Garmin tactix® Bravo - Ръчна GPS навигация

1 369,00 лв.
 • Марка: Garmin
 • Кат. номер: 010-01338-0B
Стил, който издържа на тежки условия

Дизайна на tactix Bravo е с ненатрапчиви и неотразаващи DLC покрития с черни метални части и извита леща, за избегване на отражения. Часовникът разполага със защитена неръждаема стоманена EXO ™ антена с покритие от черен диамант (DLC), набраздена за повишена на устойчивост на износване и анти-отразяваща способност. Видимият на слънчева светлина с висока резолюция цвят дисплей с LED подсветка показва Вашите данни във всякакви състояния на осветление. "Режима за нощен режим" намалява настройките на подсветка до ниво, което не пречи на работата с очила за нощно виждане. tactix Bravo е водоустойчив до 100 метра и е с живот на батерията до 50 часа в режим на батерия UltraTrac ™, 20 часа в режим на GPS и до 3 седмици в режим SmartWatch (всичко в зависимост от настройките).

 

                                 

Вградени тактически функции

Тактическите функции включват специален тактическа профил , Jumpmaster активност, проектиране на точки и двоен формат на позицията на GPS координатите Data Page, който поддържа MGRS, Degrees Minutes Seconds и още.

 

 


Навигирайте по пътя

tactix Bravo предоставя цялостни навигационни и проследяващи функции, който да Ви водят на и извън утъпкания път с помощта на GPS плюс ABC (алтиметър, барометър и компас). TracBack® функцията Ви навигира обратно към началната Ви точка по същия път, по който сте минали. Вградени сензори дават информация за надморска височина и климатичните промени. Той записва дневник с GPS следа, създадена като "пътека от трохи", докато се движите. Той също така Ви позволява да маркирате места, като например, цели, RVs, ERV или check points. С tactix Bravo, можете да създадете и да навигирате към точка или следват курс.


tactix Bravo е оборудван както с ANT + ® безжична свързаност така и с Bluetooth®3 и има смарт възможности за безжично споделяне на местоположения и маршрути.

 

  

Повече от обикновенни ABS сензори

tactix Bravo е оборудван с барометричен алтиметър и 3-осен електронен компас. Устройството автоматично-калибрира тези сензори, използвайки GPS приемник, за да осигури възможно най-точна информация. Вграденият алтиметъра предоставя данни за надморската височина, за да наблюдава точно изкачване и слизане, а барометъра може да се използва за предвиждане на промените във времето, като показва краткосрочните тенденции в налягането на въздуха. 3-осният електронен компас осигурява точни данни без да се налага да мърдате от мястото си. За точна температура, която да се показва на часовника, сдвоите tactix Bravo с нашия външен температурен сензор tempe.

 


Доказателството за Вашият потенциал

tactix Bravo е пълен с допълнителни тренировъчни функции, за да ви казва за Вашата форма и фитнес ниво. Данни за VO2 max, включително Вашата скорост на движение, удара в минута и сърдечна честота, вариабилност за оценка на максималния обем на кислород ,който можете да консумирате в минута. Следи промените, за да можете да видите Вашето ниво и да го сравните с Вашите колеги. Други фитнес показатели включват съветник за възстановяване с таймер за възстановяване и проверка на възстановяването, плюс идеалният краен час на дейността на базата на текущата Ви VO2 max оценка.

 

 

Уверете се че сте готови

След като веднъж бягате с tactix Bravo с HRM-Run пулсомер, той проследява всички показатели, които са необходими, за по-лесно разбиране и подобряване:

Разширени Running Dynamics анализират Вашето бягане:

