Garmin Camper 770 LMT-D навигация за кемпери

825,00 лв.
 • Марка: Garmin
 • Кат. номер: 010-01768-01

Разширена навигация за къмпинг ентусиасти

 

Camper 770LMT-D е навигатор за кемпер ентусиасти. Той ви позволява да се насладите на свободата на широкия път по време на пътуване с няколко полезни функции. Притежава голям, лесен за работа GPS навигатор с 6,95 " сензорен дисплей от край до край. Той осигурява пътни предупреждения и потребителска маршрутизация1 въз основа на спецификациите на размера и теглото на вашия кемпер или каравана. Той дори включва директории за кемпери от водещи източници, като ACSI ™, NKC ™, и MHF ™. Филтър за местата за паркиране с предпочитани удобства, като електричество, душове, достъп до интернет. Той също така има профил за надморската височина и информация за милиони нови и популярни места за посещение и изследване, благодарение на нашите взаимоотношения с TripAdvisor® и Foursquare®.

 

  • Кемпер маршрути1 и пътни предупреждения за вашия кемпер или каравана
  • Включва безплатен дигитален трафик чрез DAB, плюс безплатни услуги на живо2 като LiveTrack, информация за времето и още, използвайки Smartphone Link приложението
  • Хендсфри функциите включват Bluetooth® обаждания3, смарт известия4 и гласово активиране на навигация
  • Данни с филтър от ACSI ™, NKC ™, и MotorHomeFacts ™
  • Вграден Wi-Fi® за лесно актуализиране на картата и софтуера; без нужда от компютър

   

   

   

  Специален профил за каравани

  Просто вкарайте спецификациите на вашия кемпер или каравана, и след това Camper 770LMT-D ще използват вашия кемпер профил1, за да  намери най-ефективния маршрут. Вашият маршрут ще се определя въз основа на спецификациите за височина, тегло, дължина и ширина на вашето превозно средство.

   

   

   

   

   

  Услуги на живо

  За услуги на живо, като например прогноза за времето или паркинг информация, когато приближите вашата дестинация, изтеглите Smartphone Link приложението2, което свързва вашия Camper 770LMT-D навигатор със съвместим смартфон. То също така дава възможност за функцията LiveTrack2, което ви позволява да споделяте местоположението си, така че приятелите ви да могат да ви следят, когато сте на път.

   

   

   

   

  Безплатне дигитален трафик

  С включения комбиниран кабле за захранване/трафик, Camper 770 LMT-D предлага безплатна дигитална трафик информация³ за полезния живот на вашето устройство. Не е необходимо да го свързвате със смартфон. Просто включете вашия навигатор в захранването на автомобила, за да получите полезна информация за трафика и да се насладите на приключението.

   

   

   

  Насладете се хендсфри функции

  Когато синхронизирате вашия Bluetooth съвместим смартфон с Camper 770LMT-D, можете да получавате много функции, които ви позволяват да останат свързани, без да сваляте ръцете си от волана³. Извършвайте хендсфри телефонни разговори и получавайте смарт известия на навигационния ви екран4. Това означава, че можете да виждате входящи повиквания, текстови съобщения и календарни напомняния, без да се налага да изваждате телефона си. Също така предлага удобството на гласово активиране на навигацията. Кажете "voice command," и след това командвайте навигатора с гласа си, докато ръцете ви не се отделят от волана.

   

   

   

   

  Шофирайте с полезни предупреждения за маршрута

  Camper 770LMT-D е с предварително инсталирана карта на Европа, която включва и къмпинг ограничения, като височина на мостове, ограничения за тегло и информация за повечето основни пътища и магистрали. Ще чуете и видите тези полезни предупреждения, които могат да ви помогнат да се подготвите за предстоящи спускания, изкачвания и още.

  Camper 770LMT-D разполага с удобни инструменит за картата, който ви позволяват да видите предстояща информация за надморската височина, отнасяща се за вашия маршрут - всичко това, докато гледате вашата навигационна карта на екрана. Можете дори да видите текущата и предстоящата надморска височина в по-голяма детайлност. Прегледа на тази информация ви помага да се подготвите за възможни наклони по маршрута ви.

