Garmin Forerunner® 630

780,00 лв.
 • Марка: Garmin
 • Кат. номер: 010-03717-20
Всички необходими данни за бегачи

Независимо дали тренирате за първия си маратон или се опитвате да подобрите личен рекорд, Forerunner 630 ви осигурява обширни данни, който ви трябва за тренировки и състезания. Проверете форма си, като сдвоите 630 с  HRM-Run ™ пулсомер за измерване на каданс, вертикална вибрация и време за контакт със земята¹. Допълнителни динамики на бягането включват баланс на времето за контакт със земята, дължина на крачката и вертикално съотношение, давайки ви поглед върху това колко ефективно и балансирано е бягането.

  

 

Доказателството за вашият потенциал

Forerunner 630 използва разширените физиологични показатели, за да ви помогне да извлечете максимума от вашите тренировки и да се чувствате уверени в това, което можете да постигнете. Веднъж щом Forerunner 630 научи вашият праг на лактата, можете да го приложите към вашето обучение на сърдечната честота когато създавате зони. Като цяло обучението включва сън, хранене, както и стрес, който играе роля в изпълнението на една сериозна тренировка. За да ви даде по-добра представа точно в кой дни дни трябва да се стремите към по силова тренировка или да използвате, като ден за възстановяване, Forerunner 630 Ви дава оценка на стреса на базата на вашият пулс. Състояние на производителността е друга функция, която ви дава представа за това как се справяте в тренировка. Докато бягате, тази функция анализира вашето темпо, пулс и променливост на сърдечната честота, за да ви направи оценка в реално време на способността ви на изпълнение.

Когато планирате стратегия за следващото си състезание, Forerunner 630 измерва вашият VO2 max² и може да предскаже вашето време за бягане в продължение на няколко дистанции, предоставяйки ви цел за време. Той също така ви позволява да знаете кога ще сте готови за ново натоварване, след изтощителна тренировка или състезание с вградения си съветник за възстановяване2.

 

 

Нещо повече от темпо, разстояние и време

Променете изгледа на вашият часовник с Connect IQ ™ в Garmin Connect. Разгледайте и свалете безплатно различни изгледи на часа, уиджети, приложения и потребителски полета с данни. Можете също да персонализирате обучението си, като изтеглите тренировки и планове за обучения на вия часовник от Garmin Connect.

  

Останете свързани

Forerunner 630 притежава свързани характеристики3 , като автоматично качване в Garmin Connect, нашата безплатна онлайн общност, където можете да записвате, планирате и споделяте вашите дейности. Просто изтеглете безплатното Garmin Connect ™ Mobile приложение на вашия смартфон и след това двоете вашия часовник. Можете също да синхронизирате безжично данни от вашия Forerunner към Garmin Connect акаунта си с помощта на Wi-Fi®. Допълнителни свързани характеристики3 включват проследяване на живо, което позволява на вашите приятели и фенове да ви следват и да виждат вашата статистика в реално време. Ако планирате да бягате със слушалки, аудио указания ще ви държат в крак с времето за обиколките с напомняния.

 

 

¹ Когато се свърже с HRM-Run пулсомер; включени при някои модели, продава се отделно при другите.
² Когато се свърже с пулсомер; включени при някои модели, продава се отделно при другите.
³ При свързване със съвместим смартфони. Вижте Garmin.com/ble за повече информация.

  

Доставка, Връщане, Гаранция
Отзиви за нас
Довери се на Varrio Sport
Доставка, Връщане, Гаранция

 1. ПОРЪЧКА
  • Поръчваш каквото и когато си поискаш – работим 24/7
  • Получаваш потвърждение за поръчката по e-mail

 

 1. ПЛАЩАНЕ
  • С наложен платеж при получаване
  • С банкови карти /дебитни и кредитни/ Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro - 100% Сигурно плащане през системата Борика. 
  • Чрез Paypal или EPay
  • С Банков превод
  • На изплащане чрез TBI Bank - свържи се с нас за повече детайли или кликни тук, за да кандидатстваш за лизинг при избран конкретен продукт

 

 1. ДОСТАВКА
  • Получаваш Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
  • 3лв. фиксирана стойност за цялата страна за поръчки под 100лв.
  • Срок на доставка – ЕКСПРЕСНА /обикновено в рамките на 1 работен ден/
  • Всяка доставка потвърждаваме по телефон
  • Доставяме до Посочен адрес или до офис на SPEEDY
  • Опция за преглед и тест на всички обувки и дрехи

 

 1. ВРЪЩАНЕ И ГАРАНЦИЯ
  • 30 дни право на Замяна и Връщане
  • Гаранция от Varrio Sport за всеки продукт
  • 100% оригинални продукти с доказан произход

 

 

 Сигурни плащания с Жvisa

 

Плащанията с банкова карта се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, които осигуряват онлайн идентифицирането на картодържателя, извършващ плащането чрез секретна парола и по този начин дават изрично доказателство за покупката.

 

 

Детайлно описание можете да намерите в Общи условия и тук.

При допълнителни въпроси можете да ни пишете в чата тук и чрез Facebook Messenger на страницата ни, на мейл info @varriosport.bg или да ни се обадите на тел. 0700 20 114.

Отзиви за нас

Довери се на Varrio Sport

 Varrio Sport - All Seasons Outdoor

 

***TBI***
Купи на изплащане