Garmin fenix 5 GPS Спортен Часовник

1 175,00 лв.
 • Марка: Garmin
 • Кат. номер: 010-01688

Приветствайте  дългоочаквания шедьовър сред спортните часовници в най-новата си версиrя-Garmin fēnix® 5 Пристигащи в желязно трио новите Garmin Fenix 5,  Fenix 5X и Fenix 5S,  мултиспорт GPS часовници,  не само изглеждат добре, но също така идват с неподражаем списък от функции, съчетан с  изящен дизайн.

 

 

С Garmin fēnix® 5 вече можеш лесно да избираш и превключваш между различни съвместими ленти с функции благодарение на новата QuickFit технология на Garmin, която позволява лесена промяна.

 

 

 

 
                                                                
                          

 Концепцията Gramin fēnix® 5:

   Новата концепция на  Garmin fēnix® ще ти позволи да направиш своя избор между три основни модела дизайн и материали, съчетаващи устойчива и ергономична  пластмаса и метал заедно и  поотделно, в зависимост от твоето желание и настроение. Сега вече освен уникалните функции, пълноцветния дисплей, издръжливата батерия Garmin Fenix дава възмоцност за лесно персонализиране чрез бърза подмяна на вида и цвета каишка и централен панел.

 

  

 

 

      

 

 

 

 

 

 Мултиспорт GPS чавосник Gramin fēnix® 5:

 • Стилен дизайн с EXO-Антена от неръждаема стомана за най-добро представяне в предизвикателни среди
 • Сензори за дейности на открито, включващи GPS и GLONASS спътниково позициониране, барометричен алтиметър, 3-осен компас с жироскоп
 • Компактен с 47 мм, диаметър на дисплея, мултиспорт GPS часовник с Elevate ™ вграден пулсомер
 • Предоставя ти ключова статистика с визия за изпълнението, който показва ефектите и напредъка на твоите тренировки
 • Вградени профили на активност за всички твои любими спортни дейности и приключения
 • Свързани функции² включват смарт известия, автоматични качване в Garmin Connect ™ онлайн спорт общността и персонализация чрез безплатни изгледи на часа и приложения от нашия apps магазина на Garmin - Connect IQ ™ 
 • fenix 5 Performer Bundle добавя HRM-TRI пулсомер за разширена динамика на бягането и сърдечна честота по време на плуване

 

 

 

 

  Бърза платформа:  

   fēnix 5 е премиум мултиспорт GPS часовник с вграден пулсомер, разширени тренировъчни функции и сменяеми каишки, които ти позволяват да смениш стила си подобаващо от работното  място към тренировката, бързо и лесно. Какъвто и спорт да практивкуваш, fenix 5 го покрива, благодарение на вградените профили на активност и разширени показатели за ефективност, които ще ти позволяват да подобриш контрола на ефективността на  тренировката, плюс смарт известия.

 

 

 

Забележителен дизайн и здравина:  

   Всеки атлет и авантюрист има различни размери и необходимости.  Ето защо серията fēnix 5 предлага множество модели, които се различават по размер и стил, за да  паснат на всяка китка и за всяка тренировка. fenix 5 е компактен мултиспорт часовник с  диаметърна дисплея - 47 мм.  Часовника  разполага с атлетичен дизайн и висококачествена EXO-Антена от неръждаема стомана за работа в най-предизвикателните среди (водоустойчивост до 10bar / 100 метра).

  Всяка версия от новата серия fenix 5 предлага разнообразие от здрави външни визии, а системата QuickFit ™  дава възможност за персонални комбинации прилягайки най-добре на твоите естетически и спортни интереси.

 

 

 

 

 

GPS и GLONASS системи за двойно позициониране:  

   Всеки спортен часовник от серията Garmin fēnix 5 разполага с напреднала технология за позициониране, съчетаваща две различни спътникови системи  GPS и GLONASS и така дава възможност за предизвикателни активности в среда, в която само GPS система би се справила трудно  Разбира се в зависимост от желанта издръжливост на батерията и модела на часовника/според модела и възможните настройки/,  ти можеш да избираш, кой режим да бъде активиран. И за да няма никакви задръжки в избора на място и среда всеки  fēnix 5 идва с воден рейтинг на устойчивост 100 метра /10 bar.