   

   

   

   

  Известия за водача

  За да ви насърчи към по-безопасно шофиране и да увеличи осведомеността за ситуацията, Camper 770LMT-D осигурява сигнали за водача за остри завои, промени на скоростта, железопътни прелези и преминаващи животни. Освен това, навигатора ще ви предупреди, когато шофирате по еднопосочна улица и ви предупреждава за близките училища и училищни зони. Получавате известия за камери за червени светофари и камери за скорост5, и дори предупреждения за умора6, които предлагат потенциални места за почивка, след няколко часа на шофиране.

   

   

   

  Лесно намерете специални места за кемпери

  Camper 770LMT-D разполага с данни за кемпер предпочитани места от ACSI ™, NKC ™ и MHF ™. Изберете филтъра с предпочитани удобства, като електричество, душове и достъп до интернет.

   

   

   

  Пътуването е по-добро с TripAdvisor и Foursquare

  Когато не сте запознати с района е хубаво да имате нещо, което да ви насочи в правилната посока. Ето защо ние вкарахме TripAdvisor в Camper 770LMT-D навигатора. Вижте рейтинга за туристически интересни точки, като например популярните ресторанти и атракции по маршрута ви или в близост до целта. От най-големият в света туристически сайт директно на вашето устройство, Camper 770LMT-D ви помага да намерите спирките, които правят цялото пътуване част на дестинацията. Също така, намерете нови атракции с вградения Trip Planner инструмент, който ви предлага интересни спирки по пътя. В допълнение, Foursquare базата данни с предварително заредени точки на интерес, включва още милиони нови и популярни ресторанти, магазини, услуги и още по маршрута ви.

   

   

   

  Изберете Easy Route Shaping

  Когато предпочитате да карате по някой конкретни улици или градове, Easy Route Shaping ви позволява лесно да промените маршрута си. Просто добавете точка към маршрута, която виждате на екрана и ще видите известие относно това колко време ще бъде добавено.

   

   

   

   

   

   

  Повече информация с един поглед

  По време на навигиране Camper 770LMT-D показва допълнителна информация директно на екрана с картата. Показва ограничение на скоростта, текущата скорост и очакваното време на пристигане. Без значение къде се намирате, винаги знайте какво има в близост до вас. Up Ahead функцията е постоянен поток от информация за близките места - ресторанти, магазини, болници и бензиностанции, който се показват на навигационната карта и се актуализират, докато се движите по маршрута си.

   

   

   

  Приятелски насоки от Garmin Real Directions ™

  "Завой-по-завой" насоки с Garmin Real Directions. Нашите лесни за разбиране насоки на движение използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари и ви водят така, както най-добрия ви приятел, който седи в седалката до вас. Без повече взиране в далечните улични знаци. Просто чакайте Real Directions да ви кажа, "Завийте  наляво на светофара", или "Завийте надясно след червената сграда." Следването на насоките никога не е било по-лесно.

   

   

   

   

  Навигирайте до комплекси с лекота

   

  Camper 770LMT-D има Active Lane Guidance (ALG). ALG използва гласови указания и ярко оцветени стрелките, за да се посочи препоръчителната лента необходима за вашия маршрут. Фотореалистичните визуализации на кръстовищата показват изходи, така както те се появяват в реалния живот: в пълен цвят и големи подробности.

   

   

   

  Wi-Fi поддържа картите ви актуални

  С вградения Wi-Fi, вие не се нуждаяете от компютър или дори от софтуерна програма, за да извършите актуализациите. Всеки път, когато нова карта или актуализация на софтуера е достъпна и вие сте свързани с Wi-Fi мрежа, началния екран на навигатор ще покаже подкана, указваща наличната актуализация.

   

   

   

  BC ™ 30 безжична камера за задно виждане

  Свържете Camper 770 LMT-D навигационното устройство с Garmin BC 30 безжичната камера за задно виждане (продава се отделно, или в комплект - препоръчителен е професионален монтаж). След като навигатора е безжично сдвоен с камерата, лесно можете да видите превозните средства, пешеходците и други препятствия, директно на дисплея на Camper 770LMT-D, когато се движите назад.

