започва от 90 процента от максималният пулс на сърцето. Ако вашият план за обучение изисква багане за определено време или разстояние в рамките на определена зона, ще оцените този цветен интерфейс, който ще ви помогне да видите зоната си с един поглед, така че да можете да се съсредоточите единствено върху усилията си.

 


Forerunner 225 задава зоните въз основа на оценката от максималният пулс от 220 минус възрастта ви. Можете да регулирате тези зони на часовника, или в Garmin Connect, което ви позволява да персонализирате вашия часовник, както е необходимо. В Garmin Connect, нашата безплатна онлайн общност, можете също да създавате тренировки или да сваляте безплатни тренировъчни планове, да ги изпратите на часовника си и да получите подробни насоки, като от треньор.

 

Всичко е на вашата китка


Forerunner 225 използва оптичен сензор (с помощта на Mio Heart Rate Technology), който измерва светлината. Сензорът засича дори и малките промени и използва сложен процес на филтриране за определяне на сърдечната честота. Уплътнението на гърба на часовника блокира околната светлина, за да се гарантира правилното откриване на сърдечната честота.

 

Бягайте на закрито

В допълнение към използването на GPS за изчисляване на разстояние и скорост, Forerunner® 225 има вграден акселерометър. Това му позволява да записва данни за разстояние и темпо, когато тренирате на закрито, без необходимост от допълнителен крачкомер. Можете дори да го ползвате, като активити тракер, който да брои вашите стъпките и изгорени калории през целият ден. Плюс това, той ще ви напомни да се раздвижите, ако сте били седели за повече от час. Когато получите известието, че е време да се раздвижите, просто се разходете в продължение на няколко минути, за да нулирате индикатора за бездействие.

 

Останете свързани

Forerunner 225 предлага свързани характеристики¹, като автоматично качване в Garmin Connect, нашата безплатна онлайн общност, където можете да записвате, планирате и споделяте вашите дейности. Просто изтеглете безплатния Garmin Connect ™ Mobile App на вашия смартфон и след това го сдвоете с вашия часовник. Когато запаметите завършеното бягане Forerunner 225 автоматично ще качи дейността, когато сте в обхвата на телефона си. Допълнителни свързани характеристики включват проследяване на живо, което позволява на вашите приятели и фенове да следят вашата статистика в реално време. Можете също да споделяте вашите дейности в социалните мрежи чрез Garmin Connect Mobile App.

 

1Когато е свързан към съвместимо устройство

2Philips технология

 

Довери се на Varrio Sport
Доставка, Връщане, Гаранция
Отзиви за нас
Довери се на Varrio Sport

Varrio Sport - All Seasons Outdoor

Доставка, Връщане, Гаранция

 1. ПОРЪЧКА
  • Поръчваш каквото и когато си поискаш – работим 24/7
  • Получаваш потвърждение за поръчката по e-mail

 

 1. ПЛАЩАНЕ
  • С наложен платеж при получаване
  • С банкови карти /дебитни и кредитни/ Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro - 100% Сигурно плащане през системата Борика. 
  • Чрез Paypal или EPay
  • С Банков превод
  • На изплащане чрез TBI Bank - свържи се с нас за повече детайли или кликни тук, за да кандидатстваш за лизинг при избран конкретен продукт

 

 1. ДОСТАВКА
  • Получаваш Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
  • 3лв. фиксирана стойност за цялата страна за поръчки под 100лв.
  • Срок на доставка – ЕКСПРЕСНА /обикновено в рамките на 1 работен ден/
  • Всяка доставка потвърждаваме по телефон
  • Доставяме до Посочен адрес или до офис на SPEEDY
  • Опция за преглед и тест на всички обувки и дрехи

 

 1. ВРЪЩАНЕ И ГАРАНЦИЯ
  • 30 дни право на Замяна и Връщане
  • Гаранция от Varrio Sport за всеки продукт
  • 100% оригинални продукти с доказан произход

 

 

 Сигурни плащания с Жvisa

 

Плащанията с банкова карта се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, които осигуряват онлайн идентифицирането на картодържателя, извършващ плащането чрез секретна парола и по този начин дават изрично доказателство за покупката.

 

 

Детайлно описание можете да намерите в Общи условия и тук.

При допълнителни въпроси можете да ни пишете в чата тук и чрез Facebook Messenger на страницата ни, на мейл info @varriosport.bg или да ни се обадите на тел. 0700 20 114.

Отзиви за нас