Garmin fenix 5 GPS Спортен Часовник

1 175,00 лв. 979,00 лв.
 • Марка: Garmin
 • Кат. номер: 010-01688

Приветствайте  дългоочаквания шедьовър сред спортните часовници в най-новата си версиrя-Garmin fēnix® 5 Пристигащи в желязно трио новите Garmin Fenix 5,  Fenix 5X и Fenix 5S,  мултиспорт GPS часовници,  не само изглеждат добре, но също така идват с неподражаем списък от функции, съчетан с  изящен дизайн.

 

 

С Garmin fēnix® 5 вече можеш лесно да избираш и превключваш между различни съвместими ленти с функции благодарение на новата QuickFit технология на Garmin, която позволява лесена промяна.

 

 

 

 
                                                                
                          

 Концепцията Gramin fēnix® 5:

   Новата концепция на  Garmin fēnix® ще ти позволи да направиш своя избор между три основни модела дизайн и материали, съчетаващи устойчива и ергономична  пластмаса и метал заедно и  поотделно, в зависимост от твоето желание и настроение. Сега вече освен уникалните функции, пълноцветния дисплей, издръжливата батерия Garmin Fenix дава възмоцност за лесно персонализиране чрез бърза подмяна на вида и цвета каишка и централен панел.

 

  

 

 

      

 

 

 

 

 

 Мултиспорт GPS чавосник Gramin fēnix® 5:

 • Стилен дизайн с EXO-Антена от неръждаема стомана за най-добро представяне в предизвикателни среди
 • Сензори за дейности на открито, включващи GPS и GLONASS спътниково позициониране, барометричен алтиметър, 3-осен компас с жироскоп
 • Компактен с 47 мм, диаметър на дисплея, мултиспорт GPS часовник с Elevate ™ вграден пулсомер
 • Предоставя ти ключова статистика с визия за изпълнението, който показва ефектите и напредъка на твоите тренировки
 • Вградени профили на активност за всички твои любими спортни дейности и приключения
 • Свързани функции² включват смарт известия, автоматични качване в Garmin Connect ™ онлайн спорт общността и персонализация чрез безплатни изгледи на часа и приложения от нашия apps магазина на Garmin - Connect IQ ™ 
 • fenix 5 Performer Bundle добавя HRM-TRI пулсомер за разширена динамика на бягането и сърдечна честота по време на плуване

 

 

 

 

  Бърза платформа:  

   fēnix 5 е премиум мултиспорт GPS часовник с вграден пулсомер, разширени тренировъчни функции и сменяеми каишки, които ти позволяват да смениш стила си подобаващо от работното  място към тренировката, бързо и лесно. Какъвто и спорт да практивкуваш, fenix 5 го покрива, благодарение на вградените профили на активност и разширени показатели за ефективност, които ще ти позволяват да подобриш контрола на ефективността на  тренировката, плюс смарт известия.

 

 

 

Забележителен дизайн и здравина:  

   Всеки атлет и авантюрист има различни размери и необходимости.  Ето защо серията fēnix 5 предлага множество модели, които се различават по размер и стил, за да  паснат на всяка китка и за всяка тренировка. fenix 5 е компактен мултиспорт часовник с  диаметърна дисплея - 47 мм.  Часовника  разполага с атлетичен дизайн и висококачествена EXO-Антена от неръждаема стомана за работа в най-предизвикателните среди (водоустойчивост до 10bar / 100 метра).

  Всяка версия от новата серия fenix 5 предлага разнообразие от здрави външни визии, а системата QuickFit ™  дава възможност за персонални комбинации прилягайки най-добре на твоите естетически и спортни интереси.

 

 

 

 

 

GPS и GLONASS системи за двойно позициониране:  

   Всеки спортен часовник от серията Garmin fēnix 5 разполага с напреднала технология за позициониране, съчетаваща две различни спътникови системи  GPS и GLONASS и така дава възможност за предизвикателни активности в среда, в която само GPS система би се справила трудно  Разбира се в зависимост от желанта издръжливост на батерията и модела на часовника/според модела и възможните настройки/,  ти можеш да избираш, кой режим да бъде активиран. И за да няма никакви задръжки в избора на място и среда всеки  fēnix 5 идва с воден рейтинг на устойчивост 100 метра /10 bar.

 

 

 

Впечатляваша четимост на дисплея при всякакви светлинни условия:

   Винаги включения с висока резолюция, пълноцветен Garmin Chroma Display ™ осигурява голяма четимост по всяко време. fēnix 5 изпозлва 1.2'' дисплей с трансфлективна технология, която отразява и пропуска светлина, като в същото време дава възможност на изгледа на часа да стане още по-добре видим на силна слънчева светлина. За да се гарантира повишена издръжливост на този спортен часовник fenix 5 Sapphire серията добавя сапфирена леща.

 

 

 

 

 

 

 Вграден Пулсомер1     

За да се осигури пълна свобода на амбициозните спортист всички fenix 5 модели включват Elevate ™ технология с вграден пулсомер, което  позволява да се следи сърдечната честота, без да носиш допълнителна лента. С новия напълно интегриран Elevate сензор можеш да контролираш по всяко време интензивността на тренировката и да следиш ежедневните си дейности с 24/7 мониторинг на сърдечната честота, за да получиш по-точна информация за изгорените калории през деня. 

 

 

 

 

 

 

Сменяеми каишки за всеки вкус и настроение:  
  Избери от богатата селекция  на QuickFit каишки в кожа, метал или силикон за различни стилове и за всеки спорт или дейност. Без необходимост от инструменти, за да се извърши трансформацията. Просто размени, кликни и новия ти стил е готов.

 

 

 

 

   

 

 

 

Garmin fēnix® 5  е всичко, което е необходимо за твоите тренировки + още нещо:

Твоята цел за непрекъснато подобряване на ефективността преминава през усилени тренировки. Новият уиджет инструмент за ефективността на fenix 5 притежава цялата информация, която ти е необходима за лесен достъп на едно място, за по-добро проследяване на тренировъчната форма и за да бъде в помощ за по-ефективен тренировъчен процес.

 • Тренировъчен статус: показва колко ефективна е тренировката и дава насоки за това дали е била продуктивна и постиганат ли е прогрес.
 • VO2max оценка: Коремни преси, бягане или колоездене - предоставя данни за ефективността с оценка на максималния обем на кислород, който може да консумирате в минута и дава индикация на фитнес нивото.
 • Тренировъчна история: показва  колко трудни са били тренировките в продължение на период от време,  без значение за коя дейност.
 • Съветник за възстановяване: Таймерът за възстановяване  указва препоръчителното време за възстановяване от последната ви тренировка.

 

 

 

Разширени показатели за ефективност:

 

   По-разширените показатели, като Functional Threshold Power (FTP) и праг на лактата помагат за по-добрата         преценка на действителното ниво на производителност по време на колоездене, бягане или просто спорт, а Race Predictor предсказва твоето идеално време за финал на 5к, 10k и полумаратон състезания базиран на текущото  персонално VO2max число. Training Effect 2.0 ще осигури аеробни и анаеробни резултати за всяка тренировка, така    че да разбереш дали високо интензивни интервални тренировки наистина се отплащат.

 

 

 

 

 

 

 

 

Съзтезавай се със себе си. Надми се! Подобри резултати те си:

  Снаражен с мощно оръжие сега  вече можеш да отидеш по-далеч с анализа на твоите данни за бягане. Garmin fenix 5 предоставя разширени физиологични показатели и разширена тренировъчна динамика1 , която може да ти помогне за подобряване на общата форма и цялостното представяне. Тези показатели включват състояние на производителността, което сравнява реалното ти състояние със средното  фитнес ниво, каданс при бягане, и дължина на крачката. Превърни всяко бягане в лично предизвикателство, състезавай се срещу други в Strava Live сегменти, получавай сигнали за стартиране и приключване на сегменти, виж позицията си в класирането и как текущите ти усилия се превръщат в личните рекорди.

