NIkwax

Nikwax е австрийска компания, производител на едни от най-висококачествените почистващи и хидроизолиращи продукти, за поддръжка и третиране на спортна, къмпинг и ловна екипировка, облекла и обувки. 

 

Продуктите на Nikwax удължават живота и подобряват състоянието облеклото, обувките и оборудването, като така поддържат и нас самите сухи, топло и хидрозащитени и гарантират приятно и безаварийно прекарване сред природата. 

 

Продуктите на Nikwax са лесни за употреба и спестяват пари, като пазят скъпата ни екипировка. Препаратите могат да се използват, както в пералня, така и ръчно.

 

Продуктите на Nikwax са на водна основа и са напълно безопасни за използване. Не съдържат газове или токсични химикали, напълно безопасни са за околната среда. 

 

Използването на препарати за поддържа на Nikwax гарантира максимална производителност и дълголетие на нашата любима екипировка, а на нас че ще останем сухи, топли и ще ни е комфортно дори в студено и много влажно време. 

 

Останете сухи, топли и се насладете на любимото си хоби, спорт или занимание навън в природата.

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

 

0882 000 112         Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена