Компресори

Мобилни преносими компресори за надуване на автомобилни и велосипедни гуми, дюшеци, надуваеми съоръжения и съпове.

 

Супер качествени и невероятно ефективни компресори от немската компания Osram, които могат да помогнат при всеки авто проблем с гумите, както и при надуване на гумите на велосипед, съп или друго водно надуваемо забавление.

 

Широка гама от компресори за всички нужди и ценови възможности, които могат да се използват за коли, камиони, кемпери, СЪП и други водни, надуваеми и плаващи забавления.

 

Полезен аксесоар, който всеки трябва да има под ръка в колата или кемпeра си.

 

Компресорите за гуми OSRAM са предназначени, както за вашия автомобил гуми, така и с включения комплект с три адаптера  за гумите на мотоциклети, велосипеди, ремаркета и бебешки колички (с пневматични гуми), спортно оборудване, надуваеми лодки, топки, надуваеми матраци, играчки за вода и др.

 

Без значение дали сте у дома в гаража си, на паркинг, на улицата, на почивка или на път преносимите компресори Osram за гуми са удобни, леки и, благодарение на компактните си размери, се съхраняват и транспортират лесно.

 

Те правят всяка проверка на налягането в гумите и помпането им гъвкаво и интуитивно.

Благодарение на захранването от 12 V контакт за запалка в автомобила с вграден захранващ кабел с механизъм за навиване и с гъвкав лесно достъпен маркуч за въздуха удобно можете да достигнете до всички гуми на автомобила си.

 

На фона на краткото време за помпане големият манометър с три различни единици за налягането – бара, kPA и PSI, улеснява следенето на налягането на гумите. Обособеното отделение за съхранение на капачките на вентилите на гумите, големият бутон за включване/изключване за лесно активиране и плоска форма осигуряват бърза и ефективна работа. С компресорите на OSRAM се работи лесно и не са ви необходими допълнителни инструменти или технически познания.

 

Филтри
Марки
Цена