Курсове / Обучения

Всяко приключение, хоби, страст, спорт и любима дейност, започва с трупане на знания и опит в обучение или курс. То трябва да е 100% сигурно и доверено, а в случай на авария и инцидент да сме подготвени и да знаем как и с какво да /си/помогнем.

 

Ето защо Varrio Sport единствени ще подбираме и ще ви предлагаме най-добрите и смислени спортни обучения, както и курсове за първа помощ, за оцеляване, за реакция и помощ при травми, за бивакуване и къмпинг, за лавинна безопасност и спасяване и за редица важни умения, с които можем да спасим собствения живот или този на любимите ни хора.

 

Ние знаем, че цялостното изживяване на всяко наше хоби, лудост, страст или мечта започва с трупането на знания и умения. Това е и гарант за безопасност и сигурност. Затова единствено при нас, освен многобройните качествени продукти за спорт и активен живот, ще намерите и възможност за участие в най-ценните и качествени курсове и обучения. Такива, които ще ви направят по-уверени, по-силни, по-знаещи и най-вече можещи.

 

Само ценни знания и умения, които може да придобиете, доверявайки се на нашите професионални инструктори, медици, парамедици, атлети и треньори. Наши партньори са хора и компании с дългогодишен опит в дейността си, практикували в България и из целия свят.   

 

Всички курсове, които Varrio Sport предлага са на доказали компании и професионалисти с нужните сертификати и квалификация. Хора и инструктори, от които ще добите нови знания и ценни умения или ще затвърдите вашите. Ние задължително проверяваме документално и материално всички курсове, които предлагаме.

 

 

Каква тематика ще ви предложим?

Разнообразна и полезна! Започвайки от обучителни курсове с медицински характер за оказване на първа помощ, оцеляване в различни ситуации и умения за медицинска помощ, минавайки през  специализирани обучения и тренинги до различни курсове за спортни и хоби дейности, като парапланеризъм, дайвинг, SUP Yoga, уейкборд, езда, катерене, планинарство, оцеляване и бивакуване и много други.

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Тематика
Няма намерени продукти.