Neilpryde NP

 

Neilpryde е много повече от марка - това е начин на живот! Живот изпълнен с адреналин и красота от водните спортове.

 

Неопренови костюми, спасителни и противоударни жилетки, каски, уиндсърф екипировка, ветроходни екипи и фойл платформи са само част от най-търсените продукти на Neilpryde. 

 

Много анализ и опит вложени в производството на супер качествени продукти за сърф, SUP и wakeboard, облекла със специфични характеристики и функционален дизайн - това е гаранция за изграждането на една марка като световен лидер и официален доставчик на екипировка за олимпийските игри. 

 

Neilpryde е основана с любов към ветроходството от човек на име Нийл Прайд - страстен моряк, който създава своя бизнес, развиващ ветроходни ветрила.

В началото на 70-те години той променя фокуса си и се съсредоточава върху производството на ветрила за набиращия сила уиндсърф. В самото начало той произвежда ветрила за други марки, но скоро след това решава да създаде своя собствена марка, което бележи началото на Neilpryde Windsurfing.

 

Neilpryde са иновационни лидери в сферата на водните спортове, движени от вятъра. Компанията създава продукти за всички нива на умения и възрасти на сърфистите и вярва, че разработва най-добрите продукти, които наистина променят играта за общността в сърф спортовете.

 

Концепцията на марката Neilпryde за устойчиво развитие е да доставя продукти, които отговарят и надминават очакванията, а безопасността и издръжливостта са гарантирани.

 

Varrio Sport сме подбрали едни от най-добрите продукти на Neilpryde в допълнение на нашите колекции екипировка за SUP, каяк, ветроходство, уиндсърф и кайтсърф. 

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Няма намерени продукти.