Спорт

Garmin quatix® 3 - SUP часовник за моряци

 • Марка: Garmin
 • Кат. номер: 010-01338-1B
 

 
GPS Смарт часовник, който принадлежи на водата
 1. EXO ™ антена от неръждаема стомана с GPS и GLONASS
 2. Навигационни функции включващи 3-осен компас, алтиметър и барометър, TrackBack® и Sight 'N Go
 3. Лесни за използване морски приложения предоставящи данни за местните приливи, данни за ветроходни състезания, брояч на улов на риба и таймер за съревноваване, часовник за котва, аларма и още
 4. Мултиспорт функции за бягане, туризъм, плуване и още
 5. Активност тракер¹ брои Вашите крачки, изгорени калории и изкачени стълби

 

 

Този GPS смарт часовник е предназначен за работа във вода. Оборудван с важни морски, риболовни и плавателни способности, като същевременно външният му вид привлича внимание дори и на сушата. Повече от обикновен часовник, той е ръчен инструмент, който Ви дава нужните данни от съвместими морски устройства. Плюс това, той има функционалности, като брояч на улова на риба, таймер за съревноваване, виртуална стартова линия за моряци и още.
Получава смарт известия за имейли, текстови съобщения и др. Дори можете да контролирате Вашата FUSION® стерео система. Също така включва активити тракер1 и мултиспорт функции за бягане, туризъм, плуване, гребни спортове и др.

 

 

Проектиран за вода, прави впечатление на сушата

quatix 3 разполага с неръждаем стоманен EXO панел и бутони, които не са само изглеждат добре, но и са функционални. Те приютяват вградена, високочувствителна GPS и GLONASS антена. quatix 3 също има уникален видим на слънчева светлина цвятен с висока резолюция Garmin Chroma Display ™ с LED подсветка, която Ви позволява достъп до данните при всякакви условия на осветеност. Той е водоустойчив до 100 метра и има живот на батерията до 20 часа в режим на GPS, 50 часа в режим UltraTrac ™ и 6 седмици в режим на часовник (в зависимост от настройките).

 

 

С предварително инсталирани морски функции

Повече от обикновен часовник, това е удобен за носене инструмент, който приема NMEA 2000® данни от съвместими Garmin устройства. С един бърз поглед, можете да проверите вашата скорост, дълбочина на водата, температурата, данни за вятъра и др. Можете също така да имате достъп до данните за актуални приливи изтеглени за вашия район, през Вашия смартфон. Освен това има допълнителен Човек зад борда (MOB) бутон, който позволява на потребителя бързо да запамети мястото, ако член на екипажа е паднал зад борда, така че да можете да се върнете на точното място. Той е с предварително инсталирана богат избор на морската тематика изгледи на часа.

 

 

 

Риболов с quatix 3

Можете да зареждате маршрути и точки в quatix 3 SmartWatch. GPS и GLONASS навигирането на китката Ви позволява да намерите горещи точки, маркирате точки и да навигирате обратно към тях в бъдеще. quatix 3 също автоматично записва следата Ви, за да може ако е необходимо да Ви отведе обратно към началното Ви местоположение. Така че, дори ако не разполагате с картограф на борда, може да намери пътя към любимите си места за риболов. В допълнение, можете да използвате Sight 'N Go навигация. Изберете една точка в далечината, до която искате да отидете, задайте quatix 3 и той ще Ви държи в курса. Това е особено полезно за Kayakers и canoeists. quatix 3 също има слънце/луна и лов и риболов календари, така че да знаете оптималното време за риболов. Но quatix 3 не е само за крайбрежен риболов.

 

 

 

Морски рибилов с quatix 3

Соленоводните рибари търсят голям спортен риболов, за да се възползват от специалните функции, достъпни за тях с quatix 3. В допълнение към своите навигационни функции и самостоятелен MOB, quatix 3 също Ви позволява да стриймвате и преглеждате NMEA 2000 данни, като дълбочина, скорост, температура на водата и още директно на китката Ви, където и да сте на лодката. Вграденият барометър следи барометричното налягане, за да ви помогне да откриете промените в метеорологичните условия. Можете да изтеглите приливите за Вашия район чрез Вашия смартфон.

 

 

 

Круиз с quatix 3

С quatix 3 SmartWatch на китката си, можете да се насладите на по-голям контрол, осведоменост за ситуацията и увереност където и да сте на палубата на лодката си. NMEA 2000 данни могат да бъдат безжично приемани на quatix 3 от Вашия Garmin картограф. Това Ви позволява да видите NMEA 2000 данни, като скорост и посока на вятъра, дълбочина на водата и повече, директно на китката Ви, където и да сте на лодката. Има също така и часовник за котва, който Ви предупреждава, ако лодката започне да се измества. Това е също една отлична резервна система за навигация, ако нещо се случи с бордовата Ви електронна система.

 

 

 

 

Плавайте с quatix 3

Ако се състезавте, сега имате достъп до важни плавателни състезателни данни на китката точно на време. Виртуалената стартова линия Ви позволява да настроите стартовата линия между 2 отбелязани GPS точки, например шамандура и лодката на комисията. Вашият quatix 3 ще изчисли разстоянието и времето между Вас и  стартовата линия, която можете да проверите с един поглед на китката си. Тогава, quatix 3 комбинира виртуалната стартова линия с вграденият таймер за обратно броене, за да се изчисли разстоянието до линията, както и желаната скорост. Таймерът за обратно отброяване с големи, лесни за четене цифри, Ви помага да преминете стартовата линия при максимална скорост в точното време на стартиране. След като състезанието е в ход, tack assist влиза в действие. Използването на tack assist може да Ви помогне да се насладите на по-ефективно и контролирано ветроходно изживяване.

 

 

 

Дистанционно управление 

Този удивителен часовник дори разполага дистанционни възможности. Изтеглете безплатно приложение Connect IQ ™ магазина и управлявайте Вашето FUSION стерео отвсякъде на борда - директно от китката си. Можете да регулирате силата на звука, сменяте песните и още. Той се нуждае от 2014 или по-нов GPSMAP® картограф, за да бъде свързан чрез FUSION-Link към FUSION стереото. Можете също така да контролирате от разстояние музиката от Вашия телефон и VIRB® XE екшън камера.

 

 

 

 

 

Алетиметър, барометър и компас

quatix 3 е оборудван с ABC сензори за предоставяне на съответната информация в реално време. Вграденият алтиметъра предоставя данни за надморската височина, за да наблюдава точно изкачване и слизане, а барометъра може да се използва за предвиждане на промените във времето, като показва краткосрочните тенденции в налягането на въздуха. 3-осният електронната компаса показва точно посоката, без значение дали се движите или не.

quatix 3 авто-калибрира неговите ABC сензори, използвайки GPS приемника си, а също и автоматично настройва часа на базата на местоположение Ви. За изключително точна температура, сдвоите часовника с нашия tempe™ безжичен сензор за външна температура.

 

 

 

Навигирайте по пътя 

Нокой други навигатор GPS плюс ABC (алтиметър, барометър и компас) часовник не Ви предлага комбинирани функции за обучение и нашата водеща GPS технология. quatix 3 предоставя цялостни навигационни и проследяващи функции, който да Ви водят през вода и в планината. Неговите вградени сензори дават информация за надморската височина и климатичните промени.

Той записа GPS следа създаване на принципа "троха по троха", докато се движите. Той също така Ви позволява да маркирате места, като например старт/финалната линия, разбира се контролно-пропускателен пункт, или кей, къмпинг, превозно средство или друга точка на интереси. С quatix 3, можете да създадете и да следвате курса, маркирате до 1000 места и да съхранява до 10,000 точки и да навигирате към тях. Планирайте пътувания и споделяйте приключения с приятелите и семейството си, използвайки BaseCamp ™.

 

 

Насладете се на дейности по суша и вода

quatix 3 часовника не е само за каране на лодка. Неговите функции за гребани Ви позволяват да следите броя и ритъма и да си създавате оценка на ефективността. Той също така предоставя сърф приливи и персонализиране на дейности. На земята, quatix 3 се превръща в мултиспорт часовник за бягане, туризъм, плуване и др. Той дори има функция за проследяване на дейността, която брои изминати крачки, изчислява изгорените калории и изкачени стълби. Когато денят е приключил, то ще следи съня Ви, давайки Ви мониторинг на общите часове на сън и периодите на движение или спокоен сън.

