Maqua SUP

Maqua logo

 

Надуваеми СЪП / SUP бордове Maqua - съчетание на разумна цена и добро качество. Всички съпове Maqua са с 2 г. гаранция и доживотна консултация от Varrio Sport.

 

Maqua са надуваеми SUP бордове, които съчетават в себе си всички модерни и сигурни технологии, стилен дизайн и богата гама аксесоари.

Млада и енергична марката създава съп бордове по всички съвременни изисквания и с най-модерните технологии като Drop Stitch, топлинно слепване на пластовете, подсигурителни ленти и система от финки за стабилност и маневреност. 

 

Компактни, леки и мултифункционални Stand Up Paddle бордовете на Maqua идват в комплект с всичко необходимо - мощна двупосочна помпа с голям капацитет и манометър, олекотено алуминиево гребло с плаваемост, удобна раница за съхранение и транспорт, лиш, ремонтен сет и седалка /за някои модели/.

 

SUP спортът вече се превърна в култура в много европейски, американски и азиатски градове. В България, в последните 5 години, все повече хора откриват необятните възможности на съп-а като плавателно средство за спорт, тренировка, водни преходи, забавление, риболов и плаж в различни водни среди като море, океан, язовири и езера, реки и водни канали.

Наложени и известни на нашия пазар са доказаните и предлагани от Varrio Sport марки като Aqua Marina и Jobe, както и Aztron и Aquatone, които ще предложим от сезон 2022г. 

 

 В допълнение на тези топ брандове сега добавяме в нашето портфолио и още една звезда Maqua – съп марка, ставаща все по-популярна в цял свят. Maqua са SUP бордове за активни и здравословно живеещи хора, за такива, които планират добре бюджета си и търсят точния баланс между качество и добра цена за пълен комплект съп и аксесоари. 

 

Надуваемите съп бордове Maqua са лесни за транспорт и съхранение. Събират се в компактна раница и във всеки автомобил, като оставят и място за още много багаж. Не е нужно да имате огромен апартамент, къща, склад или мазе за да имате един или няколко съп борда в семейната си флотилия.

 

Включената в комплекта раница побира целия комплект – SUP борд, гребло, помпа и всичко необходимо, като позволява лесно да пренасяте борда в градски транспорт, самолет, влак, докато карате колело или ходите пеша до спота, където ще карате.  

 

Както и другите надуваеми съпове от най-популярните All Round серии, така и бордовете Maqua са подходящи за преходи в море, язовири или в реки и водни канали.  Могат да се използват и за риболов, SUP йога и пилатес.

 

Предимство на Maqua е системата от три сменяеми финки. Всички бордове са с три финки, като позволяват лесно слагане и махане в зависимост от различните активности. Когато сърфирате в по-спокойни и тихи води използвайте само централната финка. За максимална стабилност при вълнуващи условия с вълни и течения или при йога и пилатес е монтирайте и двете странични малки финки.   

 

Съповете Maqua се надуват лесно с ръчна или с ел. помпа за около 7-10 минути при спокойно темпо на помпане. Произведени от здрав и еластичен двупластов PVC винил и вътрешна армираща система Drop Stitch  те достигат максимална твърдост при налягане около 15 PSI /1.034 bar/. 

 

Горната повърхност на съп борда, която е в контакт с сърфиста е с подложка от мека релефна EVA пяна, която осигурява добре сцепление и стабилност при сърфиране. 

 

Бордът разполага и с удобна неопренова дръжка за пренос, както и със здрави D халки за формиране на багажна зона, за монтаж на каяк седалка, за приставане и закрепване на лиша. 

 

Екипът на Varrio Sport отскоро тестваме съп бордовете на Maqua и сме с много добри впечатления за маневреност, плаваемост, стабилност и сигурност при каране. Затова и можем гарантирано да препоръчаме Maqua като добър избор за всички, желаещи да се впуснат в съп приключенията за първи път при добра цена на оборудването.  

 

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

   

 

Филтри
Марки
Цена