HTMT Washing Gel

Препарат за пране на спортни мембрани

 

 

HTMT Washing gel е препарат за пране, импрегнация и поддръжка на високотехнологични, технически спортни материи и мембрани от типа на Gore-Tex във всички модификации, eVent, SympaTex, MemBrain - Marmot, Dry.Q - Mountain Hardwear,  Dermizax, Bergans Element, промазки от типа на HyVent - The North Face, Rip-Stop и други WindShell материи, както разбира се и супер технични и използвани материи като SoftShell и Polartec продукти. 

 

Създаден изцяло в България, перилният гел е разработен от екипа на фирма МодКомерс Еоод в гр. Варна и притежава сертифициран със стандарт на качество ISO 9001: 2015 TUV Nord Cert, което го нарежда сред едни от най-добрите световни продукти за пране, импрегнация и поддръжка на спортна, туристическа и алпийска екипировка.

 

HTMT Washing gel е перилен препарат, тип гел, от ново клетъчно поколение, който почиства изцяло замърсената спортна екипировка и същевременно я импрегнира, като така запазва живота и функционирането на мембраната и нейната дишаемост и водонепропускливост. 

 

Гелът HTMT е подходящ за технически спортни материи, дрехи и екипировка с вградена мембрана, софтшел материи, поларени материи, ветрозащитни якета, както и HardShell материи, защитаващи от вода. 

 

Препаратът е биоразградим и безвредeн за околната среда, безцветен и има лек приятен мирис на чистота и свежест. 

 

Перилния препарат HTMT Washing gel е високотехнологичен и супер ефективен продукт на световно ниво, който се грижи за доброто състояние на скъпата ни алпийска, байк, туристическа или спортна екипировка. 

 

 

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще ви консултираме кои са най-подходящите препарати специално за вашата екипировка. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

 

  0700 20 114           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

Доверете се на Varrio Sport:

 

 2 г. гаранция на всички продукти

 Безплатна доставка над 99 лева

 Безплатна замяна

 Доставка 1-2 дни

 Винаги с тест и преглед

 30 дни право на връщане

✓ Доживотна консултация

 Купи на изплащане с TBI

Филтри
Няма намерени продукти.