Морава

Морава е българска мярка за натурална козметика, която произвежда ефективни продукти от 100% натурални билки и масла, познати със своите лечебни качества още от дълбока древност.

 

Всеки продукт на Морава е старателно ръчно произведен при максимален контрол на качеството с много внимание и любов към детайлите. Именно заради това балсамите, мехлемите и козметиката на Морава са с аромат на истинска природа и вълшебни, чудотворни качества

 

Сред най-търсените натурални продукти на Морава са мехлемът против изгаряния и ухапвания от насекоми и травми по кожата, балсамът за мускулни травми, балсамът против белези и стрии, страхотните хидратиращи балсами за устни с мента и портокал, както и невероятната суха козметика и шампоани, толкова подходящи за път и активен живот с превъзходен ефект върху косата и тялото.  

 

Морава използва за своите продукти само 100% натурални съставки като студено-пресовани масла със сертификат за органично производство.

 

Съставките, осигуряващи добро измиване при твърдите шампоани са едни от най-нежните и щадящи сертифицирани деривати на кокосово масло и захар.

 

Натуралната козметика Морава е създавана с философията, че в природата и билките са съчетани най-силните лекове срещу всички малки злини, които понякога ни се случват докато спортуваме, правим любимите си неща сред природата и черпим вдъхновение и енергия.

Продуктите Морава са създадени за всички, които живеят активно, спортуват сред природата, пътуват, пътешестват и откриват красотата на света всеки ден.

 

Продуктите на Морава са допълнение за бързо подпомагане на тялото и кожата при възстановяване от травми, изгаряния, белези, стрии.

 

С грижа и любов за природата са и опаковките на морава – чисти, лесно преносими, екологични и рециклируеми, щадящи средата около нас. Опаковките предпазват по най-добрия начин съдържанието на продуктите от влиянието на околната среда. Те са водоустойчиви и термоустойчиви.

 

С натурална козметика Морава животът е по-красив, здрав и ухаещ на истинска природна наслада.

Филтри
Марки
Цена