 1. Вертикална вибрация и съотношение - степента на "подскачане" по време на бягане и съотношението за дължината на крачката
 2. Време за контакт със земята и баланс - показва колко време, по време на бягане, кракът Ви е на земята, а не във въздуха и Ви позволява да проверите Вашата симетрия на бягане
 3. Каданс- брой стъпки в минута
 4. Ниво на стреса - tactix Bravo измерва сърдечната честота и вариабилност, докато стоите на едно място в продължение на 3 минути, за да Ви осигури ниво на стреса. Скалата е от 1 до 100, ниски резултати показват по-ниски нива на стрес
 5. Състояние на ефективността - След бягане за 6-20 минути, tactix Bravo сравнява текущото Ви състояние с Вашето средно фитнес ниво
 6. Праг на лактата - Чрез анализ на темпото и сърдечната честота, tactix Bravo изчислява точката, в която вашите мускули започват бързо да се уморяват

 


Потребителски приложения и изгледи на часа

Персонализирайте tactix Bravo с безплатно сваляне от нашия Connect IQ ™ магазин. Можете да персонализирате изгледа на часа, добавяте полета с данни и да сваляте приложения и уиджети, които предоставят информация с един поглед.

 


Останете свързани

Смарт известия³ Ви позволяват да получавате имейли, съобщения и сигнали на Вашия часовник. tactix Bravo получава безжични сигнали от съвместим смартфон4 и Ви позволява да знаете, че имате съобщение чрез показване на текста на екрана всеки път, когато сте готови да го прочетете.
Други свързани функции включват автоматично качване на Garmin Connect онлайн фитнес общността, проследяване на живо и споделяне в социалните медии, чрез нашите безплатни Garmin Connect и Garmin Connect ™ Mobile приложения. Контолирайте дистанционно музиката си на Вашия телефон и VIRB® XE камера. Find My Phone и Find My Watch възможности също са налични. Активити тракер4 брои ежедневните Ви стъпки, изгорените калории и изкачване на стълби; проследяването на съня Ви наблюдава Вашите почивка.

 


1Пулсомера и HRM-Run пулсомера, се продават отделно.
²Изисква HRM-Run пулсомер; включен в някои комплекти, също се продава и отделно.
³Телефона трябва да е Bluetooth® Smart. Вижте Garmin.com/BLE за съвместимост.
4Точност на активити тракера

Думата марката Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc.

 

 

Довери се на Varrio Sport
Доставка, Връщане, Гаранция
Отзиви за нас
Довери се на Varrio Sport

 Varrio Sport - All Seasons Outdoor

 

Доставка, Връщане, Гаранция

 1. ПОРЪЧКА
  • Поръчваш каквото и когато си поискаш – работим 24/7
  • Получаваш потвърждение за поръчката по e-mail

 

 1. ПЛАЩАНЕ
  • С наложен платеж при получаване
  • С банкови карти /дебитни и кредитни/ Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro - 100% Сигурно плащане през системата Борика. 
  • Чрез Paypal или EPay
  • С Банков превод
  • На изплащане чрез TBI Bank - свържи се с нас за повече детайли или кликни тук, за да кандидатстваш за лизинг при избран конкретен продукт

 

 1. ДОСТАВКА
  • Получаваш Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
  • 3лв. фиксирана стойност за цялата страна за поръчки под 100лв.
  • Срок на доставка – ЕКСПРЕСНА /обикновено в рамките на 1 работен ден/
  • Всяка доставка потвърждаваме по телефон
  • Доставяме до Посочен адрес или до офис на SPEEDY
  • Опция за преглед и тест на всички обувки и дрехи

 

 1. ВРЪЩАНЕ И ГАРАНЦИЯ
  • 30 дни право на Замяна и Връщане
  • Гаранция от Varrio Sport за всеки продукт
  • 100% оригинални продукти с доказан произход

 

 

 Сигурни плащания с Жvisa

 

Плащанията с банкова карта се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, които осигуряват онлайн идентифицирането на картодържателя, извършващ плащането чрез секретна парола и по този начин дават изрично доказателство за покупката.

 

 

Детайлно описание можете да намерите в Общи условия и тук.

При допълнителни въпроси можете да ни пишете в чата тук и чрез Facebook Messenger на страницата ни, на мейл info @varriosport.bg или да ни се обадите на тел. 0700 20 114.

Отзиви за нас