Спорт

NSP - Nature Surf Products

NSP лого

 

NSP или Nature Surf Product ясно описват с името си качеството и вида на сърф продуктите, които произвеждат - прости, ефективни и достъпни SUP бордове, сърф дъски и оборудване. 

 

 

NSP използват иновативни технологии и влагат в продуктите си разградими смоли, поради което имат и сертификат от международната сърф асоциация за устойчиви и щадящи природата продукти. 

 

 

Мислеки за опазването на природата NSP обаче не пропускат и ефективността на продуктите си и създават леки, аеродинамични, маневрени и бързи сърф и съп бордове. 

 

 

В портфолиото на NSP са и супер качествените гребла, както и Wing Foil продукти - крила, бордове за фойл и хидрофойл системи. Фойл сърфирането се превърна в страст и модерна скоростна сърф посока за мнозина. 

 

Карането в стил Wing  с хидрофоил и крило дава съвсем различна представа за сърфирането като скорост, начин на управление и улавяне на вятъра. 

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

  0700 20 114           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

✓ Гаранция на всички продукти

✓ Тест и преглед

✓ Бърза доставка, безплатна над 99лв.

✓ Безплатна замяна / връщане до 30 дни

✓ Мигновено връщане на парите

✓ Купи от експерти

✓ Абсолютна сигурност

✓ Доживотна консултация

 

Филтри
Няма намерени продукти.