Gladiator SUP

 

Gladiator SUP - първокласни надуваеми SUP бордове, произведени по най-модерните и високотехнологични стандарти с 3 год. гаранция на разумни и достъпни цени. Varrio Sport е официален, оторизиран дилър на марката Gladiator.

  

Gladiator проектират и създават надуваеми СЪП бордове с най-добрите, качествени и леки материали, като използват супер модерни технологии за топлинно слепване на слоевете, армиране на конструкцията чрез Drop Stitch нишки и подобряване на здравината чрез допълнително усилване.

 

Компанията разполага със собствена фабрика, което позволява бърза адаптация и въвеждане на всички нови технологии, както и разумни, достъпни цени. 

 

Надуваемите SUP бордовете на Gladiator са здрави и издръжливи и се предлагат с 3 години гаранция за лична употреба от физически лица. В комбинация с това услугата Доживотна консултация от Varrio Sport ще ви даде пълна сигурност за вашия борд, неговите настройки и поддръжка, дори и след много години употреба. 

 

Въпреки, че компанията се развива на пазара само от 10-на години, съп бордовете Gladiator не отстъпват по нищо на най-добрите надуваеми дъски на вече познатите марки и затова са любим спортен аксесоар на все повече атлети и любители на водните спортове.

 

Всички надуваеми SUP бордове на компанията, предлагани от Varrio Sport са напълно окомплектовани с необходимото за правилно и безопасно сърфиране - удобна и лека раница, мощна двупосочна помпа, гребло, лиш, ремонтен кит, инструкции на български език.

 

Разбира се възможно е да подобрите вашето Gladiator SUP оборудване, като изберете и надградите стандартния комплект с подходящи аксесоари като електрическа помпа, карбонови гребла, каяк седалка и каяк гребло, ремъци за транспорт или други аксесоари, предлагани на www.varriosport.bg.

 

   

Надуваемите падълбордове Gladiator, предлагани от Varrio Sport са изработени от двуслоен винилов материал с висока плътност.  Моделите са проектирани да достигат налягане до 26 PSI, което гарантира твърдостта и стабилността на борда.

 

Повечето модели са оборудвани с предни, задни и централни удобни дръжки за носене и лесно транспортиране. SUP бордовете Gladiator са страхотна комбинация от качество при едни от най-добрите цени.

 

Забавлявайте се активно и безопасно заедно с вашето семейство, деца, приятели или куче на борда.

Филтри
Марки
Цена