Котки за лед

Градски и ежедневни котки сняг и лед за всички видове обувки, полезни за всеки ден в ледено и снежно време. Предпазват от подхлъзване и тежки травми в студените месеци. Позволяват лесно и сигурно придвижване върху заледени и заснежени пътеки и тротоари. 

 

С настъпването на зимата, освен радостта от красивите снежни планини, идват и притесненията как ще придвижваме в града и по пътеките, когато навън има сняг и лед.

 

Травмите в този сезон зачестяват и често водят до сериозни счупвания, навяхвания и изкълчвания. Решението, даващо сигурност са леки и удобни котки, които могат да се поставят на всяка обувка и да гарантират добро сцепление с терена. 

 

Това е особено важно за нашите родители, баби и дядовци, които най-често могат да се подхлъзнат и наранят, а възстановяването след това е дълго и травматично. 

 

Изберете подходящите котки за сняг и лед в градска среда или котки за туризъм, с които спокойно да се разхождате и правите приятни планински преходи в снежните паркове и планини. 

 

Градските котки за сняг и лед са леки, не пречат на нормалните движения, пасват на всеки тип обувка без да нарушават добрия дизайн и стабилността при ходене. Имат различни размери и методи на захващане така че всеки вкус да бъде задоволен. 

 

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

  0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

  

Филтри
Марки
Продукт
Закрепване
Цена