 

 

 

Впечатляваша четимост на дисплея при всякакви светлинни условия:

   Винаги включения с висока резолюция, пълноцветен Garmin Chroma Display ™ осигурява голяма четимост по всяко време. fēnix 5 изпозлва 1.2'' дисплей с трансфлективна технология, която отразява и пропуска светлина, като в същото време дава възможност на изгледа на часа да стане още по-добре видим на силна слънчева светлина. За да се гарантира повишена издръжливост на този спортен часовник fenix 5 Sapphire серията добавя сапфирена леща.

 

 

 

 

 

 

 Вграден Пулсомер1     

За да се осигури пълна свобода на амбициозните спортист всички fenix 5 модели включват Elevate ™ технология с вграден пулсомер, което  позволява да се следи сърдечната честота, без да носиш допълнителна лента. С новия напълно интегриран Elevate сензор можеш да контролираш по всяко време интензивността на тренировката и да следиш ежедневните си дейности с 24/7 мониторинг на сърдечната честота, за да получиш по-точна информация за изгорените калории през деня. 

 

 

 

 

 

 

Сменяеми каишки за всеки вкус и настроение:  
  Избери от богатата селекция  на QuickFit каишки в кожа, метал или силикон за различни стилове и за всеки спорт или дейност. Без необходимост от инструменти, за да се извърши трансформацията. Просто размени, кликни и новия ти стил е готов.

 

 

 

 

   

 

 

 

Garmin fēnix® 5  е всичко, което е необходимо за твоите тренировки + още нещо:

Твоята цел за непрекъснато подобряване на ефективността преминава през усилени тренировки. Новият уиджет инструмент за ефективността на fenix 5 притежава цялата информация, която ти е необходима за лесен достъп на едно място, за по-добро проследяване на тренировъчната форма и за да бъде в помощ за по-ефективен тренировъчен процес.

 • Тренировъчен статус: показва колко ефективна е тренировката и дава насоки за това дали е била продуктивна и постиганат ли е прогрес.
 • VO2max оценка: Коремни преси, бягане или колоездене - предоставя данни за ефективността с оценка на максималния обем на кислород, който може да консумирате в минута и дава индикация на фитнес нивото.
 • Тренировъчна история: показва  колко трудни са били тренировките в продължение на период от време,  без значение за коя дейност.
 • Съветник за възстановяване: Таймерът за възстановяване  указва препоръчителното време за възстановяване от последната ви тренировка.

 

 

 

Разширени показатели за ефективност:

 

   По-разширените показатели, като Functional Threshold Power (FTP) и праг на лактата помагат за по-добрата         преценка на действителното ниво на производителност по време на колоездене, бягане или просто спорт, а Race Predictor предсказва твоето идеално време за финал на 5к, 10k и полумаратон състезания базиран на текущото  персонално VO2max число. Training Effect 2.0 ще осигури аеробни и анаеробни резултати за всяка тренировка, така    че да разбереш дали високо интензивни интервални тренировки наистина се отплащат.

 

 

 

 

 

 

 

 

Съзтезавай се със себе си. Надми се! Подобри резултати те си:

  Снаражен с мощно оръжие сега  вече можеш да отидеш по-далеч с анализа на твоите данни за бягане. Garmin fenix 5 предоставя разширени физиологични показатели и разширена тренировъчна динамика1 , която може да ти помогне за подобряване на общата форма и цялостното представяне. Тези показатели включват състояние на производителността, което сравнява реалното ти състояние със средното  фитнес ниво, каданс при бягане, и дължина на крачката. Превърни всяко бягане в лично предизвикателство, състезавай се срещу други в Strava Live сегменти, получавай сигнали за стартиране и приключване на сегменти, виж позицията си в класирането и как текущите ти усилия се превръщат в личните рекорди.

