ION

ION лого

 

ION е марка, производител на сърф, кайтсърф, SUP, Wakebord екипировка и облекла, която е създадена от хора, с огромна любов и страст към водните спортове.

 

С реновиран стар през 2004г. ION се фокусира върху производството на неопренови костюми и продукти за уиндсърф, кайтсърф, уейкборд и  SUP.

 

 

В разрастването си ION за почват да правят и супер качествени аксесоари като трапци, каски, протектори, пътни аксесоари, ръкавици и спортни облекла, специализирани за водни спортове с атрактивен и атлетичен дизайн.

 

Продуктите на ION са търсени и предпочитани от хиляди потребители, защото съчетават в себе си високо качество, иновативни устойчиви технологии с модерен и съвременен дизайн и визия.

 

 

През 2012г. ION стартира и цялостна серия на продукти за велосипедизъм с функционални байк облекла, аксесоари, ръкавици и предпазни средства.  

 

ION не просто прави продукти изпълнени с опит и експертиза, със сила и красота. Те са не само иновативни и добри, но пресъздават страстта в уникален дизайн.

 


  Във Varrio Sport предлагаме широка гама от продуктите на ION за SUP и сърф. В това число са неопренови костюми, ръкавици, облекла, лишове, трапци, каски и много други продукти за водни спортове. 

 

 

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Няма намерени продукти.