   

   

   

   

  Свързване с Garmin смарт часовници

  Camper 770LMT-D работи с всеки Connect IQ ™ съвместим Garmin смарт часовник, като fēnix 5 (продава се отделно), за да осигури сигнали за водача на китката плюс компас, за да ви помогне да стигнете от вашия паркиран автомобил до крайната ви дестинация и обратно до вашия автомобил.

   

   

   

   

  Разчитайте на висококачествени карти

  Качеството на данните в картата може да направи разликата между намирането на вашата дестинация и изгубването ви. Висококачествени HERE карти дават възможност на вашето Garmin устройство да ви предостави информацията, която ви трябва, когато имате нужда от нея най-много - така че да можете да пътувате до специалните места, които искате да посетите с вашия кемпер.

   

   

  1Не се предлага във всички области. Въвеждането на характеристиките на вашия кемпер в профила не гарантира, че  ще бъдат отчетени във всички възможни маршрути. Винаги следвайте пътни знаци и пътните условия.
  2За достъп до информация на живо, трябва да изтеглите безплатното приложение Smartphone Link. Изискват се мобилни данни. Свържете се с вашия мобилен оператор за повече информация за мобилнмите данни в плана ви и цените в роуминг. Изисква се Bluetooth-съвместим смартфон (продава се отделно).
  3Изисква се Bluetooth съвместим смартфон (продава се отделно).
  4За да получавате смарт известия на вашия навигатор, трябва да изтеглите безплатното приложение Smartphone Link. Изискват се мобилни данни. Свържете се с вашия мобилен оператор за повече информация за мобилнмите данни в плана ви и цените в роуминг. Изисква се Bluetooth-съвместим смартфон (продава се отделно).
  5Предпупрежденията за червени светофари и камери за безопасност не се предлагат във всички региони.
  6Предупреждението за умора се активира след дълги периоди на шофиране без никакви дълги спирки по маршрута.

  Bluetooth® марката и логото са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тези марки от Garmin е под лиценз. Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi алианс. Foursquare® е регистрирана търговска марка на Foursquare Labs, Inc.

Избери Varrio Sport
Доставка / Връщане
Отзиви за нас
Избери Varrio Sport

Гарантирано качество

Винаги тест и преглед

Безплатна замяна / връщане до 30 дни

Мигновено връщане на парите

Бърза доставка, безплатна над 100лв.

Купи от експерти

Абсолютна сигурност

Доживотна консултация

На изплащане с TBI Bank

Отложено плащане с NewPay  0882 000 112        

 Email

Доставка / Връщане

Поръчка:

  • По всяко време – работим 24/7 
  • Само продукти с гарантирано качество
  • Гаранция на всички продукти
  • Винаги с Тест и Преглед /според продукта/
  • Безплатна замяна/връщане - 30 дни
  • Доживотна консултация

 

Доставка:

  • Над 100лв. - Безплатна доставка със Спиди
  • Под 100лв.
   • 4 лв. до офис на Спиди
   • 5 лв. до офис на Еконт
   • 5 лв. до адрес със Спиди

 

  • Експресно - 1-2 дни според локацията и продукта
  • Доставяме до офис на Спиди или Еконт и до адрес
  • Винаги с Тест и Преглед /според продукта/
  • Безплатна замяна/връщане - 30 дни

 

Плащане:

  • Наложен платеж при получаване
  • Revolut
  • С карта /дебитна и кредитна/ Visa, Visa Electron, Revolut, MasterCard, Maestro
  • Paypal или EPay
  • С карта през Stripe
  • Банков превод
  • На изплащане чрез TBIPAY 
  • Отложено плащане чрез NewPay и TBIPAY
  • Чрез системата Settle  
  • 100% Сигурни плащания

   Visa Mastercard Secure Payments 

 

 

 

 

Плащанията с банкова карта се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, Revolut virtual, Stripe и Settle, които осигуряват максимална сигурност и коректност.

 

 

При допълнителни въпроси - свържете се с нас още сега:

 

   0882 000 112        

  Email

Отзиви за нас

 

Купи на изплащане