 

 

 

Избери fenix 5 Performer Bundle с HRM TRI пулсомер за допълнителни показатели3. Показателите включват Stress Score за измерване на действителното ниво на стреса в зависимост от твоята амплитудните промени на  сърдечната честота, вертикалната вибрация и съотношение или време и баланс на контакта със земята, за да направиш товето бягане още по-ефективно.

 

 

 

Планинско Бягане:

fenix 5 идва с предварително инсталирани функции, които обръщат представите ти наопаки и правят всичко различно, когато си по пътеките.

  Auto Climb / Run функция се грижи да получиш точните показатели в подходящия момент, в зависимост от средата. Тя ще следи темпо и разстояние, когато бягаш на равно и автоматично ще превключи на изкачване и вертикална скорост, след като започнеш изкачването. За бегачи на дълги разстояния fenix 5 е предвидил  специален режим, който позволява да увеличиш проследяването, за да отидеш много по-далеч в резултатите и да следиш до 75 часа в новия жироскоп-подсилен UltraTrac® режим.

 

 

 

Garmin fenix 5  - Истинският мuлтиспорт талант:

  fēnix 5 е идеалният партньор за мултиспорт атлети от всяко ниво. Използвай специалните профили на активност за Плуване-бягане, Триатлон или лесно направи мултиспорт профил, който подхожда на твоята форма на тренировка и победи в деня на състезанието.

Лесно преминавай от една дейност към друга, само с едно натискане на бутон, за да се увериш, че всички тренировъчни сплитове и важни детайли са взети под внимание. 

 

 

 

  

    Освен функциите за бягане и кондиционни тренировки Garmin fenix 5 часовниците предлагат и специални функции за колоездене, плуване, ски/сноуборд, голф и гребни спортове.

 

          За колоездене fēnix 5 поддържа скорост и разстояние и всички колоездачни динамики веднъж сдвоен с измерватели на мощността, за плувци, устройството следи разстоянието, броя на загребвания и още. Режима ски/борд ти дава информация за скорост, разстояние, денивелация и автоматичен брояч на спусканията.

 

Функцията за гребни спортове включва броя на загребвания, темпо на загребване и дори разстояние за загребване. Голф режима ще ти даде разстояние до предната, задната и средната част на грийна за всяко едно игрище, което си изтеглили от Garmin Connect - и също така добавя подобрения, като например проследяване на статистиката, преглед на грийна, AutoShot и още много.

 

 

 

 

 

Навигирай своите Оutdoor  преживявания, остани в играта:

Garmin fēnix 5 те направлява безопасно на и встрани от утъпкания път комбинирайки GPS/GLONASS позициониране, усъвършенствани сензори и добре познатите Garmin навигационни функции, като TracBack™. За да се осигури най-точна информация, устройството автоматично калибрира своите сензори, използвайки GPS.

 

  Вграденият алтиметър предоставя данни за надморската височина за точна информация за изкачване и слизане, докато термометъра и барометъра могат да се използват за предвиждане на промените във времето, като показват краткосрочните тенденции в налягането на въздуха и така превръщат часовника в истински инструмент при плаване, парапланеризъм, трекинг, катерене и други. 3-осния електронен компас  помага при ориентиране, без значение дали си в движение или не.

 

 

 

Толкова много начини да останеш Свързан:

    Всички модели от fēnix 5 серията поддържат смарт известия, когато се сдвоят със съвместимо устройство. Получаваш имейли, съобщения и известия директно на часовника си. Друга нова fēnix 5S функция е GroupTrack5, която  позволява да свържеш  твоето устройство чрез Garmin Connect ™, така че да можеш да наблюдаваш какво се случва със свързаните приятели, и те могат да наблюдават какво се случва с теб, когато извършвате групова дейност. Други свързани функции включват автоматично качване в безплатното Garmin Connect приложение, проследяване на живо и споделяне в социалните мрежи. Всички fenix 5 Sapphire модели имат Wi-Fi®, така че любимия ти часовник да може да се свърже към  безжична мрежа и автоматично да качва дейности за споделяне в Garmin Connect.

