Каски за катерене

Каската е един от най-важните аксесоари за безопасност при катерене, алпинизъм, височинна работа или други дейности. Неизменна част от нашата екипировка каските, предназначени за катерене са специално проектирани, така че да предпазят главата и най-уязвимите зони от травми при удар, падане, както и от падащи камъни.

Високите технологии, които влагат производители като Petzl, Edelrid, Camp, Black Diamont, Beal правят защитните каски супер леки, проветриви и в същото време достатъчно здрави и устойчиви на удар. Системите за закрепване и реглаж на размера, както и ремъците за закопчаване са удобни, меки и здрави.

Без никакво съмнение каската е част от алпийската екипировка, която може да спаси живота ни, нашият и този на децата и приятелите ни.

Изберете най-добрата за вас и вашите активности каска за алпинизъм и катерене от предлаганите във Varrio Sport. Нашите експерти са на линия за да ви консултират и дадат конкретни препоръки.

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

  0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

  

Филтри
Марки
Продукт
Цена