 

 

 

Избери fenix 5 Performer Bundle с HRM TRI пулсомер за допълнителни показатели3. Показателите включват Stress Score за измерване на действителното ниво на стреса в зависимост от твоята амплитудните промени на  сърдечната честота, вертикалната вибрация и съотношение или време и баланс на контакта със земята, за да направиш товето бягане още по-ефективно.

 

 

 

Планинско Бягане:

fenix 5 идва с предварително инсталирани функции, които обръщат представите ти наопаки и правят всичко различно, когато си по пътеките.

  Auto Climb / Run функция се грижи да получиш точните показатели в подходящия момент, в зависимост от средата. Тя ще следи темпо и разстояние, когато бягаш на равно и автоматично ще превключи на изкачване и вертикална скорост, след като започнеш изкачването. За бегачи на дълги разстояния fenix 5 е предвидил  специален режим, който позволява да увеличиш проследяването, за да отидеш много по-далеч в резултатите и да следиш до 75 часа в новия жироскоп-подсилен UltraTrac® режим.

 

 

 

Garmin fenix 5  - Истинският мuлтиспорт талант:

  fēnix 5 е идеалният партньор за мултиспорт атлети от всяко ниво. Използвай специалните профили на активност за Плуване-бягане, Триатлон или лесно направи мултиспорт профил, който подхожда на твоята форма на тренировка и победи в деня на състезанието.

Лесно преминавай от една дейност към друга, само с едно натискане на бутон, за да се увериш, че всички тренировъчни сплитове и важни детайли са взети под внимание. 

 

 

 

  

    Освен функциите за бягане и кондиционни тренировки Garmin fenix 5 часовниците предлагат и специални функции за колоездене, плуване, ски/сноуборд, голф и гребни спортове.

 

          За колоездене fēnix 5 поддържа скорост и разстояние и всички колоездачни динамики веднъж сдвоен с измерватели на мощността, за плувци, устройството следи разстоянието, броя на загребвания и още. Режима ски/борд ти дава информация за скорост, разстояние, денивелация и автоматичен брояч на спусканията.

 

Функцията за гребни спортове включва броя на загребвания, темпо на загребване и дори разстояние за загребване. Голф режима ще ти даде разстояние до предната, задната и средната част на грийна за всяко едно игрище, което си изтеглили от Garmin Connect - и също така добавя подобрения, като например проследяване на статистиката, преглед на грийна, AutoShot и още много.

 

 

 

 

 

Навигирай своите Оutdoor  преживявания, остани в играта:

Garmin fēnix 5 те направлява безопасно на и встрани от утъпкания път комбинирайки GPS/GLONASS позициониране, усъвършенствани сензори и добре познатите Garmin навигационни функции, като TracBack™. За да се осигури най-точна информация, устройството автоматично калибрира своите сензори, използвайки GPS.

 

  Вграденият алтиметър предоставя данни за надморската височина за точна информация за изкачване и слизане, докато термометъра и барометъра могат да се използват за предвиждане на промените във времето, като показват краткосрочните тенденции в налягането на въздуха и така превръщат часовника в истински инструмент при плаване, парапланеризъм, трекинг, катерене и други. 3-осния електронен компас  помага при ориентиране, без значение дали си в движение или не.

 

 

 

Толкова много начини да останеш Свързан:

    Всички модели от fēnix 5 серията поддържат смарт известия, когато се сдвоят със съвместимо устройство. Получаваш имейли, съобщения и известия директно на часовника си. Друга нова fēnix 5S функция е GroupTrack5, която  позволява да свържеш  твоето устройство чрез Garmin Connect ™, така че да можеш да наблюдаваш какво се случва със свързаните приятели, и те могат да наблюдават какво се случва с теб, когато извършвате групова дейност. Други свързани функции включват автоматично качване в безплатното Garmin Connect приложение, проследяване на живо и споделяне в социалните мрежи. Всички fenix 5 Sapphire модели имат Wi-Fi®, така че любимия ти часовник да може да се свърже към  безжична мрежа и автоматично да качва дейности за споделяне в Garmin Connect.