 

 

 

 

Разширени фитнес показатели

quatix 3 е пълен с тренировъчни функции, за да Ви информира за вашата форма. Първата е VO2 max оценителя. Когато се използва с пулсомер² quatix 3 Ви предоставя подробни данни, включително Вашата скорост на движение, удара в минута и вариабилност на сърдечната честота за оценка на максималния обем на кислород, който можете да консумирате в минута. Следете промените на VO2 max, за да видите Вашето фитнес ниво и да го сравните с това на Вашите колеги. Други фитнес показатели включват съветник за възстановяване с таймер за възстановяване и проверка на възстановяването, плюс Race Predictor, който оценява Вашият идеална краен час на базата на текущото Ви VO2 max число.

 

 

 

Running Dynamics функции

quatix 3 включва усъвършенствани Garmin функции за обратна връзка за Вашата форма на бягане, чрез отчитане на множество показатели. Когато се използва с HRM-Run пулсомер², quatix 3 докладва за ритъм, вертикална вибрация и време за контакт със земята. Тези показатели се наричат running dynamics, и отразяват Вашата текуща форма на бягане.

 

 

 

 

 

 

Персонализирани приложения и излгеди на часа

Персонализирайте Вашият quatix 3 с безплатно сваляне от нашия Connect IQ магазин. Можете да персонализирате Вашия изглед на часа, да добавите полета с данни и да сваляте приложения и уиджети, които предоставят информация с един поглед.

 

 

 

 

 

 

Останете свързани

Свързани функции включват автоматично качване на дейсностите, проследяване на живо и споделяне в социалните медии чрез нашите безплатени Garmin Connect ™ и Garmin Connect ™ Mobile онлайн приложения, плюс допълнителни изтегляния на уникални приложения³.

 

1Точност на активити тракерите
2Пулсомер и  HRM-run пулсомер, които се продават отделно.
3При свързване със съвместим смартфон

Избери Varrio Sport
Доставка / Връщане
Отзиви за нас
Избери Varrio Sport

Гарантирано качество

Винаги тест и преглед

Безплатна замяна / връщане до 30 дни

Мигновено връщане на парите

Бърза доставка, безплатна над 100лв.

Купи от експерти

Абсолютна сигурност

Доживотна консултация

На изплащане с TBI Bank

Отложено плащане с NewPay



  0882 000 112        

 Email

 

 

 

 

 

 

 

Varrio Sport - All Seasons Outdoor

 

Доставка / Връщане

Поръчка:

  • По всяко време – работим 24/7 
  • Само продукти с гарантирано качество
  • Гаранция на всички продукти
  • Винаги с Тест и Преглед /според продукта/
  • Безплатна замяна/връщане - 30 дни
  • Доживотна консултация

 

Доставка:

  • Над 100лв. - Безплатна доставка 
  • Под 100лв.
   • 5.5 лв. до офис на Спиди
   • 6.5 лв. до офис на Еконт
   • 7 лв. до адрес

 

  • Експресно - 1-2 дни според локацията и продукта
  • Доставяме до офис на Спиди или Еконт и до адрес
  • Винаги с Тест и Преглед /според продукта/
  • Безплатна замяна/връщане - 30 дни

 

Плащане:

  • Наложен платеж при получаване
  • Revolut
  • С карта /дебитна и кредитна/ Visa, Visa Electron, Revolut, MasterCard, Maestro
  • Paypal или EPay
  • С карта през Stripe
  • Банков превод
  • На изплащане чрез TBIPAY 
  • Отложено плащане чрез NewPay и TBIPAY
  • Чрез системата Settle  
  • 100% Сигурни плащания

   Visa Mastercard Secure Payments 

 

 

 

 

Плащанията с банкова карта се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, Revolut virtual, Stripe и Settle, които осигуряват максимална сигурност и коректност.

 

 

При допълнителни въпроси - свържете се с нас още сега:

 

   0882 000 112        

  Email

Отзиви за нас