 

 

    

Създай своята персонална визия и изгледи:

   Можеш да персонализираш твоят  fenix 5 часовник с безплатно сваляне Garmin Connect IQ магазин.  Може да промениш изгледа на часа, добавяйки поле за данни или приложения и добавки за информация, с един поглед.  

 

  Garmin непрекъснато работи с най-големите компании и разработчици за изграждане на партньорства, които придават още по-голяма функционалност на продуктите fēnix като мултиспорт компютри и часовници. Компании като Uber, Strava, AccuWeather и много други предлагат приложения и подобрения, които  позволяват да пригодиш fenix 5S да отговаря на твоя начин на живот повече от всякога.

                                                    

                                                  

                                                       

 

  Покажи твоята индивидуалност, демонстрирай Garmin fenix  5:   

Възползвай се и изтегли безплатното Garmin Face-It ™ приложение за изгледи на часа, за да персонализираш своиq fenix 5 с всяка снимка от твоя смартфон.

Просто изтегли приложението, избери снимка, коригирай стила на часа и го задай като изглед на часовника си. Дали това е панорамна гледка от последния ти изкачен връх или снимка на любимото кутре, с Garmin можеш да прибавиш индивидуалност към часовника си. 

 

  

      

 

 

 

1Точност на активити тракерите
2Когато се свърже със съвместим смартфон
3Когато се свърже с пулсомер. Заедно с някои модели, продаваа се отделно за другите.
4Точност на активити тракерите
5Когато се свърже със съвместим смартфон - GroupTrack може да проследява до 50 души.

 

 

Бъди порaзяващо различен и постигни високи резултати с новата серия Garmin fēnix® 5, fēnix® 5S  и fēnix® 5X.    

                     

Поръчай сега новия си fenix 5  с 5% по-добра цена + допълнителен подарък от varriosport.bg!

 
Довери се на Varrio Sport
Доставка, Връщане, Гаранция
Отзиви за нас
Довери се на Varrio Sport

Varrio Sport - All Seasons Outdoor

Доставка, Връщане, Гаранция

 1. ПОРЪЧКА
  • Поръчваш каквото и когато си поискаш – работим 24/7
  • Получаваш потвърждение за поръчката по e-mail

 

 1. ПЛАЩАНЕ
  • С наложен платеж при получаване
  • С банкови карти /дебитни и кредитни/ Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro - 100% Сигурно плащане през системата Борика. 
  • Чрез Paypal или EPay
  • С Банков превод
  • На изплащане чрез TBI Bank - свържи се с нас за повече детайли или кликни тук, за да кандидатстваш за лизинг при избран конкретен продукт

 

 1. ДОСТАВКА
  • Получаваш Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
  • 3лв. фиксирана стойност за цялата страна за поръчки под 100лв.
  • Срок на доставка – ЕКСПРЕСНА /обикновено в рамките на 1 работен ден/
  • Всяка доставка потвърждаваме по телефон
  • Доставяме до Посочен адрес или до офис на SPEEDY
  • Опция за преглед и тест на всички обувки и дрехи

 

 1. ВРЪЩАНЕ И ГАРАНЦИЯ
  • 30 дни право на Замяна и Връщане
  • Гаранция от Varrio Sport за всеки продукт
  • 100% оригинални продукти с доказан произход

 

 

 Сигурни плащания с Жvisa

 

Плащанията с банкова карта се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, които осигуряват онлайн идентифицирането на картодържателя, извършващ плащането чрез секретна парола и по този начин дават изрично доказателство за покупката.

 

 

Детайлно описание можете да намерите в Общи условия и тук.

При допълнителни въпроси можете да ни пишете в чата тук и чрез Facebook Messenger на страницата ни, на мейл info @varriosport.bg или да ни се обадите на тел. 0700 20 114.

Отзиви за нас