 

 

    

Създай своята персонална визия и изгледи:

   Можеш да персонализираш твоят  fenix 5 часовник с безплатно сваляне Garmin Connect IQ магазин.  Може да промениш изгледа на часа, добавяйки поле за данни или приложения и добавки за информация, с един поглед.  

 

  Garmin непрекъснато работи с най-големите компании и разработчици за изграждане на партньорства, които придават още по-голяма функционалност на продуктите fēnix като мултиспорт компютри и часовници. Компании като Uber, Strava, AccuWeather и много други предлагат приложения и подобрения, които  позволяват да пригодиш fenix 5S да отговаря на твоя начин на живот повече от всякога.

                                                    

                                                  

                                                       

 

  Покажи твоята индивидуалност, демонстрирай Garmin fenix  5:   

Възползвай се и изтегли безплатното Garmin Face-It ™ приложение за изгледи на часа, за да персонализираш своиq fenix 5 с всяка снимка от твоя смартфон.

Просто изтегли приложението, избери снимка, коригирай стила на часа и го задай като изглед на часовника си. Дали това е панорамна гледка от последния ти изкачен връх или снимка на любимото кутре, с Garmin можеш да прибавиш индивидуалност към часовника си. 

 

  

      

 

 

 

1Точност на активити тракерите
2Когато се свърже със съвместим смартфон
3Когато се свърже с пулсомер. Заедно с някои модели, продаваа се отделно за другите.
4Точност на активити тракерите
5Когато се свърже със съвместим смартфон - GroupTrack може да проследява до 50 души.

 

 

Бъди порaзяващо различен и постигни високи резултати с новата серия Garmin fēnix® 5, fēnix® 5S  и fēnix® 5X.    

                     

Поръчай сега новия си fenix 5  с 5% по-добра цена + допълнителен подарък от varriosport.bg!

 
Довери се на Varrio Sport
Доставка, Връщане, Гаранция
Отзиви за нас
Довери се на Varrio Sport

Varrio Sport - All Seasons Outdoor

Доставка, Връщане, Гаранция

 1. ПОРЪЧКА
  • Поръчваш каквото и когато си поискаш – работим 24/7
  • Получаваш потвърждение за поръчката по e-mail

 

 1. ПЛАЩАНЕ
  • С наложен платеж при получаване
  • С банкови карти /дебитни и кредитни/ Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro - 100% Сигурно плащане през системата Борика. 
  • Чрез Paypal или EPay
  • С Банков превод
  • На изплащане чрез TBI Bank - свържи се с нас за повече детайли

 

 1. ДОСТАВКА
  • Получаваш Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
  • 3лв. фиксирана стойност за цялата страна за поръчки под 100лв.
  • Срок на доставка – ЕКСПРЕСНА /обикновено в рамките на 1 работен ден/
  • Всяка доставка потвърждаваме по телефон
  • Доставяме до Посочен адрес или до офис на SPEEDY
  • Опция за преглед и тест на всички обувки и дрехи

 

 1. ВРЪЩАНЕ И ГАРАНЦИЯ
  • 30 дни право на Замяна и Връщане
  • Гаранция от Varrio Sport за всеки продукт
  • 100% оригинални продукти с доказан произход

 

 

 Сигурни плащания с Жvisa

 

Плащанията с банкова карта се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, които осигуряват онлайн идентифицирането на картодържателя, извършващ плащането чрез секретна парола и по този начин дават изрично доказателство за покупката.

 

 

Детайлно описание можете да намерите в Общи условия и тук.

При допълнителни въпроси можете да ни пишете в чата тук и чрез Facebook Messenger на страницата ни, на мейл info @varriosport.bg или да ни се обадите на тел. 0700 20 114.

Отзиви за нас

Дамски Туристически Обувки

Омръзна ли ти да си със студени крака?

РАЗГЛЕДАЙ СЕГА

Мъжки Зимни Обувки

За Града или Планината

ПОРЪЧАЙ СЕГА