Каяк

Надуваеми и твърди каяци от световни производители с гарантирано качество, 2 години гаранция и доживотна консултация.

 

Каякът или кану-каякът са предпочитано водно занимание и активна почивка за хора, които обичат да плават, да гребат и да разглеждат водни забележителности в реки, морета, езера.

Високите технологии влагани в производството на тези водни плавателни средства,  особено в надуваемите каяци ги правят 100% сигурни, мултифункционални, супер леки, здрави, с малък обем и тегло.

 

Твърдите каяци са по-устойчиви на лоши метеорологични условия и плитък терен, но изискват специално оборудване на пренос и транспорт и са по-тежки. Надуваемият каяк е лек, събира се в раница и в част от багажника и това го прави толкова предпочитан. От друга страна надуваемият каяк е по-податлив на вятър, вълнение и плитки води с остри предмети.

 

Едни от най-важните показатели, които трябва да вземете предвид при избора на точен за вас каяк са – вашите умения, вашето тегло, водната среда, в която ще го карате и това дали ще сте сами и с придружител / например, дете, много багаж, риболовна екипировка/. Изборът е ваш, а ние ще ви предложим много варианти.  

 

За да сте абсолютно сигурни в точния си избор можете да се консултирате с експертите на Varrio Sport за да ви предложим най-доброто решение. Нещо повече – всички закупени от нас каяци са в пакет с нашата специална услуга „Доживотна консултация“ с която винаги ще сте спокойни, че ако имате нужда от технически съвет, сервиз, препоръка или не помните как да направите нещо, свързано с вашия каяк.

 

Каяк е супер забавление, което винаги е добре да е подсигурено с необходимата спасителна екипировка като жилетка и понякога и каска. Можете да откриете всичко необходимо на www.varriosprot.bg

 

 

Докато се забавлявате гребейки с каяк вие използвате и натоварвате голяма част от мускулите на тялото, тренирате вестибуларния си апарат и уменията за баланс, развивате дейността на сърцето и белите дробове.

В съчетание с подходяща хранителна диета, силови тренировки и добър режим каякът ще помогне за бързо изгаряне на мазнините и поддържане на атлетична визия и добър релеф. Движенията при карането на каяк са меки и не натоварват излишно ставните и мускулни връзки.

 

 

Ако искате да имате свой каяк – сега е момента, изберете и поръчайте от Varrio Sport с удължена гаранция и доживотна консултация.

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

  0882 000 112         Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена