Катерене | Алпинизъм

Екипировка за катерене, алпинизъм и боулдър от най-висок клас. Котки, сечива и пикели, въжета, карабинери, осигуряване, както и лична екипировка - еспадрили и каски.

 

Катеренето е страст, любов и грация на движенията и емоциите. Всички ние обичаме да го практикуваме във всяка среда. Независимо дали катерим в зала, на скали, на леден терен екипировката ни трябва да е сигурна и, лека и здрава. Безопасността винаги е с най-висок приоритет. 

 

За да улесним всички любители на алпинизма, катеренето, боулдъра и алпийския туризъм във Varrio Sport сме подбрали едни от най-надеждните продукти за катерене, които отговарят на всички критерии и изисквания за безопасност и висок стандарт. 

 

Зад качеството си застават лидерски брандове като Petzl, Black Diamont, Camp, La Sportiva, Tenaya, Rock Empire, Edelrid и много други, които създават най-доброите в света катерчани продукти - въжета, карабинер, котки, пикели и сечива, въжета, еспадрили, каски за катерене, Виа Ферата сетове и всичко необходимо за сигурно катерене. 

 

Заставаме зад избора си и какво винаги предлагаме тествани и доказани продукти от експертизата на нашите атлети-консултанти, които всеки ден живеят с магията на катеренето на скали, в зала, на булдър или по ледените скатове.

 

Консултирайте се с нас ако имате необходимост от повече информация или консултация, относно кой е най-добрия продукт за катерене точно за вас и вашите цели и умения. 

 

Можете и да наемете от Varrio Sport необходимата екипировка и продукти за да покатерите, да тествате, да усетите, кое е най-удобно и практично за вас. Можете да наемете котки, пикел или сечиво или да закупите свои. 

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

Филтри
Марки
Продукт
Цена